Website laten maken

Website laten maken

Waar ben je in deze tijd als ondernemer als je geen eigen website hebt laten maken? De kans is groot dat je potentiële klanten op zoek gaan op internet naar jouw bedrijf, maar dan ben je niet vindbaar. Zonde, dit is echt een gemiste kans en daarom is het advies ook om altijd een website te laten maken. Vakman Marketing B.V. kan je daarbij helpen. Een website laten maken is het beste wat je kunt doen als ondernemer. Je wil namelijk ook dat mensen in jouw regio je bedrijf kennen, voor jou kiezen en dan ook echt overgaan tot actie. Zorg daarom dat potentiële klanten op jouw bedrijf terecht komen als zij de zoekwoorden intypen die bij jouw bedrijf passen. Geen idee hoe het werkt? Geen zorgen, want wij helpen je daarbij! Het is nu belangrijk dat je in gaat zien waarom een website laten maken van groot belang is en dan komt de rest vanzelf.

Waarom een website laten maken?

Steeds meer ondernemers komen er achter wat het nut is van een website. Mensen zoeken tegenwoordig alles op, online. Als jouw bedrijf dan niet vindbaar is, dan loop je toch wel veel werk mis. Daarom is een website laten maken het beste wat je kunt doen. Je wil niet achterblijven op de concurrentie, zij hebben een eigen website en klanten weten hen goed te vinden. Jij gaat de concurrentie aan, jij wil dat klanten juist voor jou kiezen en dat je hen een stapje voor kunt blijven. Gelukkig zijn daar diverse methoden voor om dat te realiseren en wij kunnen je daarbij helpen. Het enige wat je hoeft te doen is te kiezen voor een website laten maken en dan kan het binnen no-time gerealiseerd worden en dan geniet jij van het grote succes van je bedrijf. In korte tijd kan je bedrijf ook enorm groeien, dus wanneer je behoefte hebt aan een groter klantenbestand, meer werk en een groei binnen je bedrijf, dan is een website laten maken het beste wat je nu kunt kiezen.  

Voordelen website laten maken

Als je een website laat maken dan ervaar jij de volgende voordelen:

 • Je bent online vindbaar. Het is belangrijk in te spelen op de ontwikkelingen van deze tijd. Mensen gaan online op zoek naar een bedrijf voor bijvoorbeeld een dakdekker. Daarom moet je zorgen dat je naamsbekendheid ook online groot is zodat zij bij jou uitkomen. Ze kunnen je dan benaderen en dan heb jij er weer een klant bij!
 • Klanten kunnen contact met jou opnemen. Ze kunnen een vraag stellen, een offerte opvragen of direct een afspraak maken en dan kan het werk snel in worden gepland.
 • Je gaat de concurrentie aan. Concurrenten hebben vaak al een website, dus blijf niet achter, maar zorg dat jij ook vindbaar bent en wat vooral nog van belang is, laat zien waar jij voor staat. Waarom moeten klanten juist voor jou kiezen, wat heb jij hen extra te bieden?
 • Al het werk kan uit worden besteed aan Vakman Marketing B.V. Dit wil dus zeggen dat jij er niets voor hoeft te doen. De specialisten staan voor jou klaar en realiseren de website die jij in gedachten hebt. Je wordt wel van alles op de hoogte gehouden, maar jij kunt je focussen op je eigen werk en wij doen de rest!
 • Goed voor je naamsbekendheid. Zo ben je online vindbaar, klanten komen de naam van je bedrijf vaker tegen, kunnen het beter onthouden. Maar ook kunnen zij vrienden en familie doorverwijzen naar je bedrijf.
 • Meer vastigheid/structuur qua werkzaamheden. Je krijgt namelijk veel meer werk binnen wanneer dat je online klanten binnen kunt halen. Dit zorgt voor jou ook voor duidelijkheid en dan zie je ook dat je inkomsten stabiel blijven.
 • Nooit meer een lege agenda. Daar doe je het toch ook voor? Je kiest voor een website laten maken, je krijgt er meer klanten voor terug en dat is een win-win situatie.
 • Je kunt je bedrijf echt laten groeien. Meer klanten, meer werk, betere bekendheid en nog meer klanten. Je hebt een bedrijf om groter te worden, misschien wel personeel aannemen als het zo goed draait? Laat daarom snel een website maken en dan kan het erg snel gaan.
 • Voldoet aan alle SEO eisen. Dit wil dus ook zeggen dat klanten je heel snel kunnen vinden en dat jij erg hoog in de zoekmachines komt te staan van Google.
 • De laatste trends en ontwikkelingen worden toegepast op jouw website. Je bent echt van deze tijd met je website en daar zijn klanten vaak ook wel op uit!

