Schilder leads

Schilder leads kopen? Krijg de beste nieuwe offerteaanvragen voor uw schilderbedrijf

Kost het genereren van leads en het aantrekken van klanten u als schilder veel tijd? Zou u die tijd liever steken in het uitvoeren van klussen en het uitbouwen van uw bedrijf. Als schilder wilt u het natuurlijk lekker druk hebben, maar een schilder lead genereren kost vaak veel tijd. Natuurlijk wilt u zo veel mogelijk klussen aannemen en wilt u uw bedrijf uitbouwen.

Wij, als specialisten in marketing voor bouw en afbouwbedrijven, met een lange achtergrond in de bouw, begrijpen dat als geen ander en nemen u daarom het genereren van schilder leads uit handen. Op deze pagina leest u hoe het werkt en hoe u meer omzet kunt genereren zonder kostbare tijd kwijt te zijn aan het genereren van een schilder lead.

Meer klanten werven voor een schilder

Als schilder kunt u op vele manieren nieuwe klanten werven. De meest gebruikte methode is nog altijd die van mond-op-mond reclame. U voert een klus goed uit, uw klant is tevreden en tipt andere potentiële klanten uit zijn/haar netwerk die een schilder zoeken. Deze methode werkt goed, maar is vaak helaas na een bepaalde tijd uitgewerkt.

U kunt er daarom voor kiezen om veel tijd en geld te steken in (online) marketing methode. Een goede website, adverteren in Google en aanwezig zijn in sociale media. Dit werkt goed, maar kost vaak een hoop tijd. Bij ons zit dit in het pakket, waardoor u nooit zelf veel tijd, geld en energie moet stoppen om het schrijven, onderhouden en pushen van uw website en in het opzetten van ingewikkelde marketingcampagnes.

Daarnaast is het vooral voor kleine schildersbedrijfjes vaak belangrijk dat er genoeg werk is, maar niet te veel. Het grote voordeel van leads kopen voor uw schildersbedrijf is dat u zelf kunt bepalen hoe veel leads en dus potentiële klanten u wilt ontvangen, zodat de werkvoorraad beheersbaar blijft.

Dit is een schilder lead

Als u zich afvraagt wat een lead precies is, dan kunnen we daar een simpel antwoord op geven: Een lead is een potentiële klant. Voor een schilder geldt dat een lead een klant is die een offerte wil ontvangen. Dat werkt als volgt.

Een potentiële opdrachtgever heeft een schilderklus en gaat op zoek naar een schildersbedrijf die dit kan uitvoeren. Daarbij gaan klanten soms vergelijken en willen ze de kosten weten, maar ook hoe snel het werk uitgevoerd kan worden. Sommige klanten kijken daarbij ook naar andere zaken, zoals tevredenheid van andere klanten of beperking van overlast doordat het werk snel kan worden uitgevoerd.

Deze potentiële klant, een schilder lead dus, vraagt een offerte aan. U stuurt vervolgens uw offerte, met een goed aanbod en duidelijke beschrijving van de werkzaamheden, naar de klant. Gaat de klant akkoord met uw offerte? Dan heeft u er een nieuwe schilderklus bij!

Zo komen de schilder leads tot stand

Als u bij ons meer leads voor een schilder koopt, dan zorgen wij dat er potentiële klanten bij u een warme offerteaanvraag doen. Dat betekent dat de potentiële opdrachtgever ook echt geïnteresseerd is en een duidelijke omschrijving geeft van de werkzaamheden, inclusief (kloppende) contactgegevens.

Wij werken enkel met Exclusieve leads. Hiermee krijgt u potentiële klanten die alleen bij uw schildersbedrijf een offerte aanvragen via ons. Wij bouwen en onderhouden een sterke website en zorgen dat deze bovenaan in Google komt wanneer een klant zoekt naar een schilder in uw regio. Ook zorgen we dat u goed zichtbaar bent op social media. Via uw persoonlijke website leiden we de klant naar een formulier waarop hij voor zijn klus bij u alleen een offerte aanvraagt. Deze offerteaanvraag sturen we naar u door. U hoeft de klant alleen nog maar binnen te halen met uw offerte.

Daarbij geeft u aan ons aan welk type klussen u graag wilt ontvangen. Bent u een specialist in buitenmuren schilderen? Bent u de perfecte kozijnenschilder? Geef dit dan bij ons aan en wij zorgen dat uw website en de zoektermen van klanten daarop afgestemd zijn.

