Tegelzetter leads

Tegelzetter leads kopen? Hoe u meer klanten krijgt en ondertussen meer tijd en winst heeft

Zou u het liefst uw tegelzetter leads kopen in plaats van er zelf bloed, zweet en tranen in te moeten stoppen, met maar weinig resultaat? U herkent het vast wel:

 1. U bent veel tijd kwijt om te proberen klanten te werven voor uw tegelzettersbedrijf, maar u ziet er maar weinig resultaat uitkomen.
 2. Ook denkt u regelmatig over hoe het zou zijn als u meer klussen binnenkreeg en u uw tijd helemaal zou kunnen richten op uw werk zelf, en op die dingen die u belangrijk vindt.
 3. Met uw website haalt u maar weinig offerteaanvragen binnen, en uw vele moeite die u in social media steekt betaalt zich niet uit.
 4. De voldoening van uw werk ervaren en meer vrije tijd overhouden, dat is wat u liever doet dan veel tijd en geld steken in het binnen proberen te sleuren van klanten.
 5. Het lijkt wel of de enige manier is om klanten binnen te krijgen buiten uw netwerk is door voor veel te lage prijzen te werken.

Uw bedrijf eenvoudig uitbreiden met onze tegelzetter leads

Vaak hoorden wij dat ondernemen nu eenmaal hard werken is. En dat terwijl wij zijn gaan ondernemen om juist vrijheid te ervaren. Om goed betaald te krijgen voor ons werk. Om zelf te bepalen hoe en waaraan we onze tijd besteden. Inmiddels geloven we dat we precies dat ook kunnen en helemaal vrij zijn om datgene te doen waar we goed in zijn en wat we graag doen. En we hebben zelfs veel tijd, winst en tevreden klanten daaraan overgehouden.

U kunt dus zelf beslissen hoeveel tijd u kwijt wilt zijn aan marketing en het genereren van leads. Als u dus meer tijd wilt vrijmaken voor het echte werk, en meer vrije tijd daarna wilt overhouden, dan kan dat onder andere door uw tegelzetter leads te kopen bij ons. Maar wat is een lead nu precies? Een lead is een potentiële klant. Dus bijvoorbeeld een offerteaanvraag of iemand die u belt omdat hij de badkamer opnieuw wil betegelen.

Wijzelf bieden u warme, individuele leads aan. Dat zijn leads die ook echt een tegelzetter zoeken, wiens contactgegevens kloppen en die alleen van u zijn. U hoeft hierdoor dus niet te concurreren met andere offertes en lage prijzen te bieden. In plaats daarvan kunt u een offerte sturen met uw normale tarieven, en juist laten zien dat u uitblinkt in uw vakmanschap. Zo krijgt u dus veel nieuwe klussen waar u goed aan kunt verdienen en mooi werk af kan leveren.

Met deze methodes kunt u tegelzetter leads genereren

Er zijn een aantal manieren om nieuwe klanten te vinden. U kunt zich bijvoorbeeld aansluiten bij algemene vergelijkingswebsites die mensen lokken die een tegelzetter zoeken. Deze sites geven dan algemene informatie of wat leuke weetjes over uw vak, en vragen mensen dan in een pop-up om een aantal offertes aan te vragen. Deze aanvraag komt dan bij 5 verschillende tegelzetters terecht. Helaas heeft u met deze methode maar weinig kans. Soms vullen mensen gewoon gegevens in omdat ze de kosten willen weten. Als iemand al geïnteresseerd is, moet u tegen 4 onbekende anderen opbieden en moet u dus een veel te lage prijs rekenen.

Gelukkig zijn er ook andere manieren die wel werken. Een bekend en gratis voorbeeld is mond-op-mond-reclame. Simpel gezegd: U heeft een klus, levert uw gebruikelijke vakmanschap (en dus fantastisch werk), de klant is zeer tevreden en vertelt aan iedereen die nog een tegelzetter zoekt dat hij of zij nog wel een goede tegelzetter kent. Deze methode werkt prima, kost niets en gaat vanzelf. Het enige nadeel ervan is dat hij u geen continue stroom leads oplevert, omdat uw netwerk daar niet groot genoeg voor is.

