Elektricien leads

Elektricien leads kopen? Regel snel en eenvoudig offerteaanvragen voor uw elektriciensbedrijf

Wilt u als elektricien meer klanten hebben en meer winst maken? Gaat er veel kostbare tijd zitten in het aantrekken van leads? Wilt u de tijd en energie die u nu in het zoeken van potentiële klanten stopt liever in uw klussen en uw elektriciensbedrijf stoppen? Natuurlijk is het antwoord ja, en dat begrijpen we maar al te goed. Gelukkig hebben we een eenvoudige oplossing, die u veel extra voordelen biedt: Elektricien leads kopen bij ons. Zo zorgen wij voor het binnenstromen van nieuwe potentiële klanten, en kunt u zich focussen op uw bedrijf en uw klussen.

Als u besluit om bij ons elektricien leads te kopen, zorgt u ervoor dat wij de werving van klanten en marketing van uw bedrijf uit handen nemen. Bovendien schakelt u daarmee een toonaangevend marketingbureau binnen uw sector in. Wij hebben inmiddels meer dan 8 jaar ervaring opgedaan in de marketing, maar zijn zelf ooit voortgekomen uit de bouw en afbouwsector. Hierdoor kennen we uw sector van binnenuit en weten we precies hoe u daarbinnen met een kleine investering meer potentiële klanten kunt krijgen. Wij vertellen u op deze pagina hoe dat werkt en hoe u meer omzet en klanten kunt krijgen, terwijl u zich op uw klussen kunt blijven focussen en uw bedrijf verder kunt uitbouwen.

Wat een elektricien lead is

Maar, wat zijn elektricien leads precies? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Een elektricien lead is een potentiële klant. Iemand die op zoek is naar een elektricien. Dat kan een particulier zijn, maar ook een aannemersbedrijf of een organisatie met veel klussen met betrekking tot elektra. Daardoor komen de leads in de vorm van telefoontjes of kleine opdrachten, maar ook in de vorm van (grote) offerteaanvragen.

Wat wij onder een elektricien lead verstaan is een warme individuele lead. Dit is een lead waarvan de klant ook daadwerkelijk een elektricien zoekt, en waarbij een prijsaanvraag of offerteaanvraag ook alleen bij u terecht komt. Geen vergelijkingssites dus, waardoor u geen offertes hoeft te sturen die tegen de kostprijs aanzitten, om maar die klant binnen te halen en uw concurrenten af te troeven. Bovendien zorgen we dat de leads gecheckt zijn en de contactgegevens kloppen voordat ze bij u binnen komen.

Manieren om elektricien leads te genereren

Natuurlijk zijn er vele manieren om elektricien leads te genereren. Elektricien leads kopen is daar één van, maar er zijn ook andere methoden. Zo kunt u bijvoorbeeld een kringetje klanten opbouwen door mond-op-mond reclame en uw eigen netwerk in te zetten. Hierbij heeft u ergens een klus goed uitgevoerd, waarna uw tevreden klant u aanbeveelt bij anderen. Ook kunt u bevriende vaklui uit de bouwsector vragen of ze u als elektricien willen aanbevelen als ze zelf met een ander soort klus bezig zijn. Deze methode werkt zeker in het begin vrij goed, maar uw netwerk is helaas niet eindeloos.

Andere methoden kunnen ook goed werken. Zo kunt u elektricien leads kopen bij vergelijkingssites, waar potentiële klanten offertes aanvragen om met elkaar te vergelijken en u daar eentje van stuurt. De kans dat hier wat uitkomt is vaak klein, zeker als u meer dan de kostprijs vraagt om het werk uit te voeren. Bovendien zijn zaken als kwaliteit, veiligheid en vakmanschap daar vaak niet belangrijk.

Wij geloven dan ook in een andere methode: Het schrijven van een sterke en aantrekkelijke website; zorgen dat deze bovenaan in google komt te staan als mensen zoeken naar een bedrijf zoals dat van u en daarnaast uw website promoten in sociale media. Als mensen vervolgens op uw website komen, zorgen wij dat ze graag bij u een offerte aanvragen. Hierdoor is de potentiële klant enkel voor u en heeft u een zeer hoge kans om de opdracht ook daadwerkelijk te krijgen.

