Glaszetter leads

Glaszetter leads kopen? Krijg als glaszetter meer offerteaanvragen, opdrachten en klanten 

Bent u op zoek naar een manier om makkelijk meer leads te genereren? Heeft u moeite om meer potentiële opdrachten voor uw glaszettersbedrijf te krijgen? Wilt u uw tijd ook liever steken in het uitvoeren van uw klussen en het uitbouwen van uw bedrijf? Natuurlijk wilt u dat, en we begrijpen dat helemaal. We hebben er daarom ook een oplossing voor gevonden: U kunt uw glaszetter leads kopen bij ons en uw marketing en het zoeken naar potentiële klanten zo aan ons uitbesteden.

U kunt zich dan focussen op uw opdrachten en klussen en op het uitbouwen van uw bedrijf, terwijl wij u het werk en de moeite uit handen nemen om leads te genereren. Wij zorgen namelijk voor een goede website die veel verkeer trekt en waar dus veel offerteaanvragen uitrollen. Dit doen we met ons team vol ervaren experts, die al 8 jaar toonaangevend zijn in de marketing voor bouw en afbouwbedrijven.

Warme en individuele glaszetter leads, dat is wat wij aanbieden

U kunt dus glaszetter leads kopen bij ons, maar wat houdt een lead precies in en wat verstaan wij daaronder? Een lead is kort gezegd een potentiële klant. Het is dus iemand die een glaszetter nodig heeft en, afhankelijk van uw keuze, een offerte bij u aanvraagt of belt voor spoedservice. U doet vervolgens uw aanbod en overtuigt de klant om u daadwerkelijk in te schakelen.

Wij werken enkel met warme en met individuele leads. Dit zijn leads waarvan we zeker weten dat er een duidelijke opdrachtomschrijving is en dat de contactgegevens kloppen, en dat de lead alleen bij u terecht komt. Zo weet u zeker dat u nooit een lead binnenkrijgt waar u niets aan heeft, omdat u bijvoorbeeld de lead niet kunt bereiken. Ook weet u zeker dat de potentiële klant offertes aanvraagt via uw website, zodat u niet onder de prijs hoeft te concurreren met andere glaszetters.

Deze voordelen heeft het kopen van glaszetter leads

Kiezen om glaszetter leads te kopen heeft veel voordelen. Voor kleine bedrijven en ZZP’ers is het de ideale manier om uw marketing te regelen en zo meer leads en dus klanten te krijgen, waardoor u meer omzet en winst maakt. Hieronder leest u alle voordelen op een rijtje.

 1. Tijd om u te focussen op uw echte werk. U geeft de marketing en het genereren van leads aan ons uit handen door leads te kopen. Hierdoor houdt u meer tijd over om u bezig te houden met datgene waar uw vakmanschap ligt: glas zetten en uw bedrijf uitbouwen.
 2. Klussen die u ook echt wilt in de regio waarin u ze wilt. Doordat u kiest voor het promoten van bepaalde werkzaamheden in door u bepaalde regio’s heeft u altijd uw leads op plekken waar u wilt werken, die optimaal aansluiten bij uw specialisme.
 3. Meer tevreden klanten. Doordat u meer klanten krijgt en uw vakmanschap toont, zorgt u voor een groot netwerk van tevreden klanten die u ook weer aanbevelen bij anderen. Zo zorgt u voor een groeiende stroom klussen, nog meer tevreden klanten en een organisch groeiend netwerk.
 4. Meer omzet, meer winst, meer tijd voor uw werk. Terwijl u geen omkijken meer heeft naar het binnenhalen van nieuwe klussen, groeit toch het aantal klussen. Dit zorgt dat u meer klussen heeft om omzet te genereren en meer tijd om daar zelf mee bezig te zijn, dit levert u dus dubbel zoveel winst op.
 5. Een kleine investering met grote resultaten en zonder risico’s. Doordat we slechts per lead factureren op no cure, no pay basis, betaalt u alleen voor leads die u ook echt binnenkrijgt. Bovendien zorgt ons model ervoor dat u niet hoeft te concurreren, waardoor het ook echt resultaat brengt, zonder risico’s voor u.
 6. Uw professionele website bovenaan in Google en goed zichtbaar op social media. Wij zorgen voor een website met een professionele uitstraling voor uw bedrijf. Door onze bouw en promotiemethoden staat deze hoog in Google en is hij goed zichtbaar op social media. Hierdoor trekt hij veel verkeer en dus veel potentiële klanten.

