Dakgoten leads

Dakgoten leads kopen? Zo krijgt u meer klanten en winst voor uw dakgotenbedrijf 

Dakgoten leads kopen, werkt dat ook voor u? Als ondernemer werkt u vaak hard voor uw bedrijf, maar dit is niet altijd nodig en niet altijd productief. U herkent zich bijvoorbeeld in een van de onderstaande situaties:

 1. U bent veel bezig met manieren om nieuwe klanten binnen te krijgen, maar ziet er niet zoveel resultaat uit komen als u zou willen.
 2. U denkt soms “ik zou graag meer tijd steken in mijn echte werk en meer vrije tijd hebben om te ontspannen en van te genieten.”
 3. Uw website en social media kosten u veel tijd om te onderhouden, maar er komt maar weinig uit.
 4. Veel liever zou u uw tijd besteden aan datgene wat u graag doet, u wilt graag bezig zijn om mooi werk te leveren en meer vrije tijd hebben.
 5. Om maar klussen binnen te krijgen moet u vaak tegen of onder de kostprijs werken, terwijl u fatsoenlijke prijzen voor uw werk wilt kunnen rekenen.

Herkenbaar? Voor ons was dat het wel. Wij hebben zelf een afbouwbedrijf gehad en hadden veel moeite om klussen binnen te halen. Totdat we ons er eens goed in verdiepten en onze methode vonden. Dat ging zo goed, dat we besloten om hiermee verder te gaan en andere ondernemers te helpen. En met deze methode kunt u meer klussen binnenhalen en vrijer ondernemen door bij ons dakgoten leads te kopen.

Leads die u meer opdrachten, groei, vrijheid en winst opleveren

Vaak wordt er gezegd dat een bedrijf opbouwen nu eenmaal veel tijd, investeringen en moeite kost. Dat geloofden wij aanvankelijk ook, maar gelukkig hebben we zelf ervaren dat dat anders is. U kunt als ondernemer namelijk zelf uw tijd indelen, en dus zelf kiezen hoeveel tijd u steekt in uw klantenwerving en marketing, en in het echte werk. U kunt zelfs kiezen welke klussen u naar u toe trekt. Bent u bijvoorbeeld beter in het renoveren van dakgoten, of legt u juist liever nieuwe hemelwaterafvoer systemen aan? Met onze methode trekt u dan precies die klussen aan.

Dat zit zo: Wanneer u besluit om bij ons dakgoten leads te kopen, zorgen we voor een campagne die leads aantrekt voor klussen die u graag doet in de regio waar u dat het beste uitkomt. Maar wat is een lead nu precies en wat houdt een lead voor ons in? Een lead is simpel gezegd een potentiële klant. Wijzelf geloven dat een lead ook een goede lead moet zijn, waardoor u bij ons alleen warme individuele dakgoten leads kunt kopen. Dit zijn leads die kloppende contactgegevens hebben, daadwerkelijk uw diensten nodig hebben en alleen bij u een offerte aanvragen.

Dit biedt u namelijk ook echt een mogelijkheid om een klus binnen te halen, zonder dat u moet concurreren met andere aanbieders. Wij zorgen dus niet voor leads waarbij iemand 5 offertes aanvraagt en u dus op of onder de kostprijs moet gaan bieden om maar iemand binnen te halen. In plaats daarvan zorgen we dat een lead geïnteresseerd is in alleen uw diensten. Zo kunt u meer klussen binnenkrijgen op basis van uw kwaliteit en specialisme.

De methodes om meer dakgoten leads te genereren

Om dakgoten leads te genereren, kunt u meerdere dingen doen. Een bekende methode is door mond-op-mond-reclame. Deze methode werkt redelijk goed, gaat vanzelf en kost u niets. U levert goed werk bij een klus, uw klant is daar blij mee en beveelt u aan bij anderen. Dit zorgt voor vele voordelen, maar helaas is uw netwerk vaak niet groot genoeg om op deze methode een dakgotenbedrijf te laten draaien.

Dan zijn er een aantal andere methodes, zoals advertentieruimte inkopen en posten op social media. Deze methodes werken vaak even, maar zijn tijdrovend en kosten vaak veel geld om draaiende te houden. Bovendien zit er het risico aan vast dat er iets veranderd in de social media, waarna u ineens veel bereik kwijtraakt. Kortom, het nadeel is dat deze methodes tijd en geld kosten, en maar beperkt werken. Onze methode werkt wel voortdurend, en kan als een aanvulling op al deze andere methoden werken. Wij combineren namelijk goede online zichtbaarheid met een sterke website.

