Stukadoor leads

Stukadoor leads kopen? Zo vergroot u uw omzet en klantenbestand voor een scherpe prijs

Wilt u meer winst maken en klanten werven terwijl u bezig bent met datgene wat u het liefste doet binnen uw bedrijf? Vindt u stukadoren ook fijner dan proberen om nieuwe klanten te werven? Kost dat laatste u onnodig veel tijd en levert het maar weinig op? Vaak is het antwoord ja, en dat is niet nodig. Immers, u kunt prachtige wandafwerking leveren en stukadoren, maar marketing en klantenwerving is een heel ander vak. Gelukkig kunt u bij ons terecht door stukadoor leads te kopen en u zo weer focussen op uw klussen.

Met het kopen van stukadoor leads bij ons, besteedt u uw klantenwerving uit aan een toonaangevend marketingbureau in de bouw en afbouwsector. Wij hebben inmiddels 8 jaar ervaring en expertise in de marketing, maar komen zelf uit de bouw en afbouwwereld. We weten dus precies hoe die wereld werkt en hoe u daar eenvoudig met een kleine investering meer klanten in werft. Op deze pagina’s vertellen wij u hoe dit werkt en hoe u eenvoudig meer omzet en klanten kunt krijgen terwijl u zich bezig houdt met stukadoren en het uitbouwen van uw bedrijf.

Wat wij bedoelen met een stukadoor lead

U heeft de term lead vast eerder voorbij horen komen en misschien gebruikt u hemzelf ook. Wij bedoelen met een lead een potentiële klant. Voor stukadoors geldt dat een lead iemand is die op zoek is naar een stukadoor. Vaak willen klanten hier offertes voor ontvangen en vergelijken, maar ook hebben veel potentiële klanten specifieke wensen die niet iedere stukadoor kan uitvoeren, en zoeken ze een specialist (bijvoorbeeld voor betoncirce).

Wij verstaan onder de stukadoor leads die u kunt kopen warme leads. Dat houdt in dat onze leads van potentiële klanten zijn die actief op zoek zijn naar een stukadoor op relatief korte termijn. Ook kloppen bij warme leads de contactgegevens en is de potentiële klant dus bereikbaar.

Het enige dat u hoeft te doen is een passende en aantrekkelijke offerte te sturen, en vervolgens na het akkoord van de klant aan de slag. Zo eenvoudig heeft u hierdoor meer werk, en dus meer omzet, winst en tevreden klanten die u bij anderen aanraden en inschakelen als ze u nog eens nodig hebben.

Op deze manier kunt u meer klanten werven als stukadoor

Natuurlijk zijn er vele andere manieren om klanten te werven. Zo kunt u ook kiezen om zelf te adverteren in google en facebook, een goede website te schrijven en voor speciale aanbiedingen voor eerdere klanten. Dit kost vaak veel tijd en geld, vooral wanneer u het zelf probeert of de diensten niet gecombineerd inkoopt.

Ook werven veel stukadoors hun klanten nog door mond-op-mond-reclame. U heeft een klus goed en mooi opgeleverd, de klanten zijn tevreden en vertellen dit vervolgens verder aan anderen die u gaan opzoeken. Dit werkt goed, maar het bereik is vaak beperkt. Zo zal op een housewarming niet iedereen een stukadoor nodig hebben en er dus naar vragen. Hierdoor is dit netwerk vaak beperkt en snel uitgewerkt voor u.

Daarom is onze methode zeer geschikt voor stukadoors. Wij bouwen een website en zorgen voor u dat uw potentiële klanten daar ook terecht komen, u betaalt daar een vast bedrag per lead voor en haalt zo veel meer klanten binnen dan u via uw eigen netwerk kunt bereiken. Bovendien heeft u meteen een professionele website die goed zichtbaar is in Google, zonder dat u daar zelf veel tijd en geld in hoeft te steken.

Zo werven wij meer klanten voor uw stukadoorbedrijf

Onze bewezen methode werkt eenvoudig. Wij zetten uw website op en doen daar online marketing voor die zorgen dat mensen die een stukadoor zoeken daar terecht komen. Vervolgens leiden wij ze daar naar het aanvragen van een offerte, die past bij uw specialiteiten, regio en andere wensen. Zo kunt u dus eenvoudig stukadoor leads kopen en hoeft u niet zelf aan de slag om ergens potentiële nieuwe klanten vandaan te toveren.