Glaszetter leads kopen heeft dus vele voordelen. Als u al wilt beginnen, dan kan dat natuurlijk door een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Eerst meer weten? Lees dan verder om ons aanbod goed te kennen en begrijpen.

Andere manieren om glaszetter leads te genereren

U kunt op vele manieren leads genereren. Wijzelf geloven dat dit voor ZZP’ers en Mkb’ers het beste werkt met een online marketing campagne met een eigen website hoog in Google en een goede social media campagne waardoor u goed te vinden bent. Natuurlijk kunt u ook voor andere methoden kiezen, zoals vertrouwen op mond-op-mondreclame of te kiezen voor een campagne waarin u via vergelijkingssites gevraagd wordt uw offerte uit te brengen.

Mond-op-mond reclame werkt op zich goed, maar uw netwerk is meestal niet groot genoeg om daar langdurig op te draaien. Doordat we uw netwerk vergroten wanneer u besluit glaszetter leads te kopen bij ons, werkt deze methode veel langer door en vult de online campagne nog eens extra aan. Wij kiezen niet voor vergelijkingssites, waarop een klant meerdere offertes kan aanvragen, om deze te vergelijken. De kans om uit een offerte ook echt een opdracht te halen is namelijk te klein in onze ogen. Zeker wanneer u als bedrijf niet op of onder de kostprijs wilt werken, om maar te kunnen concurreren met andere glaszettersbedrijven. Daarom denken wij dat onze methode nog steeds de ideale methode is.

Zo kunt u bij ons uw glaszetter leads kopen

Bij ons is het heel makkelijk en snel te regelen om glaszetter leads te kopen. U regelt het simpel en direct met deze stappen:

 1. U boekt een kennismakingsgesprek met ons in, gratis en vrijblijvend.
 2. Samen bespreken we hoeveel leads u wilt ontvangen, wat voor klussen en in welke regio.
 3. Wij sturen u een offerte met daarin onze scherpe prijzen, die helemaal op uw glaszettersbedrijf is afgestemd.
 4. Wanneer u akkoord gaat met onze offerte en de lage opstartkosten betaalt, gaan wij uw website bouwen.
 5. U krijgt uw eigen contactpersoon toegewezen, waarmee u altijd contact op kunt nemen voor vragen, wijzigingen en advies.
 6. We lanceren de website en de leads beginnen bij u binnen te stromen.
 7. Door uw goede offerte of de spoedaanvragen die wij ontvangen, hengelt u de klant binnen.
 8. U gaat lekker aan de slag en ziet intussen het aantal opdrachten, klanten en uw omzet en winst toenemen.
 9. Wilt u uw campagne harder of juist rustiger laten lopen of pauzeren? Geen probleem, u regelt het snel en eenvoudig met uw contactpersoon.

Meer glaszetter leads genereren kunt u dus simpel en snel regelen door bij ons uw glaszetter leads te kopen. Na de opstartkosten betaalt u per lead, die we pas na ontvangst in rekening brengen. Zo loopt u geen risico en kunt u met een kleine investering grote successen behalen. En dat terwijl u zich bezig houdt met het echte werk, glas zetten en uw bedrijf uitbouwen.

Bovenaan in Google met uw eigen website en zichtbaar op social media

Wanneer u besluit bij ons glaszetter leads te kopen, krijgt u een 3-in-1 unieke marketingoplossing. Wij zorgen namelijk niet alleen voor het optimaliseren van uw website, of het bouwen, of het opzetten van een social media campagne, maar we combineren dit alles. Zo heeft u dus een totaaloplossing waarin de verschillende onderdelen elkaar versterken.

Dit zorgt ervoor dat er dus via verschillende kanalen, zoals Google en social media, bezoekers naar uw website worden getrokken. Deze hebben we zo geschreven dat mensen enthousiast worden over uw werk en een offerte aanvraag doen, of, indien gewenst, een spoednummer bellen. U krijgt hierdoor meer potentiële klanten binnen en hoeft alleen nog maar te zorgen voor een aantrekkelijke offerte of aanbod.

Bovendien zorgt uw site voor een professionele uitstraling, wat invloed heeft op het soort aanvragen dat u binnen krijgt en zorgt dat mensen uw naam en logo onthouden. Zo snijdt het mes aan twee kanten. Doordat u deze campagne altijd kunt versnellen of vertragen, houdt u het aantal leads en de kosten zelf in de hand.

