Metselaar leads

Metselaar leads kopen? Ontdek onze methode om meer metselaar offerteaanvragen te ontvangen

Wilt u ook graag meer klussen, omzet en winst? Vindt u het lastig om nieuwe metsel opdrachten te krijgen? Zou u liever uw tijd steken in metselen en uw bedrijf uitbouwen? Wij begrijpen dat het antwoord op deze vragen ja is. Immers, het zoeken naar nieuwe klanten is een tijdrovende klus, waar meestal maar weinig opdrachten uitkomen. Gelukkig bieden wij een simpele oplossing. U kunt bij ons metselaar leads kopen. Wij zorgen er dan voor dat bij u de nieuwe opdrachten en offerteaanvragen binnenstromen, terwijl u zich bezig kunt houden met datgene waar uw vakmanschap ligt; metselen en uw bedrijf uitbouwen.

In de tussentijd houden wij ons bezig met de marketing van uw metselaarsbedrijf. Wij werven klanten, zorgen dat u zichtbaar bent op social media en dat u een eigen website heeft die veel potentiële klanten trekt en deze omzet in offerteaanvragen. Dat doen we met een team dat inmiddels meer dan 8 jaar ervaring heeft met marketing, maar zelf ook uit de bouw- en afbouwsector komt. Wij kennen deze wereld van binnenuit en weten dus precies hoe het krijgen van meer klanten werkt. Voor u is het een kleine investering met zeer grote resultaten. Op deze pagina leggen we u uit hoe het metselaar leads kopen werkt.

Warme en individuele metselaar leads kopen, dit houdt een lead bij ons in

U kunt bij ons dus metselaar leads kopen, maar wat houdt dit eigenlijk in? Simpel gezegd; een lead is een potentiële klant. Dus een klant die een metselaar zoekt, en een offerte aanvraagt of u mailt of belt. Dat kunnen particulieren of kleine aannemers zijn, maar ook grotere bedrijven die op hun projecten bij moeten schakelen.

Wij leveren altijd warme en individuele leads. Dat houdt in dat een lead altijd iemand is die bereikbaar is en ook echt een metselaar zoekt. Die kunt u dus een offerte sturen of een prijs geven. Ook betekent dit dat een lead ook echt alleen bij u terecht komt. Wij laten dus geen offertes sturen op basis van vergelijken, waarbij u moet concurreren met 4 andere metselaars en dus een (te) lage prijs moet vragen. Zo werkt u nooit tegen of onder de kostprijs, maar houdt u er ook echt genoeg aan over.

Andere manieren om meer metselaar leads te krijgen

Er zijn vele manieren om meer metselaar leads te genereren. Metselaar leads kopen is een methode, die wij aanbieden, maar er zijn ook andere manieren. Een bekende en goedkope (gratis) manier is mond-op-mond reclame. Dit houdt in dat een tevreden klant na een klus u bij anderen aanbeveelt. Het voordeel is dat dit gratis is en automatisch gebeurt. Echter is deze methode niet oneindig, omdat uw netwerk niet iedere dag een metselaar nodig heeft, waardoor op een bepaald moment de stroom nieuwe klussen opdroogt.

Ook kunt u leads kopen bij vergelijkingssites. Hierbij krijgt u offerteaanvragen van klanten die offertes voor hun metselklus willen vergelijken. Het nadeel hiervan is dat u met anderen moet concurreren. Als u dus niet een (te) goedkoop bod doet en bijvoorbeeld onder de kostprijs gaat zitten, heeft u helaas maar weinig kans om een klus binnen te halen. Ook is er weinig ruimte om juist uw vakmanschap en kwaliteit te laten zien. Wij geloven in een andere methode.

Metselaar leads kopen, zichtbaar zijn op social media en uw eigen website bovenaan in Google

Onze methode is om metselaar leads te kopen via uw eigen website en social media campagne. Wij bouwen en schrijven een goede, professionele en aantrekkelijke website en zorgen dat deze hoog in de zoekresultaten van Google komt te staan. Daarnaast promoten wij uw website en bedrijf op social media. Hierdoor worden meer mensen die een metselaar zoeken naar uw site getrokken.

Op de site zorgen we vervolgens dat mensen ook daadwerkelijk een offerte bij u willen en gaan aanvragen. Hierdoor heeft u grote kans om een verstuurde offerte ondertekend terug te krijgen. Daarnaast zorgen we dat u ook via andere kanalen klussen binnen kunt krijgen. Bijvoorbeeld per e-mail of, indien gewenst, per telefoon. Dit kunnen gewone klussen of spoedklussen zijn.

