Klusjesman leads

Klusjesman leads kopen? Lees hier hoe u meer klanten voor uw klusbedrijf kunt krijgen

Klusjesman leads kopen? Nieuwe klanten binnenhalen is een tijdrovende klus. Herkent u dit:

 1. U steekt veel tijd in het proberen klanten binnen te halen voor uw klusbedrijf, maar het levert u maar weinig op.
 2. Regelmatig denkt u “had ik maar meer klussen en meer tijd om daaraan te besteden.
 3. U heeft wel een website of social media account aangemaakt, maar krijgt maar weinig daarvoor terug, bent er veel tijd aan kwijt en maakt er veel kosten voor.
 4. U wilt uw tijd veel liever anders besteden, de voldoening van mooi werk ervaren en meer vrijheid hebben om uw tijd op uw manier te besteden.
 5. U wilt fatsoenlijke prijzen kunnen rekenen en meer werk dicht bij huis hebben, zodat u meer vrije tijd heeft.

Vrijheid, zekerheid, groei en winst; wat een lead bij ons inhoudt

Een bedrijf op en uitbouwen kost nu eenmaal veel moeite, wordt altijd gezegd. Maar is dat wel zo? Wij geloofden dit zelf ook, maar inmiddels geloven we iets heel anders. U kunt zelf kiezen hoeveel tijd u steekt in marketing en klantenwerving. Als u meer tijd wilt steken in uw klussen op de werkvloer en in uw vrije tijd daarna, dan kan dat simpel door uw marketing aan te laten pakken door ervaren professionals door uw klusjesman leads simpelweg te kopen.

Maar, wat houdt een lead eigenlijk in? Vaak worden klusjesman leads verkocht door potentiële klanten naar algemene websites te trekken, waar ze alles lezen over het vak van een klusjesman. Zaken over installatietechniek, timmerwerk, schilderwerk, onderhoud of het oplossen van problemen in en rondom het huis. Daar krijgen ze vervolgens het aanbod om bijvoorbeeld 5 offertes te ontvangen. Die offerteaanvraag komt dan terecht bij een klusbedrijf dat leads koopt (op basis van vergelijken). Wij geloven niet in die methode.

Wat wij verstaan onder de klusjesman leads die u kunt kopen bij ons, zijn individuele warme leads. Dat zijn dus leads (=potentiële klanten) die alleen bij u een offerte aanvragen. Ook kloppen hun contactgegevens en zijn ze echt op zoek naar een klusbedrijf. Wij geloven namelijk dat dit u de mogelijkheid biedt om een klus ook echt binnen te halen, tegen een goede prijs die recht doet aan uw vakmanschap en ervaring. Zo hoeft u dus nooit onder de prijs te gaan werken of urenlang offertes opstellen voor klussen die de concurrent wegkaapt.

Onze methode ten opzichte van andere methoden voor meer klusjesman leads

Nu zijn er gelukkig ook andere manieren waarop u meer klusjesman leads kunt genereren. Een beproefde manier is door mond-op-mond-reclame. Dit is een methode waarbij u simpelweg doet wat u altijd doet; vakwerk afleveren. Als uw opdrachtgever tevreden is zal hij of zij dat aan anderen vertellen, die weer bij u terecht kunnen. Deze methode heeft veel voordelen, onder andere dat hij u geen tijd en geld kost. Echter is uw netwerk vaak niet groot genoeg om hier eindeloos op te drijven.

Ook kunt u bijvoorbeeld advertentieruimte inkopen en veel tijd doorbrengen op social media, om zo uw bedrijf meer onder de aandacht te brengen. Dit werkt ook voor een tijd, totdat social media hun overzicht of algoritmes veranderen en u ineens veel minder bereik heeft. Het nadeel van al deze methoden is dus dat ze maar beperkte tijd werken. Onze methode werkt wel continu, en sterker nog, onze methode is een aanvulling op deze andere methoden. Wij combineren namelijk deze methoden met een sterke website.

Die website zit zodanig in elkaar dat hij bovenaan eindigt in Google, en zo geschreven is dat mensen enthousiast worden over uw klusbedrijf en uw werk. Door klusjesman leads te kopen bij ons zorgt u dus voor een sterk marketingpakket, wat u veel nieuwe klanten oplevert en zorgt voor goede zichtbaarheid in social media. Door het vakmanschap dat u levert, krijgt u hierdoor veel tevreden klanten. En deze klanten vertellen ook weer anderen over uw goede werk. Zo zorgen we dus dat we het beste van al deze methodes combineren in een sterke campagne voor uw klusbedrijf.