Voordelen van het kopen van elektricien leads

Aan het kopen van elektricien leads kleven dan ook vele voordelen. Voor kleine elektriciensbedrijven en ZZP’ers is dit een perfecte methode om de marketing en het werven van nieuwe klanten te regelen. Het heeft de volgende voordelen:

 1. Meer tevreden klanten, een groter klantenbestand en een uitgebreider netwerk. Elektricien leads kopen zorgt ervoor dat u meer klussen bij meer klanten krijgt. Wanneer u het werk met de kwaliteit die u levert uitvoert, zorgt dat voor meer tevreden klanten die bij u terug blijven komen wanneer ze weer een elektricien nodig hebben. Bovendien zullen zij u ook bij anderen aanbevelen, waardoor uw klantenbestand organisch door blijft groeien.
 2. Professionele uitstraling en zichtbaarheid van uw bedrijf. Doordat u een professionele website krijgt, die bovenaan in Google belandt en veel te zien is op social media, krijgt uw bedrijf een professionele uitstraling en u meer naamsbekendheid. Hierdoor zullen klanten eerder aan u denken en normale prijzen voor goed werk accepteren.
 3. Meer omzet en meer winst terwijl u met het echte werk bezig bent. Wanneer u elektricien leads gaat kopen hoeft u zelf niet meer bezig te zijn met het zoeken naar klanten. Hierdoor houdt u meer tijd over voor het echte werk en kunt u dus ook meer verdienen. Bovendien blijft het werk bij u binnenstromen.
 4. Een kleine investering met groot resultaat, zonder risico’s. Deze methode om meer leads te genereren is een zeer betaalbare vorm van marketing. Door de hoge kans op opdrachten, de betaling per lead en de lage opstartkosten heeft u gegarandeerd een goed resultaat, terwijl u geen risico loopt.
 5. Klussen bij u in de regio die optimaal passen bij uw expertise. Doordat u zelf kunt aangeven welke klussen u wilt aantrekken en waar, krijgt u altijd leads voor datgene waar u goed in bent en hoeft u niet het hele land door als u dat niet wilt.

Zoals u leest zitten er vele voordelen aan het kopen van elektricien leads. Wilt u met een kleine investering grote resultaten boeken voor uw elektriciensbedrijf? Kom dan alles te weten over ons aantrekkelijk aanbod en vraag nu een kennismakingsgesprek met ons aan.

Elektricien leads kopen met uw eigen website bovenaan in Google en social media zichtbaarheid

Bij ons koopt u elektricien leads door middel van uw eigen professionele website die bovenaan staat in Google en goed zichtbaar is op social media. We doen dit door de website op een goede manier te schrijven en op te bouwen, zodat deze goed aansluit op de manier waarop zoekmachines zoals google zoeken. Deze techniek, Search Engine Optimization (SEO), zorgt ervoor dat uw website hoog in de zoekresultaten komt. Ook starten we een campagne op social media waardoor uw website gepromoot wordt bij diegenen die potentieel klanten van u kunnen worden.

Dit zorgt ervoor dat er op een organische wijze meer verkeer van potentiële klanten naar uw website komt, wat vervolgens weer zorgt dat er meer opdrachten uitrollen. Hierdoor groeit uw klantenbestand snel en goed, waardoor u zelf geen tijd en energie kwijt bent aan het werven van potentiële klanten. In plaats daarvan kunt u zich richten op uw klussen en uw bedrijf verder uitbouwen, wat meer omzet en winst oplevert.

Alle voordelen van elektricien leads kopen bij ons

Er zitten dus veel voordelen voor uw bedrijf aan het kopen van uw elektricienleads. Daarom willen we u ook graag laten zien waarvan u profiteert wanneer u besluit om uw elektricien leads te kopen bij ons. Hieronder vindt u daarom negen goede redenen om uw elektricien leads bij ons te kopen:

 1. Uw leads van een expert in de marketing en de bouw. Wij zijn al 8 jaar het toonaangevende marketingbureau in de bouw en afbouw sector.
 2. Een brede portefeuille met 150+ actieve tevreden klanten. Meer dan 150 bedrijven hebben hun vertrouwen aan ons gegeven en zijn nog steeds zeer tevreden klanten bij ons.
 3. Uw persoonlijke aanspreekpunt laat u snel uw campagne aanpassen. U heeft bij ons uw eigen vaste contactpersoon met een enorme dosis vakkennis en expertise.
 4. Lage kosten, geen risico. Doordat u na het opstarten enkel betaalt per lead, loopt u geen risico’s.
 5. 3-in-1 online marketingBij ons elektricien leads kopen betekent ook dat u uw eigen professionele website bovenin google krijgt, en duidelijk zichtbaar bent op social media.
 6. Altijd warme, unieke leads op no cure, no pay basis. U betaalt enkel ons lage opstarttarief en daarna per lead. No cure, no pay.
 7. Uw unieke campagne, helemaal op maat gemaakt voor uw unieke bedrijf. U heeft de hand in hoe uw leads tot stand komen, voor welke klussen en in welke regio.
 8. Een campagne die u ten alle tijden kunt uitbreiden, inkrimpen of pauzeren. Wilt u nog meer leads, of juist minder of even helemaal geen? Dan kunt u uw campagne altijd aanpassen of pauzeren.
 9. Extra voordeel op onze andere marketingoplossingen. Wilt u het nog groter aanpakken? Dan profiteert u van ons scherpe aanbod voor vaste klanten.

