Aannemer Leads

Aannemer leads kopen? Zo krijgt u meer klussen en projecten binnen voor uw aannemersbedrijf

Zou u het liefst uw aannemer leads kopen in plaats van zelf veel tijd en energie in het genereren ervan te stoppen? Wilt u meer projecten binnen krijgen, maar minder tijd besteden aan het zoeken en benaderen van potentiële opdrachtgevers. Bent u veel tijd kwijt met het binnenhalen van uw opdrachten, en heeft u het gevoel dat u meer omzet en winst kunt draaien wanneer u dat uitbesteedt? Wilt u graag dat uw aannemersbedrijf doorgroeit tot een sterke speler in de lokale en regionale markt? Een van de methodes is door uw aannemer leads te kopen bij ons.

Wij zijn daar een ideale partij voor. Immers, wij zijn al meer dan 8 jaar het toonaangevende marketingkantoor voor Mkb’ers in de bouw- en afbouwsector. Doordat wij zelf in deze sector begonnen zijn en succesvol bleken in de marketing van ons eigen afbouwbedrijf, hebben we besloten om andere bouwbedrijven te helpen met het genereren van leads en het oppakken van hun marketing. Wij begrijpen dus precies wat er nodig is voor uw aannemersbedrijf en hoe we op organische wijze meer leads kunnen genereren. Daar kunt u van profiteren door bij ons uw aannemer leads te kopen.

Wat wij verstaan onder een aannemer lead en wat wij daarin bieden

U kunt dus aannemer leads kopen bij ons, maar wat is een lead precies? Om een lang verhaal kort samen te vatten; een lead is een potentiële opdrachtgever. Dit kan dus een particulier zijn die (aan) wil bouwen, maar ook een projectontwikkelaar of een overheidsorganisatie. Wanneer ze interesse hebben in uw diensten, dan is dat een lead.

Natuurlijk zijn er dus vele verschillende soorten leads. Zo kan het gaan om een offerte aanvraag, maar ook om bijvoorbeeld deel te nemen aan een openbare aanbesteding. Wij zorgen altijd voor warme, individuele leads. Dit zijn dus leads waarbij ook echt interesse bestaat en de contactgegevens kloppen. Ook wordt de lead niet gedeeld met andere aannemersbedrijven, waardoor u geen last heeft van concurrentie en dus niet op of onder de prijs hoeft te gaan zitten om een project maar binnen te krijgen.

Voordelen van het kopen van aannemer leads

Deze manier van potentiële opdrachtgevers binnen krijgen heeft een aantal voordelen. Het belangrijkste voordeel is natuurlijk dat een potentiële opdrachtgever potentiële winst betekent. We zetten hieronder alle voordelen voor u op een rijtje.

 1. Geen tijd kwijt aan het zoeken naar potentiële opdrachten. Bij het runnen van een aannemersbedrijf komt veel werk kijken, dus we begrijpen dat u liever geen tijd besteed aan het zoeken naar potentiële opdrachten. Wij zorgen ervoor dat deze opdrachtgevers bij u terecht komen.
 2. Meer en grotere opdrachten, meer omzet. Hoe meer aannemer leads u binnenkrijgt, hoe meer u kunt groeien. Dit betekent dat u ook voor grotere opdrachtgevers een aantrekkelijke partij wordt, wat u meer omzet oplevert (en dat gaat meestal gepaard met meer winst).
 3. Meer naams- en merkbekendheid. Door uw eigen professionele website die bovenaan in google te vinden is en vaak voorbij komt op social media, bouwt u voor uw bedrijf naams- en merkbekendheid op. Dit zorgt dat u top of mind bent bij opdrachtgevers en als een betrouwbare, professionele partij gezien wordt.
 4. Focus op de door u gekozen projecten en regio’s. Doordat u bepaalt wat voor soort projecten wij aantrekken en op welke regio’s wij ons focussen, kunt u zich helemaal richten op specialisme en op regionale groei.
 5. Uitbreiding van uw netwerk, klantenkring en portfolio. Doordat er meer projecten uw kant op komen, wordt uw klantenkring en uw netwerk steeds groter. Bovendien zorgen die projecten voor een groei van uw portfolio, wat u een aantrekkelijke en betrouwbare partij maakt voor grotere projecten en aanbestedingen.
 6. Een kleine investering, zonder risico, met grote resultaten. Doordat u enkel een laag opstarttarief betaalt en daarna per lead betaalt, zijn de kosten laag en goed controleerbaar. U kunt zo uw budget om aannemer leads te kopen afstemmen op uw begroting, agenda en opdrachtenportefeuille.