Online vindbaarheid is belangrijk

Sinds de komst van internet maken veel mensen er gebruik van en zo gaan mensen ook op zoek naar bedrijven. Ze vergelijken alle opties met elkaar maar ook de prijzen. Zorg daarom dat jouw bedrijf ook online goed vindbaar is. Het is van belang dat klanten een offerte aan kunnen vragen bij je, als je dan snel reageert en je hebt een scherpe prijs dan is de kans groot dat zij juist voor jou kiezen. Wij kunnen ervoor zorgen dat je website er tip top in orde uit ziet en dan kun jij de rest doen. Offerte aanvragen zullen namelijk al snel binnenkomen wanneer dat de website live is.

Wensen voor je eigen website

Welke wensen heb je als het gaat over je eigen website, wat wil jij uitstralen met je bedrijf? Heb jij al een logo of ben je hier ook nog naar op zoek? Op welke woorden wil je graag gevonden worden? Wil je ook gebruik maken van social media? Welke kleuren staan er voor je bedrijf? Heb jij een bepaalde missie of slogan? Alles wat je al hebt, kun je bij ons aanleveren en dan kunnen we samen kijken wat er van gemaakt kan worden. Misschien heb je wel een website, maar moet deze sterk verbeterd worden, ook dat kunnen wij voor jou doen. Wij van Vakman Marketing B.V. gaan daarom graag met je in gesprek om na te gaan wat jij graag wil en wat wij daarin dan kunnen betekenen voor jou.

Blijf je website updaten

Het updaten van de website is ook een belangrijk item, denk aan:

Nieuwe diensten toevoegen. Misschien ga je wat nieuws aanbieden aan klanten en dan is het natuurlijk goed om dat ook aan hen mede te delen. Dit kan dan via je website en dan kun je het bericht ook altijd nog eens delen via social media of een mailing als klanten zich aan kunnen melden op je website voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief.

Nieuws delen via social media. Dit heeft een groot bereik en zo kun je ook weer nieuwe klanten binnenhalen. Mensen kunnen je berichten delen en zo kan het erg snel gaan met de bekendheid van je bedrijf.

Prijzen kenbaar maken. Zo weten klanten waar dat ze op kunnen rekenen en daarom kan er een offerte aanvraag worden geplaatst op de website.

Interactie met je doelgroep. Deel berichten, stel vragen en reageer er op als klanten jou wat vragen via bijv. social media. Interactie is van groot belang en dit moet je dan ook goed bijhouden.  

Nieuwe werknemers introduceren. Als er een nieuwe collega bij komt, leuk om te delen en zo geef je ook klanten wat meer inzicht in je bedrijf en openheid wordt vaak zeer gewaardeerd.

Bloggen, wekelijks. Dit kan zijn over hetgeen wat je doet, maar ook over de diensten. Blijf met de tijd meegaan en let er ook goed op of dat klanten reageren op je blog, zo kan er een mooie interactie ontstaan.

Kies een goede marketing partner

Voor je bouw- of klusbedrijf heb jij een goede marketing partner nodig. Vakman Marketing B.V. is daarom ook een goede keuze, wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor bedrijven binnen de bouwsector. Hierbij kan gedacht worden aan dakdekkers, schilders, maar ook aan loodgieters, stukadoors en tegelzetters. Het gaat er om dat jij meer bekendheid krijgt en dus klanten aan gaat trekken. Bij een website laten maken komt meer kijken dan alleen de basis, want ook marketing speelt hierin een grote rol en dat deel nemen wij ook graag van je over. Dit moet ook bij worden gehouden en dan kun jij op ons rekenen als marketing partner voor jouw bedrijf.

Belang effectieve website

Er moet gezorgd worden dat jij de best converterende landingspagina’s hebt voor je bedrijf en dat realiseren wij graag voor je. We bouwen namelijk een professionele landingspagina, daarin verwerken we jouw specialisatie en dat zal dan jouw doelgroep ook perfect aanspreken! Updaten van de website moet ook plaats blijven vinden, Google houdt daar namelijk van en zo blijf je ook goed vindbaar en ook bovenaan zichtbaar als mensen de zoekwoorden van jouw bedrijf gebruiken!

Succesvolle marketing campagnes

Als een website eenmaal live is, dan komen er steeds meer nieuwe offerte aanvragen binnen en dat moet zo blijven! We gaan ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk relevant verkeer naar je pagina worden gestuurd. Dit kan door middel van betaalde advertenties zoals via Google en social media. Dit kunnen wij van Vakman Marketing B.V. allemaal voor je opzetten en dat doen wij ook graag. We zullen hetgeen wat we willen doen ook altijd met je delen en dan zijn jouw ideeën ook altijd welkom. Het grote succes gaat beginnen met een website laten maken en dan volgt de rest al snel!  