Deze website is zodanig ontworpen en geschreven dat hij hoog in Google eindigt. Daarnaast zorgen het ontwerp en de tekst ervoor dat mensen enthousiast worden over uw diensten. Zo krijgt u door dakgoten leads te kopen een goede marketingcampagne, die u veel leads oplevert. Door uw offertes haalt u meer klanten binnen en dus meer omzet, winst en tevreden klanten. Doordat u geen tijd meer hoeft te steken in marketing, houdt u ook meer tijd over voor datgene wat u echt graag doet.

Wat wij u bieden wanneer u besluit bij ons dakgoten leads te kopen

Ons aanbod lijkt vrij simpel, maar het is juist de manier waarop we de verschillende delen combineren die hem krachtig en effectief maakt. Wanneer u bij ons dakgoten leads besluit te kopen, zorgen wij dat deze continu binnen blijven komen. Dit doen we als volgt:

 1. Wij bieden u een alles-in-één online marketingcampagne. Door een sterke professionele website te combineren met SEO en een social media campagne, bent u in één keer klaar. Zo zorgen we dat u geen losse onderdelen hoeft te kopen of maken, maar dat alle componenten krachtig samenwerken.
 2. U heeft bij ons uw vaste contactpersoon met expertise in marketing en dakdekkerswerkzaamheden. U kunt altijd bij hem of haar terecht voor vragen, advies en wijzigingen in uw campagne. Zo staan wij altijd voor u klaar en zijn we makkelijk te bereiken.
 3. Uw campagne is altijd flexibel. U kunt de campagne op ieder moment wijzigen, net als het aantal leads dat u binnen wilt krijgen. Zit u lekker volgepland? Vertraag of pauzeer uw campagne dan makkelijk en zonder extra kosten. Wilt u meer leads binnenkrijgen? Dan kunt u de campagne juist intensiever maken.
 4. U profiteert van onze uitgebreide ervaring. Al meer dan 8 jaar zijn wij toonaangevend in de marketing voor bouw en afbouwbedrijven. Dit komt doordat we de sector zelf van binnenuit kennen. U hoeft dus niet zelf aan de slag, maar laat uw marketing aan ervaren rotten over.
 5. We stemmen uw campagne helemaal af op uw dakgotenbedrijf. Zo bepaalt u zelf wat voor klussen u graag wilt doen en in welke regio u graag wilt werken. Wij zorgen daarna voor een op maat gemaakte campagne die ook echt alleen op uw bedrijf van toepassing is.
 6. U zit nergens aan vast. U betaalt na het lage opstarttarief per lead, waardoor u uw campagne op ieder moment kunt pauzeren of stoppen.
 7. Uw dakgoten leads zijn individueel, warm en zonder risico. De leads die u ontvangt zijn alleen voor u, waardoor u geen last heeft van concurrentie op een offerte. We werken no cure, no pay en brengen dus geen leads in rekening die u niet ontvangt, of waarbij bijvoorbeeld de contactgegevens niet kloppen of om diensten wordt gevraagd die u niet levert.
 8. Wij geven u extra korting op onze overige marketingoplossingen. Bent u begonnen met dakgoten leads te kopen en groeit uw bedrijf als kool? Wilt u het echt groots aanpakken? Dan hebben we een speciale korting voor u als vaste klant.

Dakgoten leads kopen zorgt dus dat u een campagne op maat heeft, die helemaal om u draait. U betaalt enkel voor datgene dat u ontvangt, houdt zelf de kosten en het aantal leads in de hand en kunt ons altijd snel bereiken door uw eigen vaste aanspreekpunt. Zo weet u zeker dat onze oplossing altijd bij uw dakgotenbedrijf past.