Door te kiezen voor onze marketingmethode en het genereren van aannemer leads aan ons uit te besteden, zorgt u dus dat uw aannemersbedrijf op organische wijze snel kan groeien. Wilt u weten wat wij daarin kunnen betekenen? Maak dan gratis en vrijblijvend kennis met ons door een kennismakingsgesprek te boeken, of lees hieronder meer over ons aanbod.

Onze manier ten opzichte van andere manieren om aannemer leads te genereren

Wij geloven dat ons aanbod ideaal is om aannemer leads te kopen voor kleine en middelgrote aannemersbedrijven. Onze methode biedt namelijk een 3-in-1 pakket voor online marketing, met vele uitbreidingsmogelijkheden. Daardoor heeft u alles overzichtelijk bij een partij geregeld en kunt u zich focussen op het uitvoeren van uw projecten en het runnen en uitbouwen van uw bedrijf.

Het grote voordeel van andere methoden, zoals bijvoorbeeld leads verkrijgen op basis van vergelijken van offertes of te vertrouwen op mond-op-mond reclame, is dat u met ons aanbod een organische groei van uw netwerk en het aantal opdrachtgevers gaat zien. Door bijvoorbeeld mond-op-mond reclame krijgt u vaak steeds minder klussen binnen, en zeker geen grotere klussen. Wanneer u op basis van vergelijken gaat werken, moet u vaak onder de prijs bieden. Bij ons kunt u gewone prijzen vragen en toch veel meer opdrachten binnenkrijgen, zonder dat de stroom daarvan opdroogt.

Een 3-in-1 aanbod met uw eigen website bovenaan in Google en zichtbaarheid op social media

Ons 3-in-1 aanbod voor online marketing is dus de methode voor u om aannemer leads te kopen. U krijgt hiervoor een professionele website terug die wij door haar opzet, tekst, regelmatig onderhoud en updaten naar boven pushen in Google. Zo is uw website goed zichtbaar, wat goed is voor het verkeer naar uw site en uiteindelijk voor het aantal leads. Bovendien is uw website goed zichtbaar op social media.

De grote voordelen zijn dat u zo uw naams- en merkbekendheid vergroot en dat uw bedrijf top of mind wordt bij diegene bij wie dat moet zijn; potentiële opdrachtgevers. Door de organische groei van uw portfolio en het aantal projecten dat u aanneemt, wordt u bovendien meer gezien als een professionele en serieuze partij, waardoor u meer kansen heeft bij grotere projecten of aanbestedingen.

Zo koopt u bij ons uw aannemer leads

Het opstarten van uw eigen campagne en het kopen van aannemer leads werkt bij ons eenvoudig. U kunt dit als volgt starten:

 1. Plan met ons een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek in.
 2. Stel met ons vast hoe veel leads u wilt ontvangen, welke omvang uw projecten kunnen hebben, wat voor soort opdrachten u wilt aannemen en in welke regio u wilt werken.
 3. Bekijk onze offerte en zie de tarieven die wij voor uw op maat gemaakte campagne rekenen.
 4. Teken de offerte en krijg uw eigen contactpersoon toegewezen, waarmee u snel kunt schakelen en altijd contact kunt opnemen over uw campagne.
 5. Zie na de betaling van het opstarttarief uw website tot stand komen en uw campagne op social media beginnen.
 6. Begin leads te ontvangen en zorgt dat u deze omzet in opdrachten.
 7. Houdt u bezig met de uitvoering van uw opdrachten en projecten, en het runnen van uw bedrijf.
 8. Zie uw netwerk en uw portfolio op organische wijze groeien en profiteer van uw al maar groeiende naam en merkbekendheid.
 9. Reguleer de intensiviteit van uw campagne met uw contactpersoon, zodat het aantal leads dat u ontvangt altijd afgestemd blijft op uw planning, capaciteit en budget.

Door onze aantrekkelijke propositie ontvangt u dus meer opdrachten en breidt uw netwerk zich uit. Bovendien houdt u altijd grip op uw kosten en de hoeveelheid leads, waardoor deze nooit buiten uw capaciteit of budget zullen komen. Is het nodig om toch te pauzeren? Dat kan op ieder moment. Doordat u geen vaste periodieke tarieven betaalt, zit u nergens aan vast en kunt u altijd het binnenkomen van leads pauzeren. Doordat u per lead betaalt, kost u dat niets.

