Werkspot klachten

Werkspot klachten 

Veel mensen kennen Werkspot wel, maar weet je ook dat er veel Werkspot klachten zijn? Natuurlijk kun je dit bij iedere aanbieder wel verwachten dat niet iedereen altijd tevreden is. Maar er zijn de laatste tijd wel erg veel opvallende Werkspot klachten en die willen we graag onder de aandacht brengen. Maar dat is niet alles, wij geven ook alternatieven aan zodat jij weet waar je dan moet zijn als je een klus wil plaatsen of je diensten wil aanbieden. Zorg daarom dat je op je gemak alles door gaat nemen en dan ben je goed geïnformeerd en voorbereid om de juiste keuzes te maken.

Meer over Werkspot

Er zijn misschien mensen nog niet zo bekend met Werkspot en daarom even een korte introductie. Op de website van Werkspot kun je een vakman vinden voor al je klussen in en om het huis. Je geeft aan wat je klus is en dan kun je al snel een vakman zoeken. Maar vakmannen kunnen zich hier ook aanmelden en zo kunnen anderen hen vinden en benaderen voor een klus. Hoe werkt Werkspot dan precies? Om te beginnen plaats je een klus en dan doorloop je een paar eenvoudige stappen. Je nodigt vervolgens interessante vakmannen uit om dan te reageren. Als ze interesse hebben dan reageren ze normaal gesproken binnen 24 uur nadat je de klus hebt geplaatst. Het is dan aan jou om een selectie te plaatsen en dan kun je profielen vergelijken. Je kiest dan je favoriete vakmannen en dan kun je je klus bespreken en een prijsopgave vragen. Het lijkt vanzelfsprekend, maar het gaat vaak mis. Daarom komen we uit op de Werkspot klachten die we de laatste tijd bij Vakman Marketing B.V.   steeds vaker horen. Klusbedrijven maken daarom graag van onze diensten gebruik, maar daarover hieronder in het bericht meer.

Veelvoorkomende Werkspot klachten

Er zijn altijd mensen snel tevreden en je hebt mensen die snel klagen. Zo komen ook de Werkspot klachten naar voren en veelvoorkomende Werkspot klachten zijn:

 1. Er is veel concurrentie, als je je diensten er aan gaat bieden dan moet je maar hopen dat mensen jou benaderen. Als ze dat al doen dan krijg je de vraag om een offerte te maken en dan geven ze al snel aan dat ze de klus elders goedkoper uit kunnen laten voeren of ze laten niets horen (dan doe je dus veel werk voor niets).
 2. Andere ‘klussers’ doen het voor te weinig geld, en zo kan niemand er nog een gewoon loon aan overhouden en denkt iedereen dat alles bijna gratis is.
 3. Hoge prijzen voor leads, wat niet aantrekkelijk meer is.

Je vindt het als ondernemer vaak niet erg om te betalen, als je maar weet dat het zinvol is. Je hebt voor iedere euro hard gewerkt en als je dan kunt investeren dan wil je ook zeker weten dat jij er wat voor terug gaat krijgen, in dit geval potentiële klanten en nieuw werk. Maar als die zekerheid eenmaal weg is, dan vraag je je af waarom je het nog doet. Je wil je werk graag doen, maar wel voor een prijs zodat jij er aan uit kunt komen en zelf geen geld op toe gaat leggen. Daarom kun je maar beter voor ons kiezen, de Vakman Marketing B.V. je weet dan namelijk zeker dat je wel klanten krijgt die je graag betalen voor de kwaliteit die je levert! Laat het daarom even bezinken wat we je hieronder nog allemaal te vertellen hebben. Zo kun je op je gemak kennis met ons maken en een goed beeld krijgen van wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Je zit bij ons nergens aan vast, we gaan graag met je in gesprek om op een rijtje te zetten welke wensen je hebt, wat je van ons mag verwachten en wat daar dan tegenover staat.

