Werkspot Alternatief

Zoek je een Werkspot alternatief?

Tegenwoordig zoeken steeds meer mensen hun vakmannen online. Maar hoe weet je nu of het betrouwbaar is? Waar moet je zijn als je een goed bedrijf zoekt? Middels deze blog leggen we je graag meer uit over een Werkspot alternatief, waarom? Omdat we uit de praktijk horen dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een Werkspot alternatief. Hoe dit precies komt, lichten we hieronder nader toe.  

Wat is Werkspot?

Werkspot is een online platform waar je een vakman kunt vinden voor al je klussen in en om het huis. Maar als jij een goede vakman bent, dan kun jij je hier ook aanmelden. Het kan interessant zijn voor jou als vakman, je krijgt namelijk meer dan 40.000 klussen per maand, je vindt er zelf interessante opdrachten en je hebt geen verplichtingen of een vast abonnement. Maar hoe gaat het in zijn werk?

 1. Je kunt zelf opdrachten kiezen, je reageert dan op opdrachten waarvan jij denkt die kunnen interessant voor mij (of mijn bedrijf) zijn. Je hebt dan niet te maken met inschrijf- of abonnementskosten. 
 2. Een andere optie is interesse tonen in een opdracht en dat kun je doen door gratis een bericht te sturen naar de consument.
 3. Maar als de consument dan contactgegevens met je deelt om in contact te komen, dan betaal je daar wel voor.  

Of dit voor jouw bedrijf interessant is, beslis je helemaal zelf. Maar er is ook altijd een Werkspot alternatief en daar gaan we zo verder op in. 


Zoek jij iemand voor een klus? 

Maar als jij nu zelf op zoek bent naar een klus, hoe werkt Werkspot dan? Je plaatst dan een klus in een paar eenvoudige stappen en dan kun je zo interessante vakmannen uitnodigen om te reageren. Vervolgens zullen na een tijdje de vakmannen reageren en meestal is dat binnen 24 uur nadat jij de klus hebt geplaatst. Als je dan alle berichten hebt bekeken dan kun je een keuze maken, je vergelijkt de profielen op je gemak met elkaar en kiest dan je favoriete vakmannen uit. Deze voeg je dan toe aan je favorieten en dan kun je je klus bespreken en een offerte aanvragen. 

 

Is Werkspot betrouwbaar?

Opvallend is ook dat veel mensen ineens afvragen of dat Werkspot betrouwbaar is. Op het platform zelf geven ze aan dat het erg gewaardeerd wordt als klanten ervaringen op de site plaatsen (zowel positief als negatief). Maar als we er zelf een kijkje nemen wordt alleen het positieve geplaatst. Om dit nou betrouwbaar te noemen, nee, maar we zijn niet de enige. Veel klanten zijn ook niet tevreden en zoeken daarom een Werkspot alternatief en veel van hen zijn bij ons uitgekomen, bij Vakman Marketing B.V. en wij zijn blij dat we hen verder kunnen helpen. 

 

Nadelen van Werkspot

Sommige mensen vinden een geschikt klusbedrijf of een bedrijf vindt een klus via Werkspot, maar het gaat lang niet altijd goed. Dit heeft te maken met de concurrentie, er is veel te veel concurrentie en zo maakt een bedrijf ook geen schijn van kans om een klus aan te kunnen nemen van een klant. Klanten spelen bedrijven tegen elkaar uit en zo kost het bedrijven geld omdat zij gegevens met elkaar delen, maar ze krijgen er niets voor terug. Daarnaast worden de prijzen alsmaar hoger en ook dat is niet realistisch als het vergeleken wordt met hetgeen een bedrijf er uit kan halen. Ook worden de aanvragen gedeeld met 10 bedrijven en dat klopt ook niet. Wij hebben deze berichten vaker gehoord en vinden het vervelend als bedrijven er zoveel geld in hebben gestoken en dan nog geen stap verder zijn. 

 

Ervaringen Werkspot uit de praktijk

Om je een goed beeld te geven over de werkwijze van Werkspot en hoe ‘tevreden’ klanten zijn, hebben we een paar ervaringen die we met je mogen delen van onze klanten:

“Enige tijd geleden heb ik een klus geplaatst op Werkspot. Het was eigenlijk een spoedklus want mijn eigen stukadoor had ineens geen tijd meer. Ik denk ik probeer het hier maar, diverse aanbiedingen binnen gehad, maar ik zag door de bomen het bos niet meer. Er kwamen zoveel reacties binnen, op zich natuurlijk fijn en positief, maar doordat er zoveel tegelijk binnenkwam wist ik niet meer waar ik moest beginnen. Allemaal concurrentie en de prijzen waren ook vrij hoog. Ik heb er daarom vanaf gezien en ben elders gaan kijken.” 

“Ons bedrijf is gespecialiseerd in daken, alles wat daarmee te maken heeft, daarvoor kan de klant ons bellen. Daarom dachten we, we kunnen ons maar beter meer naamsbekendheid geven en melden ons aan op Werkspot. Maar het was toch geen goede zet zoals we hadden gehoopt. Om te beginnen was er veel te veel concurrentie. Maar als we dan ook gingen kijken naar alle prijzen, ze werden alsmaar hoger! Dit was gewoon niet te doen en ook niet leuk meer. Daarom hebben we besloten op zoek te gaan naar een Werkspot alternatief, iets wat beter bij ons aansluit en waar we de klant van dienst kunnen zijn zonder al die hoge prijzen en concurrentie.”