U ontvangt daarbij altijd exclusieve leads Dit houdt in dat een offerteaanvraag van een potentiële klant alleen bij u terecht komt en de klant dus niet ook offertes van concurrenten ontvangen. Dit is dus een prima methode wanneer u bijvoorbeeld gespecialiseerd bent in stucdesign of herstelwerk, zonder dat u daardoor tegen of onder de kostprijs moet bieden om maar een klus binnen te slepen.

Gespecialiseerde stukadoor leads kopen en meer winst maken met een kleine investering

Een groot voordeel van stukadoor leads kopen bij ons, is dat u deze leads helemaal op maat kunt laten maken. Zo kunt u leads kopen bij u in de regio of juist in regio’s met weinig concurrentie, maar ook kiezen voor gespecialiseerde leads.

Dat houdt in dat u leads kunt kopen voor specifieke werkzaamheden. Bent u bijvoorbeeld de expert op het gebied van Spachtelputz of wilt u juist graag Spack spuiten? Bent u de enige stucdesign-expert in de omgeving of wilt u juist dat klanten met beschadigd stucwerk bij u terecht komen voor reparatie en restauratie? Dan kunt u dit aangeven. Maar ook als u een echte allrounder bent en houdt van afwisseling, is het mogelijk om voor meerdere specialismes stukadoor leads te kopen.

Zo ontvangt u dus altijd die leads waar u ook echt wat aan heeft en kunt u zich helemaal focussen op uw favoriete klussen.

De voordelen van stukadoor leads kopen

Natuurlijk zitten er nog meer voordelen aan het kopen van stukadoor leads. Voor kleine stukadoorsbedrijven is dit de perfecte marketing methode, en wel om de volgende redenen:

 • Meer klanten, meer omzet, meer winst en meer tijd voor het echte werk. Als u besluit om stukadoor leads te kopen; krijgt u meer potentiële klanten en dus meer klanten. Dit levert meer geld op en u hoeft niet zelf veel tijd en werk te steken in het zoeken naar klussen. Dubbele winst dus.
 • Een kleine investering zonder risico’s. Stukadoor leads kopen is een zeer betaalbare vorm van marketing. U betaalt slechts ons lage instaptarief en daarna een scherpe prijs per ontvangen warme lead. Ontvangt u na een tijd even minder leads of wilt u de campagne pauzeren? Dan kost dat u dus niets. Zo loopt u geen risico.
 • Een professionele website, bovenaan in Google, en zichtbaarheid op social media. Dit geeft u een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat er veel potentiële klanten naar u toe worden getrokken.
 • Zelf de controle over het aantal leads. Doordat u op elk moment het aantal leads kunt verhogen of verlagen en zelfs uw campagne tijdelijk stop kunt zetten, bepaalt u zelf hoeveel werk u heeft. Krijgt u bijvoorbeeld inmiddels zo veel binnen dat u voor maanden vol zit? Dan pauzeert u uw campagne even. Neemt u personeel in dienst? Dan kunt u het aantal leads verhogen zodat er meer dan genoeg werk is voor iedereen.
 • Een groter klantenbestand en meer tevreden klanten. Door stukadoor leads te kopen breidt u het klantenbestand van uw bedrijf uit. Hierdoor zullen ook het aantal mond-op-mond-reclame klanten en terugkerende klanten toenemen. Zo heeft u dus ook een stevige basis voor de toekomst.
 • Altijd de klussen die u wilt hebben bij u in de buurt. Doordat u bij ons uw leads kunt inkopen op basis van specialisme, soort werkzaamheden en regio, heeft u altijd de leuke klussen bij u in de buurt die u goed kunt uitvoeren.

Deze methode van klantenwerving heeft dus vele voordelen voor u. Het kopen van stukadoor leads zorgt dus voor veel goede resultaten terwijl de investering slechts klein is. Wilt u er meer over weten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons aan.

Zo werkt het stukadoor leads kopen bij ons

Ook is het lekker eenvoudig om bij ons die stukadoor leads te kopen die u wilt ontvangen. Bij ons doet u dat op deze manier.

