Architect leads

Architect leads kopen? Zorg voor meer projecten en opdrachten voor uw architectenbureau

Architect leads kopen? Veel architecten zijn erg goed in hun vak, maar hebben vaak moeite met het aantrekken van nieuwe opdrachtgevers of projecten. Herkent u bijvoorbeeld een van de onderstaande zaken?

 1. U bent behoorlijk veel tijd en geld kwijt om uw website en portfolio onder de aandacht te brengen, maar veel komt daar niet uit.
 2. U heeft een redelijk goed netwerk, maar ook komt u veel concurrentie tegen en haalt u daar niet voldoende opdrachten en projecten uit om echt te groeien.
 3. U bent veel liever bezig met het bespreken van opdrachten, uitwerken van projecten en ontwerpen van gebouwen, maar heeft het idee dat u daar niet genoeg tijd voor heeft om u daar echt op te focussen.
 4. Om te kunnen concurreren werkt u vaak voor tarieven die onder de werkelijke waarde van uw werk en expertise liggen.

Klinkt dit inderdaad herkenbaar voor u? Voor ons klonk het ooit allemaal net iets bekender dan ons lief was. We zijn ons destijds daarom gaan verdiepen in hoe we zelf leads konden genereren die in een constante stroom bleven binnenkomen. Dat leverde ons zoveel op dat we er ons werk van gemaakt hebben, waarmee we nu andere Mkb’ers zijn gaan helpen. En dat is waardoor wij u kunnen helpen om vrijer te ondernemen en meer tijd te hebben voor uw passie; architectuur. U kunt namelijk eenvoudig meer opdrachtgevers, projecten en omzet realiseren door bij ons architect leads te kopen.

Architect leads kopen die voor groei en interessante projecten zorgen

Hoe wij daar achter kwamen? Wij merkten toen we ons verdiepten in leadgeneratie dat we zelf onze tijd in konden delen, en dat een sterk staande marketingcampagne zorgde voor een continue stroom van leads. Dit levert meer opdrachten op, meer en grotere projecten, een groter netwerk, meer naamsbekendheid en zo meer omzet en winst. De mix die wij vonden voor het genereren van leads verkopen wij nu, waardoor u uw marketing aan ons uitbesteedt wanneer u besluit bij ons architect leads te kopen.

Maar wat zijn leads precies en wat verstaan we hier precies onder? Om het kort samen te vatten; een lead is een potentiële opdrachtgever. Dit kan een particulier zijn die wil gaan bouwen, maar het kan ook een projectontwikkelaar of een groot aannemersbedrijf zijn die een aanbesteding heeft gewonnen. Wanneer er interesse bestaat in uw diensten, is dat een lead. Bovendien zorgen wij altijd voor leads waar u wat aan heeft. Wij bieden enkel warme, individuele leads aan. Dit zijn leads die alleen bij u terecht komen en met duidelijke interesse voor uw werk en kloppende contactgegevens.

Onze en andere methodes om architect leads te genereren

Dit doen we op een op het oog simpele, maar goed uitgewerkte wijze. Wij bieden een alles-in-één online marketingoplossing. Dus een pakket met uw eigen professionele website, met pakkende teksten en sterke opbouw waardoor deze hoog in Google eindigt (SEO) en een goede campagne voor zichtbaarheid op social media. Deze methode verschilt op meerdere punten van andere methode. Zo heeft u bijvoorbeeld geen leads waarbij u met anderen moet concurreren en prijs vaak de enige manier is om maar iets binnen te slepen.

Een andere methode is een klassieke; namelijk mond-op-mond reclame en netwerken. Doordat u uw vakmanschap al eerder heeft laten zien krijgt u via uw voormalige opdrachtgevers en uw netwerk nieuwe opdrachten binnen. Dit is een methode die u niets kost en bovendien meteen al credits oplevert bij uw nieuwe opdrachtgevers. Helaas is vaak uw netwerk niet groot genoeg en komt u ook hier concurrentie tegen. Ook het bord met uw logo bij een project in aanbouw is een methode die nieuwe opdrachten kan opleveren, maar ook hierbij geldt dat er niet heel veel uit blijft komen.

Met onze methode combineert u automatisch ook de twee methodes hierboven. Doordat wij nieuwe opdrachtgevers en projecten kunnen aanleveren van buiten uw netwerk, breidt u dat netwerk ook weer uit en kunt u op meer locaties uw expertise laten zien. Dit levert naamsbekendheid op, zorgt voor een uitgebreidere portfolio en maakt dat uw netwerk en uw opdrachtenportefeuille altijd automatisch blijven groeien.