Wilt u ook vandaag al uw unieke campagne starten, of wilt u meer weten en heeft u nog vragen voor ons? Boek dan gratis en vrijblijvend een kennismakingsgesprek in met een van onze marketingexperts.

Kosten van elektricien leads kopen

Bent u benieuwd naar de kosten van elektricien leads kopen? Vraag dan een offerte bij ons aan, en zie onze prijzen voor uw unieke campagne. Ons prijsmodel bestaat uit twee componenten. Een laag opstarttarief aan het begin, en daarna een vast, laag bedrag per lead. Het grote voordeel van dit model is dat u zelf de kosten kunt bepalen en nergens aan vast zit.

Wilt u uw campagne intensiveren en dus meer leads wilt binnen krijgen? Bijvoorbeeld omdat u personeel aanneemt? Dan kan dat snel geregeld worden. Wilt u minder leads binnen krijgen omdat u voor lange tijd vol zit? Dan kunt u het aantal leads naar beneden bijstellen en zelfs tijdelijk pauzeren. Zo betaalt u nooit voor leads waar u niet op in kunt gaan. De kosten van elektricien leads kopen heeft u dus zelf in de hand.

Hoe u nu elektricien leads kunt kopen

U kunt snel en eenvoudig uw campagne opstarten en uw elektricien leads kopen. Bij ons kunt u als volgt beginnen:

 1. Vraag een kennismakingsgesprek aan en ontmoet ons gratis en vrijblijvend.
 2. Geef aan ons aan hoeveel leads u wilt ontvangen, voor welke klussen en in welke regio.
 3. Ontvang onze offerte en zie onze scherpe prijzen voor uw unieke campagne.
 4. Onderteken de offerte, waarna wij aan de slag gaan en u uw persoonlijke aanspreekpunt krijgt toegewezen, bij wie u met alle mogelijke zaken terecht kunt.
 5. Betaal onze lage opstartkosten en daarna enkel de kosten per lead. No cure, no pay!
 6. Kijk naar uw eigen professionele website die wij bouwen en lanceren, en begin uw leads te ontvangen.
 7. Hengel de potentiële klanten binnen en ga aan de slag.
 8. Geniet van uw groeiende omzet, winst en klantenbestand.
 9. Pas indien nodig uw campagne aan via uw persoonlijke aanspreekpunt.
 10. Stoppen? Dat kan op ieder moment. Omdat u per lead betaalt zit u nergens aan vast. U kunt uw campagne altijd pauzeren of helemaal stoppen.

Meer elektricien opdrachten en klussen krijgen is dus snel en eenvoudig te regelen. U loopt bovendien geen risico wanneer u bij ons gaat investeren in het kopen van elektricienleads en vergroten van uw omzet, winst en klantenbestand. Laat ons uw potentiële klanten vinden, en focus u intussen op uw eigen opdrachten en bedrijf.

Begin nu met meer klanten en meer winst te maken door elektricien leads te kopen bij ons

Wilt u nu aan de slag om meer omzet te genereren, meer klanten te krijgen en meer winst te maken? Doe dan nu een kleine investering met grote resultaten door uw elektricien leads te kopen. Maak kennis met ons door uw gratis en vrijblijvende adviesgesprek in te plannen en vertel ons alles over uw unieke bedrijf en wensen. Wij vertellen u alles wat u wilt weten over ons unieke aanbod.

Besteed het zoeken naar leads uit en zie uw eigen campagne van de grond komen en de leads bij u binnenkomen. Door hier uw vrijblijvende en gratis afspraak voor het kennismakingsgesprek te boeken, komt u alles te weten over de mogelijkheden om bij ons voor een scherpe prijs uw elektricien leads te kopen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!