 1. Nadat u het kennismakingsgesprek heeft aangevraagd, maken we gratis en vrijblijvend kennis.
 2. Hierbij geeft u aan welke leads u wilt ontvangen (exclusief of vergelijken; uw gewenste soort klussen en de regio’s) en hoeveel leads u wilt gaan ontvangen.
 3. U ontvangt van ons een aanbod in een offerte op maat voor uw stukadoorsbedrijf.
 4. Als u akkoord bent gaan wij aan de slag en wijzen wij u uw persoonlijke marketingexpert toe die u altijd als aanspreekpunt kunt gebruiken.
 5. U betaalt enkel onze lage opstartkosten en een vaste scherpe prijs per lead, no cure, no pay.
 6. Wij bouwen een website en zorgen dat daar relevant verkeer naar toe komt. Hieruit ontstaan leads die u een aantrekkelijke offerte stuurt of contacteert.
 7. U krijgt de opdrachten van uw potentiële klanten, gaat aan de slag en krijgt daardoor meer omzet, winst en tevreden klanten.
 8. Wijzigt uw situatie? Dan neemt u even contact op met uw persoonlijke expert en passen wij de campagne aan door meer, minder of tijdelijk geen leads te sturen.
 9. Wilt u helemaal stoppen? U zit nergens aan vast doordat u per lead betaalt, en dus kan dat op ieder moment. Tijdelijk of helemaal.

Het krijgen van meer stukadoor klussen is dus heel makkelijk en zonder risico wanneer u besluit om bij ons stukadoor leads te kopen. Laat ons naar uw potentiële klanten zoeken en maak meer winst terwijl u zich kunt richten op het echte werk; stuken en uw bedrijf uitbouwen.

Kosten van het kopen van stukadoor leads

Stukadoor leads kopen hoeft bovendien niet veel te kosten. Doordat we een campagne op maat voor u maken en u na onze opstartkosten enkel per lead betaalt heeft u ze volledig in de hand. Het is dus een zeer voordelige methode, met een kleine investering met grote en goede resultaten.

Wilt u een indicatie van de kosten voor het kopen van stukadoor leads die passen bij uw bedrijf en werkzaamheden, en meer weten over alle voordelen? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met onze marketingexperts uit de bouw en afbouwsector en ontvang een scherp aanbod op maat.

Waarom het kopen van stukadoor leads bij ons u vele voordelen oplevert

Onze scherpe tarieven en sterke formule om meer stukadoor leads te genereren voor u is al meer dan 8 jaar toonaangevend binnen de sector. Het heeft dus grote voordelen als u begint met stukadoor leads kopen bij ons. Op een rijtje:

 • Uw leads komen van toonaangevende experts in de marketing en in de bouw en afbouwsector. Hierdoor krijgt u goede marketing in uw specifieke vakgebied.
 • U krijgt uw eigen expert als aanspreekpunt. Wij kennen uw sector en spreken daardoor uw taal. U kunt zo altijd snel en eenvoudig schakelen en terugkoppelen.
 • Uw eigen professionele website. Goed zichtbaar op social media en bovenaan in Google.
 • No cure, no pay en altijd warme leads. U betaalt nooit voor leads waar u niets aan heeft en loopt zo dus geen onnodig risico.
 • Uw campagne op maat gemaakt. Door onze kennis van het vakgebied heeft u de unieke mogelijkheid om die stukadoor leads te kopen die perfect aansluiten bij uw bedrijf.
 • Extra voordelig te combineren met andere marketingmethoden. Gaat u het groter aanpakken? Dan hebben we een extra vaste klantenkorting voor onze andere diensten.

Wilt u meer weten over onze unieke methode of heeft u vragen over het kopen van stukadoor leads? Boek dan nu een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in.

Begin nu met meer winst maken en klanten krijgen door stukadoor leads te kopen

Wilt u vandaag nog aan de slag met meer omzet, klussen, klanten en winst? Begin dan nu met stukadoor leads kopen en boek vrijblijvend een gratis kennismakingsgesprek. Wij willen alles weten over uw unieke bedrijf en wensen, en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden om meer stukadoor leads te genereren.

Geef het werven van klanten uit handen, en maak met een kleine investering meer winst. Begin nu met het kopen van stukadoor leads en maak hier nu uw afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zo hoort u gratis en vrijblijvend alles over de mogelijkheden om voor u op maat gemaakte stukadoor leads te kopen voor een scherpe prijs. Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!