De vele voordelen van het kopen van architect leads

Onze methode voor het binnenkrijgen van meer potentiële opdrachtgevers en projecten biedt een aantal voordelen. Uiteraard betekenen een potentieel project of een potentiële opdracht ook potentiële winst, maar er zijn ook andere voordelen. Wij zetten ze hieronder voor u op een rijtje:

 1. Meer opdrachten, grotere projecten, meer omzet. Hoe meer architect leads u binnen krijgt, hoe meer opdrachten. En hoe meer opdrachten, hoe meer u uw naam kunt vestigen. Dit leidt dus ook tot grotere projecten en dus tot meer omzet en groei van uw architectenbureau.
 2. Geen tijd verspillen aan het zoeken naar potentiële opdrachten. Een architectenbureau runnen heeft veel voeten in de aarde, en vraagt de nodige tijd om plannen te ontwikkelen en uit te werken. Die tijd wilt u natuurlijk niet hoeven steken in bijzaken. Architect leads kopen levert u daardoor veel tijd op voor de zaken die echt belangrijk zijn.
 3. Meer ruimte voor de opdrachten en projecten die u graag wilt krijgen. Bent u gespecialiseerd in kantoorruimten of bedrijfspanden? Werkt u liever aan individuele bouw met veel persoonlijk klantcontact? Zijn grote woningbouwprojecten uw specialiteit? U bepaalt door architect leads te kopen waar wij de nadruk op leggen en welke projecten u binnenhaalt.
 4. Uitbreiding van uw netwerk, portfolio en naamsbekendheid. Door leads te kopen en meer opdrachten en projecten binnen te halen, groeit uw netwerk, portfolio en naamsbekendheid vanzelf op organische wijze mee. Dit maakt u een aantrekkelijke en bewezen betrouwbare partij voor grotere projecten en aanbestedingen.
 5. Een kleine investering zonder risico’s die zorgt voor grootse resultaten. U betaalt enkel een laag opstarttarief en een vast bedrag per lead. Zo houdt u zelf de kosten en uw agenda en groei in de hand. Uw budget om architect leads te kopen is zo eenvoudig af te stemmen met uw opdrachtenportefeuille, aankomende projecten en uw begroting.

Door ervoor te kiezen om bij ons uw architecten leads te kopen kunt u zich focussen op uw opdrachten en toekomstige projecten, en zo uw architectenbureau organisch laten groeien. Wilt u weten wat wij specifiek voor u kunnen betekenen. Vraag dan een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met onze marketingexperts en leer ons, onze methode en ons aanbod kennen.

Architect leads kopen op maat tegen lage kosten

Natuurlijk zitten aan architect leads kopen kosten verbonden. Zoals u al begrepen heeft, zorgen we voor een campagne op maat, die aansluit op uw architectenbureau. Hierdoor zijn natuurlijk ook de kosten afgestemd op uw wensen en uw unieke campagne. Voor de precieze kosten zorgen we natuurlijk voor een vrijblijvende en overzichtelijke offerte.

Onze kosten zijn gebaseerd op een model per lead. Hierin betaalt u eerst eenmalig een laag opstarttarief, en daarna betaalt u per lead. Wij factureren altijd nadat u een lead binnen heeft gekregen en brengen alleen warme leads met kloppende contactgegevens, waar u dus echt ook iets mee kunt, in rekening. Zo kunt u zelf ook de kosten vooraf inschatten en heeft u door indien nodig te pauzeren de kosten in handen.

Ons alles-in-één aanbod bij architecten leads kopen

Als alle voordelen die we al eerder noemden u goed voor uw architectenbureau lijken, dan is het natuurlijk ook goed om te weten wat u precies krijgt wanneer u besluit om bij ons architecten leads te kopen. Als u besluit om voor een constante stroom van potentiële projecten en opdrachten te zorgen door bij ons uw architect leads te kopen, omvat dat de volgende zaken:

 1. We verzorgen een drie-in-één marketingoplossing en warme, individuele leads. Zo hoeft u niet te concurreren voor uw opdrachten en kunt u uw projecten makkelijk binnenhalen. Daarnaast staat uw website en uw social media aanwezigheid als een huis.
 2. U besteedt uw marketing uit aan een toonaangevend marketingbureau in de bouwsector. Onze ervaring en expertise van meer dan 8 jaar in de marketing, gecombineerd met onze ervaring in de bouw, hebben ons een bewezen methode en meer dan 150 tevreden klanten opgeleverd, voor wie we nog steeds leads genereren.
 3. Een kleine investering met grote resultaten, zonder risico. Door ons per-lead-model loopt u geen risico en kunt u met een kleine investering profiteren van een grote stroom aan mogelijkheden. Dit levert u meer projecten, een groter netwerk, meer tijd, omzet en winst op.
 4. We leveren maatwerk dat perfect aansluit bij uw architectenbureau. Onze campagne sluit helemaal op uw architectenbureau en is toegespitst op uw korte en (middel-)lange termijn doelen, budget en capaciteit.
 5. U krijgt uw vaste aanspreekpunt binnen ons bedrijf. Hierdoor heeft u altijd de mogelijkheid om snel te schakelen en kunt u altijd terecht voor uw vragen, advies en om uw zaken te regelen.
 6. U bepaalt zelf de intensiviteit van uw campagne. Doordat u uw campagne op ieder moment kunt intensiveren, maar ook kunt afschalen of zelfs pauzeren. Op die manier houdt u altijd de controle over uw campagne en komt die nooit buiten uw capaciteit, begroting en doelstellingen te liggen. Uw campagne groeit hierdoor ook met u mee, wanneer u dat wenst.
 7. Aantrekkelijke voordelen op onze andere marketingactiviteiten. Wanneer u ook andere kanalen wilt aanboren of uw marketing groter aan wilt pakken, dan bieden we u daar als vaste klant extra voordeel voor. Zo zorgen wij goed voor u als vaste klant.

Wanneer u besluit om bij ons architect leads te kopen, profiteert u dus meteen van een complete propositie met alles wat u nodig heeft voor meer opdrachten, projecten, naamsbekendheid, tijd, omzet en winst.

Architecten leads kopen regelt u snel en eenvoudig

Architect leads kopen is eenvoudig en snel te regelen. Als u er inmiddels ook al de vele voordelen van ziet, dan kunt u het als volgt in gang zetten:

 1. Plan met ons een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek in.
 2. Bespreek met ons de gewenste omvang van projecten, welk soort opdrachten u wilt ontvangen en hoeveel leads u wilt ontvangen.
 3. Bekijk de offerte op maat en de kosten voor uw unieke, op maat gemaakte campagne.
 4. Krijg na het tekenen van de offerte uw eigen contactpersoon toegewezen, waarmee u snel kunt schakelen en die altijd klaar staat om uw campagne te bespreken.
 5. Zie hoe uw website na het betalen van het opstarttarief van de grond komt, en lever alle input die u wilt.
 6. Zie na de lancering van de website en social media campagne de leads binnenkomen.
 7. Zorg dat u uw projecten binnenkrijgt en geniet van uw werkzaamheden daaraan.
 8. Zie hoe uw netwerk en opdrachtenportefeuille versneld en op organische wijze gaan groeien, en geniet van de mogelijkheden die u grotere naamsbekendheid en portfolio opleveren.
 9. Zorg dat uw campagne op ieder moment de juiste intensiviteit heeft en afgestemd blijft op uw budget en agenda, door met uw contactpersoon te overleggen.

Onze aantrekkelijke propositie zorgt dus voor groei. U ontvangt meer opdrachten en grotere projecten, en uw netwerk groeit zo sterk door. Daarnaast heeft u altijd de controle over het aantal leads en op de kosten. Zo zorgt u altijd dat u de capaciteit en het budget heeft om de leads ook te kunnen benutten. Is het nodig om toch te pauzeren of zelfs om te stoppen? Dan is dat altijd mogelijk. Doordat u na het opstarttarief per lead betaalt, zit u nergens aan vast en kost dat u dus niets.

Zet vandaag nog uw groei in gang door bij ons uw architect leads te kopen

Kunt u zich al voorstellen hoe het is om u te focussen op architectuur en klantcontact? Hoe uw architectenbureau eruit ziet met meer opdrachten en projecten? Wat u gaat doen met de vrijgekomen tijd en toegenomen winst? Realiseer dit dan nu snel en eenvoudig en begin vandaag nog met architect leads kopen bij ons. Boek nu hier uw gratis, vrijblijvende kennismakingsgesprek in met onze marketingexperts en stel ons al uw vragen. Wij kijken ernaar uit om u en uw architectenbureau te leren kennen en u alles te vertellen over onze propositie. Boek nu uw kennismakingsgesprek in om de groei van uw architectenbureau te starten.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!