Timmerman leads

Timmerman leads kopen? Ontvang als timmerman op eenvoudige wijze meer offerteaanvragen 

Bent u veel tijd kwijt aan het zoeken naar nieuwe klanten, maar levert het maar weinig op? Wilt u graag meer tijd overhouden voor uw klussen en bedrijf, en meer omzet en winst maken? Wilt u dat het makkelijk is om nieuwe klussen en klanten te werven? Zou u het liefst uw timmerman leads kopen? Natuurlijk is het antwoord ja, en dat begrijpen wij heel goed. Wij zijn namelijk ooit begonnen in de bouw, en hebben ons daarna gericht op onze methode om meer leads te genereren. En daar kunt u van profiteren, door bij ons timmerman leads te kopen!

Zo besteedt u het vinden van nieuwe klanten en klussen aan ons uit, en kunt u zich bezig houden met de uitvoer van die klussen en het uitbouwen van uw bedrijf. En wij doen de rest, namelijk uw marketing, met een team van experts in de marketing, met ervaring in de bouw en afbouwsector. Wij begrijpen door deze combinatie precies hoe we voor u meer potentiële klanten en offerteaanvragen kunnen regelen, via uw eigen website. Voor u is dit slechts een kleine investering, met zeer mooie en grote resultaten. Op deze pagina leggen we u uit hoe het werkt.

Wat is een lead, en wat zijn onze warme, individuele timmerman leads

Op deze site leest u hoe u bij ons timmerman leads kunt kopen. Dan is het natuurlijk wel goed om te weten wat wij bedoelen met timmerman leads. Samengevat; een lead is een potentiële klant. Nu zijn ook daar weer allerlei soorten en maten van, dus is het goed om te melden dat wij er warme, individuele leads mee bedoelen.

Dat betekent dat wij u geïnteresseerde potentiële klanten aanleveren, met kloppende contactgegevens, zonder dat u met uw aanbod moet concurreren met offertes van anderen. Wanneer iemand op zoek is naar een timmerman voor een kleine klus of een groot project, zorgen wij dat deze contact met u opneemt of een offerte bij u aanvraagt. Dit doen we via uw eigen site, waar wij geïnteresseerden naartoe trekken en uiteindelijk verleiden om u te contacteren. Dit kunnen kleine klusjes voor particulieren zijn, maar ook grote projecten waarbij aannemersbedrijven extra timmermannen nodig hebben. Dat hangt helemaal van u af.

De voordelen van timmerman leads kopen

Aan het kopen van timmerman leads zitten vele voordelen. Als u werkt als ZZP’er of een (klein) bedrijf runt, is timmerman leads kopen dé methode om snel meer werk, klussen, klanten, omzet en winst te krijgen. Zo hoeft u zelf niet op zoek naar potentiële klanten, maar kunt u uw tijd en energie steken in uw klussen en uw bedrijf. Wij zetten alle voordelen op een rijtje:

 1. Meer klussen, klanten, omzet, winst en tijd. Het kopen van potentiële klanten en klussen levert u veel op, terwijl u zich kunt focussen om het werk ook snel klaar te hebben. Hierdoor heeft u meer klussen en daar meer tijd voor, maakt u meer winst en groeit uw klantenkring.
 2. Uw favoriete klussen in de door u gekozen regio’s. Door al uw wensen goed met u door te spreken, zorgen wij dat alle klussen die binnenkomen bij u in de gewenste regio zijn en dat het die klussen zijn die u het liefste doet. Zo komt uw vakmanschap optimaal tot zijn recht en onderscheidt u uw bedrijf van uw concurrenten.
 3. Uw professionele website, goed zichtbaar in Google en op social media. Wij zorgen voor een professionele website die hoog komt in google. Hierdoor vinden veel mensen uw bedrijf en bezoeken ze uw website, waarna ze contact met u opnemen of een offerte aanvragen. Bovendien geeft uw site uw bedrijf een professionele uitstraling, waardoor mensen meer geloven in uw vakmanschap en uw goede werk.
 4. Een grotere klantenkring. Doordat u meer klanten krijgt en u uw vakmanschap aan hen bewijst, groeit uw klantenkring. Niet enkel door uw website, maar ook door de mond-op-mond reclame van uw tevreden klanten.
 5. Een kleine investering, grote resultaten. Door te investeren door timmerman leads te kopen, groeien uw bedrijf, klussenportefeuille en omzet als kool, terwijl de investering klein is. U betaalt eenmalig het lage starttarief en daarna slechts een klein vast bedrag per lead.