Werkspot klachten nader toegelicht met voorbeelden

We hebben een paar voorbeelden gekregen van ex-Werkspot klanten en die willen we graag met je delen om je een beeld te geven van welke Werkspot klachten zij hebben:

 1. “Een jaar geleden heb ik mijn bedrijf aangemeld bij Werkspot. In het begin kreeg ik er wel wat klussen van, maar na een tijdje kwamen er steeds meer bedrijven die zich aan hadden gemeld, voor mij dus concurrentie. Blijkbaar deden zij het veel beter, want ik had nauwelijks klussen, wel wat aanvragen en als ik dan een antwoord kreeg van potentiële klant dan was het ‘zij doen het goedkoper’. Vaak lieten mensen niet eens wat horen, dan doe je de moeite om een offerte te maken en dan krijg je niets terug. Ik was er klaar mee en ben op zoek gegaan naar een alternatief en ben zo bij jullie, Vakman Marketing B.V. uitgekomen.”

 2. “Ik weet dat niemand gratis werkt, je doet je best voor een klus, je wil een tevreden klant, alleen klanten verwachten dat je alles zo snel en zo goedkoop mogelijk doet. Aangemeld bij Werkspot, ervaren bedrijf, en dan voor een uurloon waar mensen amper hun bed voor uit komen, zo doet de concurrentie het. Ik heb dus geen klussen en ben snel op zoek gegaan naar een alternatief. Het is gewoon geen goede markt meer als het elders goedkoper kan en je wel kwaliteit moet leveren. Het kost tijd, materialen kosten geld en die moeten toch ook betaald worden..? Daarom ben ik verder gaan zoeken en bij jullie uitgekomen en nu heb ik mijn agenda gevuld met fijne klussen.”

 3. “Ik heb mijn eigen bedrijf opgezet en ik dacht ik kan sneller aan meer werk komen door me aan te melden bij Werkspot. Ik had van anderen gehoord dat het dan ineens erg snel kan gaan en daarom dacht ik dat is het proberen waard. Na twee weken had ik een klus binnengehaald maar ik dacht echt is dat alles wat ik er uit kan halen? Toch nog wat anders geprobeerd op de site en ook dat liep op niets uit. Ik kreeg zo nu en dan wel een aanvraag maar als ik dan tijd had besteed aan de offerte en deze had verzonden dan hoorde ik niets meer. Alleen maar vervelend natuurlijk en zo was ik iedere avond veel tijd kwijt om klussen uit te zoeken en offertes te maken voor mogelijke klanten. Ik heb wel eens een klant een mail gestuurd met de vraag of ze de offerte wel hadden gekregen, want ik hoorde maar niets. Zelfs toen kreeg ik iets terug en dat was voor mij de druppel. Ik had er zo geen zin meer in, ik deed mijn werk graag, maar ik wilde wel voldoening eruit kunnen halen en dat ging zo niet meer. Daarom ben ik op advies van een collega overgestapt en bij de Vakman Marketing B.V. gaat het heel anders, fijn contact, leuke klanten en tevreden mensen, dit werkt zoveel fijner. Ik doe mijn werk nu weer graag en ik zou iedereen aanraden over te stappen want bij Werkspot krijg je zoveel gedoe en dat is niet goed voor je gezondheid en plezier in het werk. Ik heb gelukkig de keuze gemaakt en kan nu weer opgelucht ademhalen en doe mijn werk weer graag, iedere dag opnieuw, bedankt!”

Nu begrijp je wel dat de Werkspot klachten serieus zijn en de reden zijn dat jij toch ook over wil stappen naar een andere site/aanbieder die je aan nieuwe klanten kan helpen? Tijd om kennis met ons te maken en dan kunnen wij je verder helpen en een mooi plan opzetten waar we samen aan gaan werken.

Alternatief om Werkspot klachten te voorkomen

Het is als je een eigen bedrijf hebt erg vervelend als je amper klanten binnenhaalt, of wanneer dat je alles maar goedkoper moet doen omdat de concurrentie alles voor een lagere prijs kan. Dit kan niet en zo overleef je het ook niet. Je wil je bedrijf laten groeien en niet failliet laten gaan. Daarom moet je soms verder kijken en zeker als je ook Werkspot klachten hebt. Dit kan namelijk voorkomen worden als je verder gaat kijken en gewoon waar krijgt voor je geld. Je doet goed werk, materialen kosten geld, je levert kwaliteit, geeft garantie en je moet ook een goed uurloon hebben om er ook van te kunnen leven (en je gezin te kunnen onderhouden). Daarom is het goed om kennis te maken met Vakman Marketing B.V. Bij ons ben je echt in goede handen en wij leggen je graag uit waarom.