Mogelijkheden website laten maken bij ons

Vakman Marketing B.V. helpt je graag om een website te maken, we kunnen het zelfs volledig uit handen nemen zodat jij je kunt focussen op je eigen onderneming. Laat ons je website maken en dan ervaar je alleen maar voordelen, welke zijn dat? Dat leggen we je graag uit:

 1. Direct meer klanten, je wordt namelijk iedere dag weer goed gevonden middels zoekmachines door potentiële klanten.
 2. Je kunt je agenda goed vullen met werk, je krijgt steeds meer werk en krijgt veel offerte aanvragen binnen.
 3. Er is minder sprake van concurrentie, je haalt dus meer klussen binnen voor jouw bedrijf!
 4. Omdat wij jouw markt begrijpen, weten wij waar de behoeften liggen van de doelgroep en daar spelen wij continu op in.
 5. Je krijgt van ons maandelijks rapportages over de marketing campagne en dan kun je goed volgen hoe dat het er aan toe gaat met je website.

Dit zijn nog maar een paar mogelijkheden en tevens voordelen als je voor ons kiest. Je wil namelijk een website laten maken die nu een succes is maar ook zal blijven. Daarom bieden wij je ook de optie aan om hem te blijven onderhouden. Wij kunnen voor je social media blijven regelen, maar ook andere zaken. We leggen het je allemaal graag uit in een gesprek en staan daar altijd voor open. Laat jij daarom snel weten wat je wensen zijn en wat je precies wil? Wij zullen er dan tijd voor maken, we luisteren naar de wensen, spelen er op in, stellen je vragen en dan gaan wij jouw website maken.

Hulp nodig bij een website maken?

Het kan zijn dat je graag hulp hebt bij het maken van een website of wil je het misschien wel volledig uitbesteden? Het kan allemaal bij ons.

Wij doen voor jou de techniek en jij focust je op hetgeen waar jij goed in bent! Dus hoe ziet het er dan uit?

Wij zorgen voor de unieke offerte aanvragen en dan kun jij eenvoudiger en meer nieuwe klussen binnenhalen. Als klanten weten waar dat ze aan toe zijn, kiezen ze vaak sneller voor jouw bedrijf. Ben daarom open over de prijzen bij een offerte aanvragen, specificeer alles en zij gaan snel met je in zee.

We zorgen ervoor dat je snel vindbaar bent en dan kunnen potentiële klanten je bedrijf ook echt vinden. Op je website geven we aan wie je bent, wat je doet, waar mensen bij jouw bedrijf op kunnen rekenen etc. Er komt heel duidelijk in naar voren waarom ze voor je moeten kiezen en dan is de keuze voor hen ook snel gemaakt. Klanten zullen snel overtuigd zijn om jouw bedrijf te kiezen en daar wil jij toch ook meer over weten? Onze specialisten weten wat ze daarvoor moeten doen en daar kunnen ze al direct mee beginnen als jij de klus aan ons uit wil besteden.

Je kunt binnen no-time een overvolle agenda hebben met klussen. Ideaal zodat je je werknemers altijd aan het werk kunt houden en dan focus jij je op waar je goed in bent en dan doen wij er alles aan om je website hoog in Google te houden en om ervoor te zorgen dat jij meer dan genoeg werk blijft houden!

Laat je bedrijf eenvoudig groeien doordat je effectief zichtbaar bent bij jouw doelgroep. Jouw doelgroep zoekt online, daar speel jij op in, er worden extra pagina’s gelanceerd met zoekwoorden waar klanten gebruik van maken. Dit is een proces wat wij voor je in de gaten blijven houden en dan zorgt dat er ook weer voor dat je beter vindbaar wordt. Iedere dag weer, nieuwe klanten die een offerte aanvragen, gebruik willen maken van je diensten en dan het werk maar al te graag aan jouw bedrijf uit willen besteden. Wanneer laat jij een website maken door ons? We horen het maar al te graag van je.

Altijd voldoende werk dankzij een website op maat die echt bij je bedrijf past. Je hoeft niet meer bang te zijn dat je ineens geen werk meer hebt, je gaat bijna tijd tekort komen om al het werk aan te kunnen als je een eigen website hebt waar klanten offertes aan kunnen vragen. Daar doe jij het toch ook voor? Het is een goed teken als je veel werk hebt, en daar zullen klanten je ook op aanspreken. Het succes van je bedrijf zal heel snel bij mensen in de regio bekend zijn en dan kiezen ze nog vaker voor jouw bedrijf. Des te meer reden om snel een website te laten maken en dan kun jij al snel het succes merken en ook vieren met je naasten!  

Het belangrijkste van alles is dat jij nu overtuigd bent om door ons een website te laten maken. Je bent vast en zeker benieuwd naar recensies, deze kun je op je gemak bij ons bekijken. Je ziet ook dat klanten erg tevreden zijn over ons werk en dat het ook echt heeft gezorgd voor een groei binnen het bedrijf. Dit is daarom het moment voor jou om ook deze stap te zetten en dan kun jij het grote succes deze maand nog gaan vieren! Wacht daarom niet langer, denk jij aan een website laten maken? Benader ons dan vandaag nog zodat wij samen met jou kunnen vaststellen wat de wensen en opties zijn, dan weet je direct waar je aan toe bent en dan kunnen onze specialisten snel voor jou aan de slag. We hopen dat we je snel van dienst mogen zijn en kijken er naar uit om je website te maken. 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!