Wat zeggen onze klanten over ons?

Onze top prioriteit is om jouw bedrijf (extreem hard) te laten groeien met nieuwe klanten

Het regent letterlijk klanten
“Ik kwam Vakman Marketing tegen via Facebook en ben hier op in gegaan omdat ik zelf nog geen klanten had. Na een goed gesprek te hebben gevoerd heb ik besloten om een website te laten maken en de online marketing uit te laten besteden aan Frenzo en Martien. Nu sinds deze week live en het regent letterlijk klanten! Overigens de site is super mooi afgewerkt ziet er heel professioneel uit! ”
Dakleer Specialist Holland
Elke dag nieuwe aanvragen 
“Voorheen zat ik bij een marketing bureau die weinig tot geen resultaat leverde! Sinds mijn samenwerking met Frenzo van Vakman Marketing is mijn bedrijf enorm vooruit gegaan! Er komen dagelijks nieuwe aanvragen binnen, ik ben elke dag aan het werk en mijn planning raakt ook steeds voller!”
Secuur Woning Onderhoud
Dagelijks nieuwe aanvragen!
“Ik werk nu ongeveer 1,5 jaar  samen met Frenzo van Vakman Marketing. Hierbij hebben zij mijn gehele website vernieuwd en voeren zij online marketing campagnes waardoor ik nu elke dag mailtjes en telefoontjes krijg van mensen die onder andere een lekkage hebben, of mensen wie hun dak willen vernieuwen. Doordat er zoveel klanten binnen zijn gekomen heb ik nou sinds kort een extra ploeg aangenomen om meer werk te verrichten!”
Dakbeheer Couwenberg
Van 2 bussen naar 6-7 bussen!
Ik ben zeer tevreden over het werk van Vakman Marketing B.V. sinds onze samenwerking is mijn bedrijf enorm veel veranderd. Sinds de eerste week dat we live waren, kwamen er al nieuwe aanvragen bij ons binnen van mensen met een daklekkage of wie hun plat dak wilden vernieuwen. We halen super eenvoudig nieuw werk binnen waardoor we van 2 bussen naar gemiddeld 6-7 bussen zijn gegaan! Erg tevreden! Klasse werk jongens!!!
Dakbeheer NL B.V.
Helder en transparant
Reageren snel, zelfs op een zondag. Maken er direct werk van, hebben verstand van zake. Zijn helder en transparant. Vaste partij voor alle online marketing zaken
Den Dekker Dakbedekking B.V.
Veel aanvragen

Al ruim ander half jaar laat ik de marketing doen door Vakman Marketing, vanaf het begin een goede start direct veel aanvragen gekregen. Ook mijn vindbaarheid online is enorm toegenomen. Voor een vakman wie zijn bedrijf wilt groeien is Vakman Marketing de beste partij en keuze voor zijn bedrijf. Heel erg bedankt jongens!

Multifix Dakdekkers B.V.
Hoge concurrentie op lead platformen
“Ik kocht eerst leads van een platform maar daarbij was de concurrentie zo groot dat ik bijna geen werk binnen kreeg.. Ik kende Frenzo toevallig al via een kennis en ben zo in gesprek gegaan om over de marketing te praten voor mijn bedrijf.. Een heel plan voorgeschoteld gekregen en gelijk aan de telefoon van start gegaan! Op dit moment krijg ik super leuke aanvragen binnen, leuk werk, veel platte daken en mijn bedrijf is enorm aan het groeien door deze klanten die binnen komen! Inmiddels al 2 nieuwe werkbussen er bij aan kunnen schaffen! Dat was me anders nooit zo gelukt!"
Mandemakers Dakdekkers
Binnen 7 dagen was alles live en draaiend
“Ik gebruikte eerst Werkspot maar ik zag dat de concurrentie heel hoog werd.. En het niet meer zoals het jaren geleden was. Zo kwam ik in contact met Frenzo van Vakman Marketing, goed gesprek gehad! Naar mijn akkoord was alles binnen 7 dagen live en draaiend! De kosten per aanvraag zijn spot goedkoop (Soms nog goedkoper als de kosten op werkspot)! En neemt de klant nu contact met mij op, in plaats van dat ik de eerste stap moet zetten! Hierdoor krijg ik echt super veel werk binnen! Ik ben erg tevreden met de online marketing via Vakman Marketing omdat zij niet alleen resultaat leveren, maar ook echt mee denken met goede oplossingen voor de website en om betere resultaten te behalen!”
Schouten Dakwerken
Van ruim €200,- naar €20,- per offerte!
"Via via kwam ik uit bij Vakman Marketing. Ik had eerst een ander marketing bureau wie voor mij de Google Advertentie's beheerde, hier betaalde ik gemiddeld €200,- per offerte aanvraag.. Dit heb ik vervolgens aan Martien van Vakman Marketing laten zien waarbij hij duidelijk veel fouten zag.. Dit heeft mij veel geld gekost. Ze hebben me een goede aanbieding voorgelegd en ben gelijk met ze in zee gegaan. De eerste maand van de lancering van de nieuwe campagnes hebben zij de kosten al ruim x10 verlaagd! Nu voor het zelfde dagbudget komt er dus 10x zoveel klanten binnen! Een echte aanrader!"
Dakospecialisten

Al ruim 9 maanden een tevreden klant!

"Sinds mijn samenwerking met Vakman Marketing is mijn bedrijf enorm voor uit gegaan!


Dagelijks komen er nieuwe aanvragen binnen. Van lekkage's tot platte en pannendaken vernieuwen. 


Wij zijn super tevreden en gaan zelfs uitbreiden met 2 extra ploegen! Wat een top resultaat"

Van Dooren Dakonderhoud

Wil jij ook dagelijks unieke en warme offerte aanvragen

binnen krijgen van potentiële klanten?

null