495 Offerte Aanvragen In 3 Maanden Tijd Voor Een Dakdekkersbedrijf!

Casestudie Dakleer Specialist Holland

Effectief meer klanten en meer groei!

In deze casestudie leggen we uitgebreid uit wat wij voor een dakdekkersbedrijf hebben gedaan om zijn bedrijf te laten groeien met nieuwe klanten. 
  • Dagelijks komen er gemiddeld 6 tot 12 offerte aanvragen binnen
  • Gemiddeld zet het bedrijf 1 op de 2 offertes om naar een klus
  • Wordt gebeld en gemaild door potentiele klanten

in deze casestudie leggen we uit hoe we dit hebben kunnen opzetten voor dit dakdekkersbedrijf.

Effectieve landingspagina's

Voordat de samenwerking begon hebben we een goed gesprek gevoerd over onze strategie. Er is een website nodig welke:
  • Conversie gericht is opgebouwd
  • Een duidelijke structuur heeft
  • Waarbij het makkelijk is om een offerte aan te vragen

Dit had Dakleer Specialist op dat moment nog niet dus dat hebben we voordat we begonnen met de online marketing voor dit bedrijf ontwikkeld. Na het lanceren van de nieuwe website konden we meteen beginnen aan de marketing waardoor er automatisch klanten via de website binnen komen!

Direct Boven Aan In Google!

Wij hebben een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uitgevoerd op basis van de werkzaamheden die dit bedrijf levert. Hiervoor hebben we meerdere campagnes gebouwd, elke campagne gestart op €20,- per dag en naar aanleiding van het rendement, zijn we direct heel hard gaan opschalen omdat het bedrijf het liefst zo veel mogelijk offerte aanvragen binnen wilde krijgen!

De resultaten

Zoals je kan zien waren de eerste maand de kosten nog wat aan de hoge kant. Dit hebben we gelijk op basis van de verkregen data kunnen opschalen en optimaliseren waardoor de kosten bijna keer 3 zijn verlaagd! In de 3e maand hebben we de kosten nog verder kunnen drukken waardoor er veel meer aanvragen binnen kwamen als dat het bedrijf eigenlijk aankon.. In totaal is er in deze 3 maanden tijd 495 offerte aanvragen binnen gekomen waarbij het bedrijf gemiddeld 1 op 2 offertes binnen haalt als nieuwe klus!
  • Je ontvangt dus warme en unieke offerte aanvragen!
  • Deze aanvragen worden bij jouw persoonlijk ingediend en niet via een platform!
  • Je hebt minder concurrentie doordat deze aanvraag alleen bij jou binnen komt

“Ik kwam Vakman Marketing tegen via Facebook en ben hier op in gegaan omdat ik zelf nog geen klanten had. Na een goed gesprek te hebben gevoerd heb ik besloten om een website te laten maken en de online marketing uit te laten besteden aan Frenzo en Martien. Nu sinds deze week live en het regent letterlijk klanten! Overigens de site is super mooi afgewerkt ziet er heel professioneel uit! ”

Dakleer Specialist Holland

Wil jij dit ook voor jouw dakdekkersbedrijf?

Vraag dan een gratis offerte aan waarbij wij altijd binnen 24 uur contact met jou opnemen om jouw aanvraag en wensen te bespreken