Door deze zichtbaarheid heeft uw bedrijf bovendien een professionele uitstraling, wat het aantrekkelijker maakt om met u in zee te gaan. Het grote voordeel is dat dit minder afhankelijk is van de prijs die u vraagt. Ook zorgt het dat uw naam blijft hangen en dat grote opdrachtgevers u eerder zullen tegenkomen wanneer ze een metselaarsbedrijf zoeken. Bovendien is het eenvoudig om uw zichtbaarheid uit te breiden en zo, als u dat wilt, meer leads te genereren, of juist even alles op een lager pitje te zetten, als u maanden vooruit al volgepland bent. Te veel leads binnen? Dan kunt u uw campagne zelfs helemaal pauzeren.

Voordelen van het kopen van metselaar leads

Het kopen van metselaar leads heeft vele voordelen voor u. Het is voor ZZP’ers en kleine metselaar bedrijven de ideale methode om meer klanten te krijgen en zo meer omzet en winst te maken. Hieronder zetten we alle voordelen voor u op een rijtje:

 1. Een kleine investering zonder risico en met grote resultaten. Meer metselaar leads genereren met onze methode levert u veel werk, omzet en winst op, en bovendien veel tevreden klanten. U betaalt lage opstartkosten en een klein bedrag per lead, krijgt meer werk en houdt meer tijd over om aan dat werk te besteden, waardoor u veel meer gaat verdienen.
 2. Een eigen professionele website bovenaan in Google. Uw website zorgt dat u goed zichtbaar bent en bovendien een serieuze professionele indruk achterlaat bij potentiële klanten. Dit zorgt ervoor dat kleine en grote opdrachtgevers meteen al meer vertrouwen in uw vakmanschap en expertise hebben, en dus eerder voor u zullen kiezen.
 3. Alle klussen waar u een expert in bent, bij u in de regio. Door uw website helemaal af te stemmen op uw unieke bedrijf, met alle bijbehorende specialismes en expertise, krijgt u altijd die klussen die u ook graag wilt uitvoeren. Bovendien kunt u kiezen om u specifiek op bepaalde regio’s te focussen, zodat u altijd dicht bij huis werkt (of juist niet, als u dat wilt).
 4. Meer tevreden klanten. Door onze methode om metselaar leads te kopen te combineren met uw vakmanschap, bouwt u een grotere groep klanten op. Deze tevreden klanten zorgen ervoor dat u ook weer meer klanten krijgt door gratis mond-op-mond reclame.
 5. Meer omzet, winst en tijd om u met het echte werk bezig te houden. Doordat u uw kostbare tijd niet meer in het werven van potentiële klanten hoeft te steken, houdt u meer tijd over voor het echte werk. Bovendien levert onze methode u meer klussen op, waardoor u meer omzet draait en meer winst maakt.

Metselaar leads kopen heeft dus vele voordelen. Wilt u er ook mee beginnen? Dan kunt u altijd vrijblijvend en gratis kennismaken met ons en alles horen over ons aanbod. Boek uw gratis kennismakingsgesprek nu snel en eenvoudig in.

Zo kunt u bij ons metselaar leads kopen

Metselaar leads kopen is bij ons eenvoudig en snel te regelen. U doet dat op de volgende manier:

 1. Boek een vrijblijvende en gratis kennismakingsgesprek met ons in.
 2. Bepaal het aantal leads dat u wilt ontvangen, de regio(s) en het soort metselklussen.
 3. Zie op onze offerte onze scherpe prijzen voor uw unieke campagne op maat.
 4. Ga met ons akkoord en ontvang uw eigen persoonlijke aanspreekpunt.
 5. Betaal de lage opstartkosten en zie uw eigen website groeien.
 6. Laat ons de website lanceren en begin leads te ontvangen.
 7. Zorg dat u het werk binnenkrijgt en ga lekker aan de slag.
 8. Zie uw klantenbestand, opdrachtenportefeuille en uw bankrekening groeien.
 9. Regel zelf hoeveel leads u binnenkrijgt door te versnellen, vertragen of pauzeren.
 10. Pauzeer uw campagne eenvoudig als u (even) wilt stoppen, want u zit nergens aan vast.

Het is dus snel en makkelijk te regelen om meer metselaar leads te krijgen. U laat ons de marketing doen en zorgt zelf dat u de klant daarna binnenhaalt. Zo kunt u met een kleine investering meer klanten en klussen krijgen, en dus meer omzet en winst maken. En dat terwijl u lekker metselt of uw bedrijf uitbouwt. Zonder risico’s.