Wat klusjesman leads kopen u oplevert

Kunt u zich voorstellen wat dat allemaal voor u oplevert? Hoe veel voordelen het heeft voor uw bedrijf wanneer er continu nieuwe klusjesman leads blijven binnenkomen? Klusjesman leads kopen zorgt voor een prettige verandering van uw manier van werken. Denk aan:

 1. Continu nieuwe offerteaanvragen en klanten door uw eigen website. Deze website staat hoog in google en trekt veel nieuwe klanten. Ook wanneer u niet aan het werk bent, bijvoorbeeld als u geniet van uw vrije tijd of heerlijk aan het uitrusten bent, zien potentiële klanten uw website in hun zoekresultaten en op social media, en vragen ze dus offertes aan.
 2. Alleen maar aanvragen voor die klussen die u graag doet, waar u ze graag doet. Doordat we in overleg met u uw website zo schrijven dat hij aansluit op uw specialisme en regio, heeft u altijd die klussen die u graag aanpakt en werkt u nooit op plekken waar u niet wilt werken, bijvoorbeeld ver van huis.
 3. Grote resultaten met slechts een kleine investering. Vanwege ons kostenmodel, waar u na een laag opstarttarief slechts betaalt voor warme leads, heeft u de kosten in eigen hand. Door onze methode om leads te genereren, leveren u deze gegarandeerd veel meer klanten op, en dus meer omzet en winst.
 4. Meer tijd voor uw klussen, meer vrije tijd. Door bij ons klusjesman leads te kopen, houdt u meer tijd over voor de zaken die u belangrijk vindt, omdat u zich niet meer bezig hoeft te houden met klantenwerving. Bovendien heeft u klussen in de regio, waardoor u minder reistijd en minder reiskosten maakt. Dat levert u dus meer tijd en meer winst op.

Kortom, door al deze voordelen houdt u meer tijd over voor datgene wat echt belangrijk is. Voor het werk dat u graag doet, voor het uitbouwen van uw bedrijf en voor datgene dat in uw vrije tijd belangrijk voor u is. En u regelt het snel en eenvoudig door uw klusjesman leads te kopen.

De kosten van klusjesman leads kopen

Natuurlijk zitten er aan het kopen van klusjesman leads ook kosten. Echter zorgen wij dat wanneer u besluit om klusjesman leads te kopen de kosten laag en bovendien in uw eigen handen blijven. Dat doen we door de manier waarop ons kostenmodel is opgebouwd. Dat bestaat namelijk uit twee componenten; de lage opstartkosten en een vast bedrag per lead. Dit betekent dus dat u nergens aan vast zit en niet te maken heeft met doorlopende abonnementen die u maar niet opgezegd krijgt. Gewoon een aanbod met een vast laag starttarief en vaste kosten per lead.

Hierdoor loopt u geen risico, want u betaalt alleen per kloppende lead. Wij controleren eerst de klantvraag en contactgegevens, zodat u nooit een lead krijgt die diensten nodig heeft die u niet levert, of waarvan de contactgegevens niet kloppen. Ook betaalt u nooit van tevoren voor leads die niet binnenkomen. U betaalt alleen, achteraf, voor de lead zelf. Zo kunt u dus met een kleine, risicoloze investering grote resultaten boeken en zorgen voor meer klanten, werk, omzet, winst, tijd en tevreden klanten. Precies wat iedere ondernemer graag wil.

Hoe wij zorgen voor meer klusjesman leads voor uw klusbedrijf

Het is dus simpel, snel en eenvoudig te regelen. Zo hoeft ondernemen niet continu hard werken te zijn en kunt u echt zelf bepalen hoe u uw tijd besteedt. Wanneer u bij ons metselaar leads gaat kopen, zorgen wij dat uw klusjesman leads gaan binnenstromen. Dit doen we op de volgende manier:

 1. We zorgen voor een 3-in-1 marketingpakket. U hoeft bij ons geen losse onderdelen in te kopen, wij zorgen namelijk in één keer voor een professionele website, vindbaarheid in Google (SEO) en zichtbaarheid op social media.
 2. Met u samen zorgen we voor een campagne op maat. U kiest welke klussen u wilt, hoeveel leads u wilt en waar u wilt dat deze vandaan komen. Wij zorgen daarna voor een campagne die daarbij en bij u en uw bedrijf past.
 3. We maken uw campagne flexibel. U kunt hierdoor altijd uw campagne pauzeren, intensiveren of vertragen. Daardoor houdt u altijd de hoeveelheid leads en de kosten in de hand.
 4. U krijgt van ons uw persoonlijke adviseur en aanspreekpunt. Bij hem of haar kunt u altijd terecht voor advies, aanpassingen, vragen of alle andere zaken rondom uw campagne. Zo heeft u altijd een direct lijntje met ons.
 5. Wij zetten onze uitgebreide ervaring voor u in. We hebben meer dan 150 tevreden klanten en zijn al 8 jaar toonaangevend in de marketing voor bouw- en afbouwbedrijven. Zo hoeft u niet zelf aan de slag, maar laat u uw marketing gewoon aan ervaren knoesten over.
 6. U ontvangt risicoloos onze warme, individuele leads. Uw leads zijn altijd alleen voor u, dus u hoeft er niet voor te concurreren. Ook werken we no cure, no pay, waardoor u alleen betaalt voor datgene dat u daadwerkelijk krijgt.
 7. Wij bieden u onze extra opties en zorgen dat u optimaal tevreden bent. Bent u tevreden over onze campagne en wilt u het grootser aanpakken? Dan bieden wij u onze extra opties natuurlijk met vaste klantenkorting aan.
 8. U zit nergens aan vast.

Uw campagne om klusjesman leads te kopen is dus helemaal afgestemd op u en helemaal flexibel. U betaalt alleen voor wat u ontvangt, u bepaalt zelf wat u wilt ontvangen en u kunt ons altijd snel bereiken. Wilt u profiteren van onze ruime ervaring en uw bedrijf snel zien groeien, terwijl u meer tijd en geld heeft? Maak dan vrijblijvend kennis met ons en hoor alles over onze campagne.

Klusjesman leads kopen; zo regelt u het snel en eenvoudig

Een van de grootste voordelen van bij ons klusjesman leads kopen is dat u het snel en eenvoudig regelt. Het enige wat u ervoor hoeft te doen, zijn de volgende, eenvoudige stappen:

 1. Een kennismakingsgesprek met ons inplannen.
 2. Besluiten welke leads u wilt ontvangen, hoeveel en in welke regio.
 3. Dit met ons bespreken en onze offerte met onze scherpe prijzen daarna ontvangen.
 4. Akkoord gaan en uw persoonlijke aanspreekpunt ontvangen.
 5. De lage opstartkosten voldoen en uw eigen website zien ontstaan en groeien.
 6. Na de lancering van uw website de leads binnen zien stromen.
 7. De klussen binnenhalen en lekker aan het werk gaan.
 8. Zien hoe uw portemonnee, bankrekening, agenda en klantenbestand voller worden.
 9. Zelf regelen hoeveel leads u op elk moment wilt binnenkrijgen.
 10. De campagne kosteloos pauzeren als u al lang vooruit volgeboekt zit, via uw aanspreekpunt.
 11. Genieten van de vele leads, zonder ergens aan vast te zitten.

Meer klusjesman leads binnenkrijgen is dus heel eenvoudig. Eigenlijk hoeft u ons alleen maar te vertellen dat we aan de slag moeten gaan voor u, en de rest gaat vanzelf. Zo laat u de marketing voor uw bedrijf over aan experts en kunt u zelf genieten van alle vrijgekomen tijd, alle nieuwe klussen en uw toenemende winst. Met een kleine investering en zonder risico’s.

Begin nu met klusjesman leads kopen en meer klanten binnenhalen

Dus, weet u al wat u gaat doen met uw veel hogere winsten en met alle tijd die u overhoud wanneer u besloten heeft om bij ons uw klusjesman leads te kopen? Is het u die kleine investering waard en wilt u graag alles weten over ons aanbod en over uw campagne op maat? Besteedt dan uw marketing en het genereren van klusjesman leads aan ons uit en vraag nu hier een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met onze marketingexperts. Zo kunt u vandaag nog beginnen met het binnenhalen van meer klanten en meer en leukere klussen. Heerlijk toch? Wij kijken ernaar uit om kennis met u en uw bedrijf te maken!

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!