Kies voor Vakman Marketing B.V.

Je bent er wel klaar mee, iedere keer offertes maken en dan geen reactie krijgen, of te horen krijgen dat het veel goedkoper kan bij anderen. Je wil gewoon tevreden klanten, mensen die blij zijn met je werk en je werk waarderen. Je hebt namelijk een goed klusbedrijf en je levert kwaliteit en dat kost nou eenmaal geld. Je hebt ervoor geleerd, materialen aangeschaft etc. Een goede reden dus dat jij dan ook goede klanten wil waar je echt een offerte voor maakt en er dan samen uit gaat komen zodat jij de klus uit mag voeren. Daarom kies je voor Vakman Marketing B.V. en dit is een online marketing bureau en we zijn gespecialiseerd in marketing voor bedrijven binnen de bouwsector. Dit wil zeggen dat er alleen samen wordt gewerkt met vakmannen die werkzaam zijn in de bouw, zoals dakdekkers, schilders, stukadoors en vele andere bedrijven. De reden dat je maar beter voor ons kunt kiezen, is omdat wij het net even wat anders doen dan andere marketing bureaus. Hoe komt dat tot uiting vraag je je af?

 1. Je krijgt je eigen contactpersoon en dan kun je tussendoor Whatsappen, bellen of even een e-mail sturen.
 2. Resultaat gedreven staat voorop en zo is er een optie om samen echt te groeien.
 3. Er is regelmatig een overleg met je contactpersoon over de progressies van de campagnes maar ook over de verbeterpunten.

Het is natuurlijk fijn om een vast aanspreekpunt te hebben waar je je wensen uit kunt spreken. Er wordt naar je geluisterd en er wordt samen actie ondernomen wanneer het nodig is. Samen houd je de voortgang in de gaten en als het nodig is wordt de strategie daar op aangepast. Er wordt echt alles op alles gezet om het maximale er uit te halen en dat is toch ook waar dat jij naar op zoek bent? Het beste wat je dan kunt doen is kennismaken met ons. In de voorbeelden die in het artikel staan kun je lezen welke klanten over zijn gestapt en hoe tevreden ze zijn, dat overtuigd jou toch ook?

Mogelijkheden Vakman Marketing B.V.

Wij hebben zelf de ervaring dat het wel eens lastig kan zijn om nieuwe klanten aan te trekken voor bouw- en klusbedrijven. Maar wanneer je eenmaal klanten krijgt is er vaak ook veel concurrentie. Daarom dachten we dat het anders moest kunnen. Wij hebben daarom een nieuwe marketing strategie ontwikkeld en die kan jou continu nieuwe klanten opleveren. Momenteel doen we dit al voor meer dan 150+ bedrijven en jij kunt de volgende zijn! Wat kunnen wij allemaal voor je doen?

 1. Een effectieve website ontwikkelen. We zorgen dan voor de best converterende landingspagina’s voor jouw bedrijf. Hierin werken we jouw specialisatie verder uit, en zorgen dat het jouw doelgroep echt goed aan gaat spreken! We geven aan wat voor werkzaamheden je uitvoert binnen je bedrijf en waarom de bezoekers voor jou moeten kiezen.
 2. We zorgen voor effectieve marketing campagnes, dit gaat al direct starten als we live gaan. Er komen dan vrijwel direct nieuwe offerte aanvragen binnen en dan kan het werk voor jou dus ook beginnen.
 3. De aanvragen komen direct in je mailbox.
 4. Marketingcampagnes kunnen altijd bij worden gewerkt en op worden geschaald. Als het eenmaal draait dan is het een kwestie van volhouden en verbeteren. Zo blijf je klanten binnenhalen en zo kun je je onderneming echt laten groeien en heb jij altijd werk!
 5. Je krijgt bij ons altijd rapporten en inzicht in de huidige gang van zaken, dit is iedere maand.

Vakman Marketing en zo Werkspot klachten voorkomen! 

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!