Kortom, hoe het precies werkt is afhankelijk van de door u gekozen klussen, maar zeker is dat wij zorgen dat u aanvragen voor een offerte binnenkrijgt. Dat betekent dus dat wij u het werk voor marketing en het aanboren van potentiële leads uit handen nemen. Zo kunt u meer omzet genereren en uw tijd steken in uw klussen en in het uitbouwen van uw bedrijf.

Zo werkt het kopen van een schilder lead

Het beste van schilder leads kopen, is dat het eenvoudig, snel en zonder risico’s is. U kunt het eenvoudig en snel regelen. Omdat u betaalt per lead is het bovendien zonder risico en bepaalt u zelf hoeveel u hier in investeren wilt. Schilder leads kopen werkt als volgt:

 1. U neemt contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
 2. Wanneer u met ons in zee gaat, krijgt u uw persoonlijk adviseur
 3. U bepaalt hoeveel en leads u wilt ontvangen en voor welke soort schilderklussen.
 4. U geeft ons de opdracht, betaalt onze lage opstartkosten en vertelt ons wanneer, hoeveel en hoe vaak u schilder leads wilt ontvangen
 5. Wij gaan aan de slag, u ontvangt de leads en stuurt ze uw offertes.
 6. Uw potentiële klanten gaan akkoord, u haalt de opdrachten binnen.
 7. Verandert uw situatie en wilt u geen leads meer ontvangen, minder leads ontvangen of meer? Dan communiceert u dat met ons en passen wij meteen uw campagne aan.
 8. U betaalt een vast laag bedrag per lead.
 9. Stoppen? Geen punt. U betaalt geen vaste maandelijkse kosten en zit nergens aan vast.

Zoals u ziet werkt het kopen van schilder leads bij ons snel, efficiënt en eenvoudig. U heeft altijd zelf de hoeveelheid werk en de kosten in handen, en u heeft uw eigen vaste adviseur die u altijd kunt bellen voor vragen, aanpassingen en advies. Wij nemen u dus het werk uit handen en u kunt uw omzet vergroten! Wel zo handig.

Voordelen van het kopen van schilder leads

Het kopen van leads heeft een aantal grote voordelen, waar u als schilder optimaal van kunt profiteren. We hebben de voordelen van schilder leads kopen op een rijtje gezet:

 • Meer potentiële klanten, meer omzet. Door schilder leads te kopen krijgt u meer offerte aanvragen binnen. Dit betekent dat u meer potentiële klanten krijgt, meer klussen kunt aannemen en dus meer omzet gaat draaien. Door ons voordelige kostenmodel haalt u hierdoor dus meer winst.
 • Minder tijd kwijt aan klantenwerving. Doordat u meer leads binnen krijgt zonder dat u daar zelf actief naar moet zoeken, bent u minder tijd en moeite kwijt aan het werven van klanten. Klantenwerving is vaak een tijdrovend karwei. Bovendien ligt uw expertise in schilderen en niet in marketing. Door leads te kopen hoeft u zich dus niet meer te verdiepen in de vele methoden om klanten te werven, wat u veel tijd, geld en moeite bespaart.
 • Leads kopen is een betaalbare marketing methode. Het kopen van leads is een zeer betaalbare marketingmethode. U hoeft namelijk niet meerdere marketingkanalen op te zetten en u hoeft geen landingspagina’s te maken voor potentiële klanten (funnels). Daarnaast bepaalt u zelf de hoeveelheid leads en dus de kosten. Ook als een lead niet goed is (bijvoorbeeld door een verkeerde opdrachtomschrijving of verkeerde contactgegevens) betaalt u niets. Uw investering is dus relatief klein en heeft altijd resultaat.
 • U bepaalt precies hoe veel potentiële klanten u krijgt. Doordat u per lead een vast bedrag betaalt en uw eigen persoonlijke contactpersoon heeft, kunt u uw campagne op ieder moment aanpassen. Krijgt u zoveel werk binnen dat u niet veel meer kunt aannemen? Dan kunt u het aantal leads verlagen of zelfs alle leads pauzeren of stoppen. Groeit uw bedrijf en wilt u meer werk genereren? Dan kunt u het aantal leads verhogen.
 • Uw leads zitten altijd in de gewenste regio. Doordat wij onze leads filteren op regio, kunt u overal in Nederland waar u wilt werken potentiële klanten vinden. Wanneer u graag dicht bij uw huis, kantoor of bedrijfsruimte wilt werken, dan kunt u daar uw potentiële klanten vinden. Wilt u meerdere regio’s bedienen of zelfs door het hele land werken? Dan kan dat ook!
 • Door leads te kopen breidt u uw klantenbestand uit. Wanneer u goed werk levert, wat u als professional natuurlijk doet, levert dit tevreden klanten op. Zij zullen wanneer ze een andere schilderklus hebben of de klus na een jaar of 5 à 10 moet worden bijgewerkt bij u terugkeren. Ook zullen ze u aanbevelen bij andere potentiële klanten, waardoor uw klantenbestand zich steeds meer uitbreidt. Niet alleen handig voor uw werk, maar ook zeer praktisch wanneer u andere marketing methoden, zoals een nieuwsbrief, blog of aanbiedingen in wilt gaan zetten.