Aannemer leads kopen op maat, met lage kosten

Wat bij aannemer leads kopen precies onze kosten zijn, hangt dus logischerwijs af van uw gewenste campagne. Wij maken uw campagne helemaal op maat, waardoor ons aanbod precies aansluit bij uw wensen. Dat doen we omdat uw aannemersbedrijf uniek is. U heeft uw eigen specialisme, planning voor de korte en de lange termijn, uw eigen capaciteit en uw unieke budget. Door dit alles te bespreken met uw persoonlijke expert en contactpersoon, kunnen we op elk moment de campagne afstemmen op uw situatie en wensen.

Afhankelijk van uw wensen, betaalt u bij ons een laag instaptarief, waarna wij aan de slag gaan met het opzetten van uw campagne op maat. Daarna betaalt u per lead een vast bedrag. Bovendien brengen wij geen dode leads, dus leads zonder kloppende contactgegevens in rekening en factureren wij uw warme leads pas nadat u deze heeft ontvangen. No cure, no pay. Wilt u weten wat de kosten van aannemer leads kopen bij ons zijn? Boek dan een kennismakingsgesprek, gratis en vrijblijvend, en ontvang daarna onze vrijblijvende offerte op maat.

De voordelen van aannemer leads kopen bij ons

Eerder heeft u op de site al gelezen hoe ons aanbod werkt en hoe wij zorgen dat er meer leads bij u binnenkomen. Onze aanpak heeft zich al bij meer dan 150 tevreden klanten bewezen en bewijst zichzelf nog steeds op dagelijkse basis door vele leads te genereren. Wij zetten alle voordelen van aannemer leads kopen bij ons nog eens op een rijtje:

 1. Individuele en warme leads met ons 3-in-1 online marketingaanbod. Wij zorgen dat u niet hoeft te concurreren om uw leads om te zetten in opdrachtgevers en dat uw professionele website, SEO en social media campagne staan als een huis.
 2. Uw marketing uitbesteed aan een toonaangevend marketingbureau in de bouwsector. Door onze hands-on ervaring in de bouw en onze expertise in marketing van meer dan 8 jaar, hebben wij een uitgebreid portfolio van tevreden klanten en het inzicht en de ervaring die u nodig heeft om uw leads te genereren.
 3. Een kleine investering met grote resultaten op no cure, no pay basis. Doordat u na het lage opstarttarief enkel per lead betaalt, die bovendien pas na ontvangst gefactureerd wordt, loopt u geen risico terwijl uw netwerk en opdrachtenportefeuille organisch groeien.
 4. Op maat gemaakt voor uw aannemersbedrijf. Wij hebben het unieke aanbod om uw marketingcampagne helemaal toe te splitsen op uw korte en lange termijn doelen, capaciteit en budget.
 5. Altijd te pauzeren, vertragen of intensiveren. U heeft op ieder moment de controle over het aantal leads dat wij genereren, zodat die niet boven uw capaciteit of budget uitkomen. Heeft u niet genoeg capaciteit voor nog meer opdrachten? Dan pauzeren we uw campagne. Breidt u uw aannemersbedrijf verder uit? Dan zorgen wij voor meer leads.
 6. Uw vaste aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Doordat u uw eigen expert krijgt toegewezen, heeft u altijd de mogelijkheid om advies in te winnen, zaken te regelen en vragen te stellen. Zo kunt u altijd snel schakelen.
 7. Een uitgebreid netwerk van bouw en afbouwbedrijven. Door ons uitgebreide klantenbestand kunt u, indien nodig, altijd contact leggen met bouw- en afbouwprofessionals, wanneer u handen tekort komt.
 8. Aantrekkelijk aanbod voor andere online marketingactiviteiten. Wanneer u op meerdere kanalen en methodes van online marketing wilt inzetten, zorgen wij natuurlijk dat u als vaste klant een extra aantrekkelijk aanbod krijgt.

Door bij ons aannemer leads te kopen krijgt u dus een compleet aanbod waarmee u meteen kunt profiteren van een sterke campagne, meer naamsbekendheid en meer opdrachten.

Start vandaag nog door bij ons uw aannemer leads te kopen

Bent u klaar om uw bedrijf te laten groeien en meer opdrachten aan te nemen? Wilt u het genereren van uw aannemer leads uitbesteden aan een ervaren professional. Start dan vandaag nog met investeren in de groei van uw bedrijf en opdrachtenportefeuille door bij ons aannemer leads te kopen.

Zo besteed u een lastig en tijdrovend karwei uit aan de toonaangevende marketingexperts in de bouw en afbouwsector. Zorg vandaag nog dat u meer komt te weten over ons aanbod voor aannemer leads kopen en boek hier uw gratis kennismakingsgesprek in.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!