Ons aanbod om metselaar leads te kopen

Metselaar leads kopen bij ons biedt u dus vele voordelen. Omdat ons aanbod uitgebreid is en er vele mogelijkheden zijn, zetten we het graag samengevat voor u op een rijtje.

 1. 3-in-1, een totaalaanbod voor uw online marketingMetselaar leads kopen bij ons levert u een eigen website bovenaan in Google en een goede social media zichtbaarheid op.
 2. Lage kosten zonder risico’s. U betaalt enkel ons lage starttarief en daarna een vast laag bedrag per lead. Ook is het no cure, no pay, waardoor u geen risico’s loopt.
 3. Al 8 jaar toonaangevende marketing voor de bouw- en afbouwsector. U koopt uw metselaar leads bij experts met meer dan 8 jaar ervaring in de marketing en de bouw.
 4. Uw campagne snel aanpassen met uw persoonlijke aanspreekpunt. Doordat u uw eigen expert heeft met een bak aan ervaring, kunt u altijd snel uw campagne wijzigen.
 5. Een campagne die u eenvoudig pauzeert, uitbreidt of inkrimpt. U kunt altijd uw campagne aanpassen, waardoor u meer, minder of even geen leads binnen krijgt.
 6. Altijd unieke, warme leads. Uw leads hebben geen concurrentie en zijn altijd bereikbaar. Toch een lead met incorrecte contactgegevens, dan brengen we die niet in rekening.
 7. Een campagne op maat. U kiest de intensiviteit, de klussen en de regio’s waar u die wilt uitvoeren, wij passen ons aanbod op uw bedrijf aan.
 8. Al meer dan 150 tevreden klanten gingen u voor. Wij hebben met veel succes al meer dan 150 campagnes opgezet die nog steeds lopen.
 9. Vaste-klantenkorting op onze andere marketingoplossingen. Wij hebben een extra voordelig aanbod wanneer u het groots wilt gaan aanpakken met uw online marketing.

Vandaag nog beginnen met uw unieke campagne door metselaar leads te kopen? Of heeft u vragen en wilt u meer weten over ons aanbod. Vraag dan nu een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek aan met onze marketingexperts.

Wat zijn voor metselaar leads kopen de kosten

Natuurlijk vraagt u zich ook af wat bij metselaar leads kopen de kosten zijn. Dit is niet zomaar te beantwoorden, omdat deze geheel afhankelijk zijn van uw unieke bedrijf, wensen en pakket. Wel kunnen we u uitleggen hoe ons kostenmodel werkt:

U betaalt bij ons een éénmalig laag opstarttarief en daarna een laag bedrag per lead. Doordat u zelf kunt bepalen of u meer, minder, of tijdelijk helemaal geen leads wilt ontvangen, kunt u dus zelf uw kosten blijven beheersen. Bovendien betaalt u niets voor leads die u niet ontvangt, of die bijvoorbeeld geen kloppende contactgegevens hebben. Ons kostenmodel is dus no cure, no pay.

Ook houdt ons kostenmodel in dat u geen vaste kosten betaalt per maand of per jaar. U betaalt alleen voor de leads die u ook echt heeft ontvangen. Geen vooruitbetalingen en geen abonnementskosten dus. Wilt u precies weten wat uw campagne om metselaar leads te kopen bij ons kost? Vraag dan een vrijblijvend en geheel gratis kennismakingsgesprek aan en ontvang daarna onze offerte op maat voor uw unieke campagne. Zo weet u precies wat uw kosten gaan zijn en kunt u beslissen op welke schaal u uw campagne wilt voeren.

Metselaar leads kopen? Maak vrijblijvend kennis met ons en ons pakket

Dus, bent u klaar voor meer omzet, meer klussen, meer klanten, meer winst en meer tijd om te metselen en om uw bedrijf uit te bouwen? Wilt u ook een kleine investering doen en profiteren van de grote resultaten? Begin dan vandaag nog door metselaar leads te kopen door middel van uw eigen website bovenaan in google en goede zichtbaarheid in de social media.

Laat het zoeken naar leads aan ons over en geniet van datgene doen wat u het liefste doet. Start vandaag nog uw campagne door metselaar leads te kopen en boek hier nu een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek met ons. Wij kijken ernaar uit om u en uw unieke bedrijf te leren kennen en helpen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!