Dan kunt u ook nog advertentieruimte inkopen, hard werken aan uw eigen website, proberen om continu op social media te posten en ergens een groot billboard inkopen. Bijna al deze methoden werken enigszins, maar de kracht zit in de juiste combinatie. Met andere woorden, als u uw website op de juiste manier laat bouwen, deze op de juiste manier omhoog pusht op google en op de juiste manier de social media inzet, dan gaat alles hard lopen. En dat is precies wat wij doen.

Zo pakken wij het genereren van tegelzetter leads aan

Wat wij doen lijkt simpel, maar de manier waarop we het aanpakken maakt dat het geweldig werkt. We zorgen dat u een goede website heeft die er professioneel uitziet. Daarna zorgen we dat deze zowel door de manier waarop deze is gebouwd als door de inhoud ervan goed gevonden kan worden in Google (SEO). Door dit te combineren met een sterke campagne op social media zorgen we dus dat u makkelijk gevonden kan worden. We stemmen dit af op de werkzaamheden die u graag uitvoert, uw specialisme, kwaliteiten en de regio waarin u graag werkt.

De website zelf is dusdanig geschreven dat de vele bezoekers die ernaartoe getrokken worden enthousiast worden over uw bedrijf en uw werk. We bouwen dat zodanig op dat mensen aan de hand daarvan ook daadwerkelijk een offerte bij u aanvragen voor hun klus. Wij checken deze aanvraag, door te kijken of iemand daadwerkelijk interesse heeft en of de contactgegevens kloppen. Het enige wat u dan nog hoeft te doen, is de klant daadwerkelijk binnen te halen. Eenvoudig toch?

Deze voordelen levert tegelzetter leads kopen u en uw tegelzettersbedrijf op

Heeft u al een idee van hoeveel voordelen onze aanpak u oplevert? Kunt u zich voorstellen wat er met uw bedrijf gebeurt wanneer de nieuwe opdrachten snel blijven binnenkomen? Tegelzetter leads kopen is een enorm effectieve en eenvoudige manier om continu nieuwe offerteaanvragen binnen te krijgen, zonder daarvoor iets te doen. Wanneer u besluit om bij ons uw tegelzetter leads te kopen profiteert u van de volgende voordelen:

 1. Een continue stroom van nieuwe klanten via uw eigen website. Wanneer u geniet van uw vrije tijd, lekker aan de slag bent met de klussen die u leuk vindt of lekker uitrust en ontspant, blijven via uw website de nieuwe aanvragen gewoon binnenkomen. U hoeft daar niets voor te doen.
 2. Meer vrije tijd en meer tijd voor uw klussen. Doordat u geen tijd meer hoeft te steken in het genereren van leads, kunt u zich focussen op datgene waarop u zich wilt focussen. Dit is natuurlijk uw vakwerk, maar ook zaken in uw vrije tijd kunnen de volle aandacht krijgen zonder dat u het idee hebt dat u eigenlijk bezig moet zijn om nieuwe opdrachten te vinden.
 3. Die klussen binnenkrijgen die u wilt doen, in de regio waar u ze graag doet. Nooit meer klussen waar u liever niet meer bezig bent en nooit meer lange reistijden en files. Doordat wij uw website focussen op uw bedrijf, expertises en regio en die klanten aantrekken die daarbinnen een tegelzetter zoeken, krijgt u precies datgene dat u wilt.
 4. Een 3-in-1 marketingoplossing die uw bedrijf een extra boost geeft. U bent zichtbaar op social media, heeft uw eigen website bovenaan in Google en trekt potentiële klanten die meer van u willen weten en uw offerte willen ontvangen. Dit levert u meer klanten, klussen, omzet, tijd en winst op.
 5. Uw flexibele campagne op maat gemaakt. Uw campagne is helemaal ingericht op uw bedrijf. Daarnaast heeft u altijd uw persoonlijke aanspreekpunt waarbij u de campagne snel kunt veranderen, pauzeren, intensiveren of op een lager pitje kunt zetten. Handig wanneer u meer offerteaanvragen wilt ontvangen of juist langere tijd volgepland zit.
 6. Een risicoloze investering met grote resultaten. U betaalt na het starttarief enkel nog per lead. Dit betekent dat u zelf de kosten in handen houdt en altijd bepaalt hoeveel u wilt investeren. Bovendien werken wij op no cure, no pay basis. Is een lead niet goed omdat bijvoorbeeld de contactgegevens niet kloppen, dan betaalt u die ook niet.
 7. Onze 8 jaar expertise werkt in uw voordeel. Wij zijn al meer dan 8 jaar het toonaangevende marketingbedrijf in de bouw en afbouwsector. Hierdoor kennen we de sector goed en kunnen we onze expertise uitstekend toepassen. Dit heeft ons al meer dan 150 tevreden klanten opgeleverd, en gaat ook u veel tevreden klanten opleveren.

