In 2 maanden tijd van geen offertes naar 180 offertes voor dit dakdekkersbedrijf

Casestudie Schouten Dakwerken

Klachten over een ander marketing bureau en daarna overgestapt naar ons!

In deze casestudie leggen we uitgebreid uit wat wij voor een dakdekkersbedrijf hebben gedaan om zijn bedrijf te laten groeien met nieuwe klanten. 
  • Dagelijks komen er gemiddeld 2 offerte aanvragen binnen
  • Wordt gebeld en gemaild door potentiele klanten
  • Gemiddeld dagelijks dag budget €20,- per dag aan advertentie kosten

in deze casestudie leggen we uit hoe we dit hebben kunnen opzetten voor dit dakdekkersbedrijf.

Effectieve landingspagina's

Schouten Dakwerken nam met ons contact op toen hij al een website had! Gelukkig voor ons was deze in dezelfde plugin gebouwd als waarmee wij werken (Wordpress en Elementor) dus konden we heel eenvoudig de website aanpassen!
  • Conversie gericht is opgebouwd
  • Een duidelijke structuur heeft
  • Waarbij het makkelijk is om een offerte aan te vragen

Direct Boven Aan In Google!

Dit bedrijf wordt vanaf dag 1 sinds onze samenwerking gevonden op hele relevante zoektermen welke betrekking hebben tot een lekkend dak of mensen wie opzoek zijn naar een nieuw dak! Door deze vindbaarheid komen er direct nieuwe aanvragen bij Schouten Dakwerken binnen!

De resultaten

Zoals je kan zien is er ongeveer €2.600,- gespendeerd aan de online zichtbaarheid. Voor deze investering zijn er 180 unieke & warme offerte aanvragen uitgekomen. Dat heeft een gemiddelde conversie prijs van €14,55 (per offerte aanvraag)

  • Je ontvangt dus warme en unieke offerte aanvragen!
  • Deze aanvragen worden bij jouw persoonlijk ingediend en niet via een platform!
  • Je hebt minder concurrentie doordat deze aanvraag alleen bij jou binnen komt

““Ik gebruikte eerst Werkspot maar ik zag dat de concurrentie heel hoog werd.. En het niet meer zoals het jaren geleden was. Zo kwam ik in contact met Frenzo van Vakman Marketing, goed gesprek gehad! Naar mijn akkoord was alles binnen 7 dagen live en draaiend! De kosten per aanvraag zijn spot goedkoop (Soms nog goedkoper als de kosten op werkspot)! En neemt de klant nu contact met mij op, in plaats van dat ik de eerste stap moet zetten! Hierdoor krijg ik echt super veel werk binnen! Ik ben erg tevreden met de online marketing via Vakman Marketing omdat zij niet alleen resultaat leveren, maar ook echt mee denken met goede oplossingen voor de website en om betere resultaten te behalen!”

Schouten Dakwerken

Wil jij dit ook voor jouw dakdekkersbedrijf?

Vraag dan een gratis offerte aan waarbij wij altijd binnen 24 uur contact met jou opnemen om jouw aanvraag en wensen te bespreken