Deze methode om meer offerteaanvragen binnen te krijgen en meer klanten en klussen te hebben, kent dus vele voordelen. Op deze pagina leggen we u graag meer uit over ons specifieke aanbod. Heeft u nu al zin om te beginnen met het maken van meer omzet? Boek dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in en kom alles te weten over de mogelijkheden.

Andere methodes uw timmerman leads te genereren

Nu zijn er ook andere manieren om timmerman leads te genereren. De meest gebruikte methode is simpel. U levert vakmanschap op en profiteert van mond-op-mond reclame. Na een goed uitgevoerde klus beveelt uw klant u bij anderen aan. Hoewel dit geheel gratis is, werkt deze methode alleen goed als u ook buiten uw netwerk een stabiele instroom van nieuwe klanten heeft. Als dat zo is versterkt deze methode dat namelijk, maar anders is die snel uitgewerkt en zit u snel zonder klussen.

Ook zijn er sites waarbij u timmerman leads kunt kopen door prijsvergelijkingen. Hierbij komt een klant op een algemene site over timmermansbedrijven en wordt die vervolgens gepusht om 5 of meer offertes te ontvangen om te vergelijken. De grote nadelen van deze methode zijn dat u maar weinig kans maakt, (te) lage prijzen moet vragen en uw naam bovendien niet blijft hangen bij klanten. Simpelweg omdat ze gewoon voor “de goedkoopste” kiezen. Mocht u al het geluk hebben zo een klus binnen te krijgen, dan zult u daar weinig of zelfs niets aan verdienen. Daarom geloven wij in een andere manier, die wij hieronder uitleggen.

Wat wij bieden bij het kopen van timmerman leads

Ons aanbod is simpel: Wij zorgen voor een professionele website, zorgen dat deze hoog staat in Google en goed zichtbaar is in de social media. Hierdoor trekken we veel verkeer (en dus potentiële klanten) naar uw site, die we overhalen een offerte aan te vragen. Komt die aanvraag bij ons binnen, dan checken we of we alle informatie hebben die nodig is en of die klopt. Dan sturen wij hem naar u, en u betaalt ons per lead een vast bedrag. Dit heeft vele voordelen:

 1. Een 3-in-1 aanbod voor online marketingMet uw eigen website en goede vindbaarheid in Google en op social media.
 2. Al 8 jaar toonaangevend in marketing voor de bouw- en afbouwsector. Wij zijn experts op het gebied van marketing met hands-on ervaring in de bouw. Wij spreken uw taal en die van uw klanten.
 3. Altijd warme en unieke leads. U heeft geen concurrentie bij uw potentiële klanten en uw leads zoeken ook echt een timmerman.
 4. Lage kosten, no cure no pay, zonder risico’s. U betaalt na het lage opstarttarief per lead, waardoor u geen risico’s loopt te betalen voor wat u niet nodig heeft.
 5. U kiest ieder moment hoeveel leads u wilt. We kunnen de campagne intensiveren, afbouwen en zelfs tijdelijk stopzetten, wanneer u meer werk wilt of juist al langere tijd volgepland zit.
 6. Uw eigen aanspreekpunt. U heeft uw vaste contactpersoon waarmee u snel kunt schakelen voor advies, vragen of wijzigingen.
 7. Uw campagne op maat voor u gemaakt. Uw campagne sluit 100% aan bij uw wensen en uw bedrijf. U kiest de regio en het soort timmerklussen die u binnen wilt krijgen.
 8. Uw marketing bij een bedrijf met meer dan 150 succesvolle campagnes. Wij hebben al meer dan 150 tevreden klanten, waarvan het grootste gedeelte nog steeds via ons doorgroeit.
 9. Extra korting op onze andere marketingactiviteiten. Groeit uw bedrijf als kool en wilt u het groot aan gaan pakken? Wij bieden u als vaste klant extra korting op onze andere online marketing oplossingen.

Kortom, een zeer uitgebreid aanbod dat helemaal bij u past, zonder concurrentie van anderen. Zo kunt u profiteren van een groeiend klantenbestand en groeiende omzet- en winstcijfers, zonder dat u tijd hoeft te steken in marketing. Wij regelen het graag voor u.