En zo zijn er nog veel meer voordelen van het kopen van tegelzetter leads. Bijvoorbeeld dat u nergens aan vast zit, dat u uw persoonlijke aanspreekpunt krijgt met wortels in de bouwsector, dat u uw campagne kosteloos mag pauzeren en dat u er eenvoudig en snel nu al mee kunt beginnen. Wilt u er alles over horen? Zet dan nu de eerste stappen om tegelzetter leads te kopen. U leest in het volgende kopje hoe het werkt.

Zo regelt u het kopen van tegelzetter leads

Tegelzetter leads kopen levert dus vele voordelen op. En u begint er snel en eenvoudig mee. Hoe? Dat kunt u doen op de volgende manieren:

 1. U plant een kennismakingsgesprek met ons in, gratis en vrijblijvend.
 2. We overleggen over welke leads u wilt ontvangen, in welke regio en hoeveel per maand.
 3. Wij sturen u een offerte met ons scherpe en uitgebreide aanbod.
 4. Zodra u akkoord gaat, gaan we aan de slag en houdt u contact via uw persoonlijke aanspreekpunt.
 5. Nadat u de lage opstartkosten betaalt heeft, ziet u hoe uw website groeit.
 6. Wij lanceren uw website en campagne op social media.
 7. U ziet de leads binnenstromen en haalt de klussen binnen via een goede offerte en een mooi aanbod.
 8. Uw klussenplanning begint te vullen, uw klantenbestand en uw bankrekening te groeien en de hoeveelheid tijd die u overhoudt toe te nemen.
 9. Komen er steeds meer leads binnen? Dan kunt u via uw persoonlijke aanspreekpunt de campagne tijdelijk pauzeren. Heeft u er meer nodig, omdat u personeel gaat aannemen? Dan intensiveren we de campagne.

Het is dus snel te regelen om meer tegelzetter leads te genereren, en nog heel makkelijk ook. U hoeft ons eigenlijk alleen maar aan het werk te zetten en de rest gaat vanzelf. Zo kunt u zonder risico’s uw marketing aan een toonaangevend bedrijf toevertrouwen door bij ons tegelzetter leads te kopen.

Dit zijn bij tegelzetter leads kopen de kosten

Er zitten natuurlijk ook aan tegelzetter leads kopen wat kosten. Deze kosten zijn echter helemaal afgestemd op uw campagne op maat, waardoor ook met uw budget rekening gehouden kan worden. Doordat we uw campagne op maat maken, geven we u in onze offerte een duidelijke specificatie van de kosten om tegelzetter leads te kopen.

De kosten bestaan uit twee delen. Het eerste deel is ons lage starttarief, waarvoor wij uw website gaan bouwen en zorgen dat uw social media campagne van de grond komt. Daarna betaalt u per binnenkomende gecontroleerde lead. Zo weet u zeker dat uw leads altijd bruikbaar zijn en betaalt u nooit voor iets waar u niets aan heeft. Ook zit u nergens aan vast. Omdat u per lead betaalt, kunt u zelf de kosten in de hand houden.

Begin nu simpel en snel met meer klussen krijgen en winst maken door tegelzetter leads te kopen

Heeft u al een idee hoe uw bedrijf eruit ziet als de klussen binnenstromen en u geen tijd meer hoeft te steken in het genereren van leads? Denkt u er al over na wat u gaat doen met uw hogere winst wanneer u besluit om bij ons leads te kopen? Is het u een kleine investering waard om grote resultaten te boeken? Maak dan nu vrijblijvend kennis met ons en ons aanbod en vraag nu hier uw gratis kennismakingsgesprek aan. Zo kunt u vandaag nog beginnen met het binnenhalen van meer klussen en klanten voor uw tegelzettersbedrijf.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!