Wat dakgoten leads kopen u aan voordelen biedt

Heeft u al een idee van wat dakgoten leads kopen u allemaal gaat opleveren? Welke voordelen het allemaal heeft voor uw dakgotenbedrijf wanneer de leads binnenstromen? Dakgoten leads kopen zorgt voor een aantal fijne veranderingen in hoe uw bedrijf loopt. Denk aan:

 1. Voortdurend nieuwe klanten, opdrachten en offerteaanvragen via uw site. Uw eigen website staat niet stil wanneer u hard aan het werk bent of lekker ontspant en van uw vrije tijd geniet. Doordat hij hoog in Google staat en goed zichtbaar is op social media, blijft hij veel klanten trekken en dus veel leads genereren.
 2. Kleine investering, grote resultaten:meer klanten, omzet en winst. Door onze lage opstartkosten en lage kosten per lead, kunt u met een kleine investering veel resultaten boeken. U loopt geen risico, houdt de kosten in de hand en krijgt gegarandeerd meer opdrachten binnen, wat u meer klanten, omzet en winst oplevert.
 3. Aanvragen bij u in de regio voor die klussen die u graag doet. Uw website is zo geschreven dat hij opdrachten trekt bij u in de buurt, die u graag wilt doen. Nooit meer vervelend of lastig werk en nooit meer eindeloos in de file staan voor uw opdrachten.
 4. U houdt meer tijd over voor uw opdrachten en heeft meer vrije tijd. Door dakgoten leads te kopen bij ons besteedt u uw marketing uit en komt er daardoor veel tijd vrij voor die zaken waar u graag uw tijd in stopt.

Samengevat: dakgoten leads kopen levert u meer opdrachten op die u ook graag uitvoert, daardoor meer omzet, en door het wegvallen van reistijd en marketing ook nog eens meer vrije tijd. Precies de vrijheid en de verdiensten waarvoor u ooit voor uzelf bent begonnen.

De kosten van het kopen van dakgoten leads

Natuurlijk zijn er aan dakgoten leads kopen kosten verbonden. Gelukkig zorgen wij dat deze laag zijn, en bovendien dat u ze zelf in de hand kunt houden. Onze prijs is namelijk uit twee delen opgebouwd. Een laag opstarttarief en daarna lage kosten per lead. Ook is het no cure, no pay, en betaalt u dus alleen voor die leads die u ook echt ontvangt en kunt gebruiken. Hierdoor zit u nergens aan vast.

Op deze manier kunt u dus zonder risico’s een kleine investering doen, en grote resultaten boeken. Namelijk meer opdrachten, klanten, omzet, winst en tijd. Dat wil toch iedere ondernemer? Wij zorgen er intussen voor dat de stroom aan nieuwe opdrachten op gang blijft en dat alle leads bij u passen.

Zo begint u met dakgoten leads kopen

Wilt u meer weten over dakgoten leads kopen, of zelfs al meteen aan de slag. Dan is dat snel en eenvoudig te regelen met de volgende stappen:

 1. Begin uw campagne door een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.
 2. Kies uw klussen, regio en het aantal leads dat u wilt ontvangen.
 3. Geef ons dit duidelijk aan, waarna wij u een offerte op maat sturen.
 4. Zodra u akkoord gaat en de lage opstartkosten voldoet, gaan wij aan de slag met de website.
 5. U ontvangt dan uw persoonlijke aanspreekpunt, en ziet uw site groeien.
 6. We lanceren de site en u ziet de leads binnenkomen.
 7. U stuurt offertes, haalt de opdrachten binnen en gaat daar lekker mee aan de slag.
 8. Uw planning, klantenbestand, portemonnee en bankrekening beginnen goed te groeien.
 9. Wijzigen? Dat kan op ieder moment. U heeft altijd zelf de campagne en kosten in de hand.
 10. U geniet van de vele leads, zonder dat u ergens aan vast zit.

Zo eenvoudig is dakgoten leads kopen dus. U hoeft ons alleen maar te vertellen wat u wilt en de opdracht te geven, en wij doen de rest. Zo kunt u in alle vrijheid ondernemen en bezig zijn met datgene wat u het liefste doet, terwijl de opdrachten en omzet binnen blijven stromen.

Nu dakgoten leads kopen, meer klussen en klanten krijgen, meer tijd en geld overhouden

Heeft u al een idee wat u gaat doen met uw hogere omzet en de extra tijd die u overhoudt door uw dakgoten leads te kopen? Is het u ook die kleine investering waard die al meer dan 150 tevreden klanten maakten en waar zoveel goed resultaat uit komt? Besteedt dan marketing uit aan ons en vraag nu hier uw gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met onze marketingexperts. Op die manier begint u vandaag nog met het binnenhalen van meer klanten, omzet en leukere klussen. Heerlijk idee toch?

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!