“Al meer dan vijftien jaar houden wij ons bezig met uitbouw en renovatie. We krijgen erg veel aanvragen binnen en hebben inmiddels ook meer personeel voor vast aan kunnen nemen. Daarom had een medewerker het idee om eens verder te kijken en te zorgen dat we meer bekendheid krijgen ook net buiten onze eigen werkregio van dit moment. Hij heeft ons diezelfde avond nog aanmeldt op Werkspot en vervolgens kregen we wat aanvragen binnen. Maar klanten schreven continu dat de concurrent goedkoper was. We vroegen ons af is dat echt zo? We zijn een klein onderzoek gestart, maar dat was dus niet waar. Er was gewoon veel te veel concurrentie op het platform en dit was gewoon geen fijne werkwijze voor niemand niet. We vinden het dan ook geen fijne manier van werken en zijn elders gaan zoeken en hebben nu een goed Werkspot alternatief gevonden, wij zijn blij met Vakman Marketing B.V.”

“Drie weken geleden kreeg ik van een collega het advies om mijn bedrijf aan te melden op Werkspot. Het zag er goed uit, en ik had er ook wel vertrouwen in. Ik kreeg dagelijks wel wat aanvragen binnen en naarmate het contact met de klant vorderde ging het geld kosten en ook steeds meer, maar het kwam nooit tot een klus. De klanten gaven aan dat concurrenten goedkoper waren of hen sneller van dienst waren. Maar zo kostte het mijn bedrijf dus wel bergen met geld, maar er kwam niets uit. Door de hoge concurrentie en de stijgende prijzen ben ik gestopt en heb ik de marketing van mijn bedrijf uitbesteed aan Vakman Marketing B.V. en daar gaat het goed. Ik heb er al veel werk door verkregen en ben blij dat ik hen in hebt geschakeld.”  

 

Goed Werkspot alternatief nodig?

Natuurlijk heb je na het lezen een goed Werkspot alternatief nodig! Eigenlijk zijn er dan een paar opties die je zou kunnen overwegen, deze lichten we toe en we geven ook aan wat daarbinnen dan weer de opties zijn. 

De eerste optie is dat jij zelf de marketing gaat doen van je bedrijf voor Google. Dit wil zeggen dat je dus zelf gaat zorgen dat je goed vindbaar bent in Google. Denk hierbij aan SEO optimalisatie van je website, keywordonderzoek, goede teksten plaatsen op je website, adverteren, etc. Maar wat doe je als je hier niet in thuis bent? Ook dan heb je weer meerdere opties, of je gaat het allemaal uitzoeken, maar het nadeel is dat het je erg veel tijd kost en deze tijd kun je eigenlijk wel beter gebruiken. Of je komt tot de conclusie dat je het beter uit kunt besteden en dan kun je kiezen voor Vakman Marketing B.V. (en daar komen we zo even op terug).

De tweede optie is dat jij de positie in social media zelf gaat verbeteren, maar hoe pak je dat aan? Wat heb je daarvoor nodig? Hoeveel berichten moet je op social media plaatsen en wanneer? Welke social media platformen ga je gebruiken? Hoeveel tijd neemt het in beslag? Erg veel vragen en als je een eigen onderneming hebt, heb je je tijd vaak hard nodig. Ook dan sta je dus weer voor de keuze, ga je je verder in de stof verdiepen of besteed je het liever uit? Als je voor de tweede optie gaat, dan staat Vakman Marketing B.V. voor je klaar.

 

Kies voor Vakman Marketing B.V.

Onze derde optie is dus kiezen voor Vakman Marketing B.V. en daar ga je geen spijt van krijgen. Misschien werk je wel binnen de bouwsector en ben je hard op zoek naar unieke en warme offerte aanvragen! Geen zorgen want je hebt ons nu gevonden! Jouw doel is toch ook dat je meer klanten wenst? We lichten kort toe waarvoor je bij ons terecht kunt:

 1. Marketing voor dakdekkers
 2. Marketing voor schilders
 3. Marketing voor stukadoors
 4. Marketing voor vloerspecialisten
 5. Marketing voor dakkapel specialisten
 6. Marketing voor stratenmakers
 7. Marketing voor tegelzetters
 8. Marketing voor hoveniers
 9. Marketing voor aannemers 

Vakman Marketing B.V. is hét Werkspot alternatief wat jij nodig hebt. Een online marketing bureau wat gespecialiseerd is in marketing voor bedrijven binnen de bouwsector. Er wordt alleen maar samengewerkt met vakmannen welke werkzaam zijn binnen de bouw. Maar het meest unieke is dat het net even wat anders gaat dan bij een ander marketing bureau. Hoe dan? 

 1. Je krijgt je eigen contactpersoon. Dit heeft als voordeel dat je tussendoor altijd even kunt bellen. Je kunt ook e-mailen of Whatsapp gebruiken. 
 2. Resultaat gedreven, samen ga je groeien en niet alleen, je kunt altijd rekenen op hulp!
 3. Er is regelmatig overleg met je eigen contactpersoon en dit kan gaan over progressies van campagnes en de verbeterpunten. 

En door net dat beetje extra te bieden, profiteer jij snel van alle voordelen die je hier kunt ervaren als Werkspot alternatief. Betrouwbaarheid, kwaliteit, zekerheid, goede service en mensen die voor jou klaarstaan! Het is persoonlijk en wederzijds vertrouwen staat hier centraal! Dus waar wacht je nog op? 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!