Glaszetter leads kopen, wat zijn daarvan de kosten

Het is natuurlijk logisch dat wanneer u glaszetter leads kopen wil, u de kosten daarvan wilt weten. We kunnen erover zeggen dat deze laag zijn, zeker gezien wat u krijgt. Echter, omdat we een campagne ontwerpen die helemaal op maat gemaakt is voor uw bedrijf, verschillen de kosten per campagne. Ze zijn namelijk afhankelijk van uw unieke wensen en budget. Wel zit het model zo in elkaar dat u geen abonnementskosten betaalt en dus nergens aan vast zit.

We rekenen altijd een laag opstarttarief en daarna een vast, laag bedrag per binnengekomen lead. Hierdoor zijn onze campagnes no cure, no pay; zijn wij erop gebrand om ook echt leads voor u te genereren en kunt u helemaal zelf de kosten aanpassen op uw budget door te berekenen hoeveel leads daarbinnen passen en uw campagne te vertragen of pauzeren wanneer die grens in de buurt komt. Bovendien factureren we alleen leads met kloppende contactgegevens die ook echt naar een glaszetter zoeken. Zo heeft u altijd grip op de kosten en haalt u altijd resultaat uit uw investering.

De vele voordelen van glaszetter leads kopen bij ons

Glaszetter leads kopen is dus de ideale manier om uw online marketing uit handen te geven en enkel te betalen voor het resultaat daarvan. Daardoor weet u altijd zeker dat uw online campagne ook resultaten oplevert. Waarom wij denken dat glaszetter leads kopen bij ons u het meeste resultaat oplevert? Niet alleen omdat wij er pas wat uithalen als u dat ook doet, en dus onze campagne gegarandeerd sterk in elkaar zit, maar ook omdat het voor u vele voordelen heeft:

 1. Een 3-in-1 totaalpakket voor uw online marketing. Wij combineren uw eigen website, bovenaan in Google en uw social media campagne om sterke resultaten te boeken.
 2. Al meer dan 8 jaar toonaangevend in de marketing voor de bouw en afbouwsector. Door onze expertise in beide vakgebieden weten we precies hoe we u in de markt moeten zetten.
 3. Kleine investering, zonder risico’s, met groot resultaat. Bij ons betaalt u na het lage starttarief enkel voor bruikbare leads. No cure, no pay.
 4. Uw campagne op ieder moment op pauze, of juist op volle toeren. U kunt bij ons altijd de intensiviteit van uw campagne aanpassen en uw werkvoorraad en kosten beheren.
 5. Een marketingcampagne op maat. Onze campagne is helemaal afgestemd op die klussen en regio’s die u wilt bedienen en ons aanbod sluit altijd aan bij uw glaszettersbedrijf.
 6. Altijd warme en unieke leads. De contactgegevens kloppen altijd en klanten hebben ook echt interesse in uw aanbod. Geen concurrerende offertes.
 7. Uw eigen vaste contactpersoon. Met uw persoonlijke marketingexpert kunt u snel schakelen en overleggen.
 8. Een marketingbureau met meer dan 150 tevreden klanten. Wij hebben volgens onze 150+ tevreden klanten onze sporen verdiend in de marketing.
 9. Extra voordeel bij andere marketingoplossingen. Wij bieden u als vaste klant extra voordeel wanneer u uw online marketing nog groter wilt aanpakken.

Wilt u meer weten over de vele voordelen van ons unieke aanbod, of zelfs vandaag al stappen zetten om glaszetter leads te kopen en meer klussen binnen te krijgen? Boek dan een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek in met onze marketingexperts.

Glaszetter leads kopen? Boek nu uw gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons

Bent u klaar voor meer klussen, klanten, omzet en winst? Wilt u met slechts een kleine investering grote resultaten boeken? Start dan nu met glaszetter leads kopen en uw bedrijf uit te bouwen, terwijl u tijd heeft voor het echte werk. Wij zijn benieuwd naar uw unieke bedrijf en nemen graag het genereren van glaszetter leads bij u uit handen. Boek nu een kennismakingsgesprek met ons in, zodat we meteen aan de slag kunnen met het ontwerpen en lanceren van uw unieke campagne op maat.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!