Uw eigen website bovenaan in Google en goede zichtbaarheid van uw bedrijf op social media

Het grote verschil met leads kopen bij ons en andere methoden, zit hem in de manier waarop onze leads tot stand komen: door ons 3-in-1 marketingaanbod. Wij bouwen namelijk een goede, professionele website, die we door bepaalde methoden hoog in google krijgen (bijvoorbeeld met SEO), én zorgen dat u zichtbaar bent op social media.

Hierdoor bouwt u een professioneel imago, een vast groeiend klantenbestand en grote naamsbekendheid op. Doordat uw naam en merk (=uw bedrijfsnaam en logo) bekend worden en blijven hangen, zullen ook mensen die niet meteen voor u gekozen hebben u herinneren. Bovendien zorgen een professioneel imago en een bekende naam vaak ook voor grote opdrachten, bijvoorbeeld bij aannemers die extra timmermannen nodig hebben bij nieuwbouwprojecten of grote renovatiewerkzaamheden.

De kosten van timmerman leads kopen

Timmerman leads kopen levert u dus veel op, maar wat zijn de kosten precies? Dit is helemaal afhankelijk van uw wensen. Bent u bijvoorbeeld ZZP’er en werkt u samen met een maat aan kleine klussen, of heeft u meerdere vaklui in dienst? Dan zijn uw wensen en uw budget vaak ook anders. Gelukkig maken wij onze campagne helemaal op maat. U kiest voor uw specialisme en de klussen die we promoten, en u kiest in welke regio’s we dat doen. Dit kan bijvoorbeeld lokaal in uw stad of omgeving, maar ook door heel Nederland.

Doordat onze campagnes helemaal op u zijn afgestemd, kunnen we alleen een prijs op maat geven. Bovendien betaalt u lage opstartkosten en daarna een vast bedrag per lead. Dit zorgt ervoor dat u dus zelf op ieder moment de kosten om timmerman leads te kopen in eigen hand heeft en u nooit betaalt voor iets wat u niet krijgt. Ook zit u hierdoor nergens aan vast. Pauzeren of stoppen? Dat kan dus op elk moment. Na de pauze opstarten? Dan betaalt u gewoon weer het bedrag per lead. Uw kosten weten? Vraag dan nu vrijblijvend een gratis adviesgesprek aan en ontvang onze offerte met onze scherpe tarieven.

Zo werkt het timmerman leads kopen bij ons, en zo kunt u beginnen

Ziet u het al helemaal zitten en wilt u veel werk krijgen en goed gaan verdienen? Dan kunt u eenvoudig uw timmerman leads kopen bij ons. U regelt het als volgt:

 1. Maak gratis en vrijblijvend een afspraak met ons voor een kennismakingsgesprek.
 2. Bespreek hoeveel leads u wilt ontvangen, voor welke soort klussen en waar.
 3. Ontvang onze offerte en zie onze scherpe tarieven.
 4. Teken de offerte en krijg uw persoonlijke contactpersoon.
 5. Betaal het lage opstarttarief en zie uw website online komen.
 6. Ontvang de leads, stuur uw offertes uit en plan de klussen in.
 7. Ga heerlijk aan de slag met de klus en laat uw vakmanschap zien.
 8. Zie hoe uw klantenbestand groter wordt, uw agenda langer vol zit en uw bankrekening groeit.
 9. Regel het aantal leads door uw campagne te intensiveren, of in te krimpen of pauzeren.

U krijgt dus eenvoudig meer klanten en werk, wanneer u besluit om bij ons leads te kopen. Wilt u toch stoppen, bijvoorbeeld omdat u uw bedrijf verkocht heeft? Geen probleem. U betaalt geen abonnementskosten en zit dus nergens aan vast.

Maak gratis en vrijblijvend kennis met ons team en onze campagne om timmerman leads te kopen

Bent u klaar voor meer omzet, klussen, klanten, tijd en winst? Natuurlijk! Doe vandaag nog een kleine investering door timmerman leads te kopen, en profiteer meteen van de grote resultaten! Zie uw eigen website bovenaan in Google en op social media verschijnen en zie de leads en klussen binnenstromen.

Laat het vinden van potentiële klanten aan ons en werk zelf aan uw klussen en het uitbouwen van uw bedrijf. U kunt vandaag nog beginnen met timmerman leads kopen door hier nu een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen. Wij verheugen ons erop om u en uw unieke bedrijf te leren kennen en u alles over ons aanbod te vertellen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!