Schilder leads kopen heeft dus vele voordelen, maar het grootste voordeel is natuurlijk dat u meer omzet en winst en meer werk en klanten krijgt, voor een kleine investering. Bovendien is het helemaal op maat te maken voor uw bedrijf en kunt u helemaal zelf bepalen hoe veel werk u erbij krijgt.

Dit zijn de redenen om bij ons schilder leads te kopen

Door onze sterke methodes heeft het kopen van schilder leads bij ons grote voordelen. U mag bij ons dan ook rekenen op de volgende zaken:

 • Altijd warme leads. Wij controleren alle leads vooraf en zorgen dat ze aansluiten op uw werkzaamheden en regio. Ook checken we of de opdrachtomschrijving en de contactgegevens kloppen. U stuurt dus altijd een offerte naar iemand die die ontvangen wil en die te bereiken is.
 • Een campagne op maat. De campagne om meer leads voor uw schildersbedrijf te genereren is helemaal op maat. U bepaalt met ons advies hoeveel leads u per maand wilt ontvangen, voor welke soort klussen en uit welke regio(s) deze leads mogen komen. Door onze flexibele opzet kunt u dit alles te allen tijde aanpassen.
 • No cure, no pay. Doordat u enkel een vast laag opstartbedrag betaalt en daarna per lead een vast bedrag, betaalt u nooit voor leads die u niet ontvangt. Wij zorgen dat u altijd potentiële schilderklussen binnenkrijgt. Hierdoor loopt u geen risico’s en heeft u zelf de kosten in handen.
 • Voordelig gecombineerd met andere marketing methodes. Wanneer u bij ons leads koopt, heeft u meteen uw eigen website bovenaan in Google en uw social media Daarnaast kunt u profiteren voor onze speciale vaste klanten korting op onze andere marketingmethodes. Zo krijgt u meer online zichtbaarheid en meer potentiële klanten via uw eigen kanalen. Hiermee bespaart u uzelf veel geld en tijd die u aan andere zaken kunt besteden, zoals uw klussen en het uitbouwen van uw bedrijf.
 • Uw persoonlijke adviseur binnen een toonaangevend marketingbedrijf. Wij zijn al meer dan 8 jaar toonaangevend in de marketing voor bouw en afbouwbedrijven. Doordat wij zelf uit deze sector komen, krijgt u bij ons altijd een marketing expert die weet hoe uw sector werkt. Dit heeft als voordeel dat u altijd een vast contactpersoon heeft die weet hoe uw bedrijf werkt en die u bovendien goed advies op maat kan geven.

Kiest u ook om uw schilder leads te kopen bij een toonaangevend bedrijf met vele tevreden klanten in de bouw- en afbouwsector? Vraag dan gratis een kennismakingsgesprek met ons aan en bespreek de mogelijkheden voor uw schildersbedrijf. Geheel vrijblijvend, u zit nergens aan vast!

Schilder leads kopen? Probeer het ook en laat uw bedrijf, omzet en klantenbestand groeien

Wilt u meer omzet, meer klanten en meer winst voor uw schildersbedrijf? Koop dan nu uw schilder leads en profiteer van ons aantrekkelijke aanbod. U betaalt enkel de lage opstartkosten en daarna de kosten per lead die u ook daadwerkelijk kunt gebruiken. Hierdoor bepaalt u zelf de investering, zit u nergens aan vast en kunt u zelf grip houden op het aantal potentiële klanten, zonder dat dat u tijd of werk kost.

Start vandaag nog met het sturen van meer offertes en het binnenhalen van meer klussen en koop nu uw schilder leads. Wilt u eerst kennis maken voordat u schilder leads gaat kopen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!