Ontvang meer warme en unieke offerte aanvragen voor jouw bouw- of klusbedrijf!

Deze offerte aanvragen komen alleen bij jouw bedrijf binnen en niet bij jouw concurrenten! 

Meer klanten binnen halen dankzij minder concurrentie!

Direct meer klanten

Wordt dagelijks gevonden door nieuwe potentiële klanten!

Vul je agenda met werk

Meer werk en meer unieke en warme offerte aanvragen!

Minder concurrentie

Haal meer klussen binnen voor jouw bedrijf dankzij minder concurrentie!

Alleen voor vakmensen

Wij begrijpen jouw markt, en de behoefte van jouw doelgroep!

Gegarandeerd offerte's

Gegarandeerd unieke offerte aanvragen, anders werken wij gratis!

Rapporten en inzichten

Ontvang maandelijkse rapportages van jouw marketing campagne!

 

"Voorheen zat ik bij een marketing bureau die weinig tot geen resultaat leverde! Sinds mijn samenwerking met Vakman Marketing B.V. is mijn bedrijf enorm vooruit gegaan! Er komen dagelijks nieuwe aanvragen binnen, ik ben elke dag aan het werk en mijn planning raakt ook steeds voller!"

Secuur Woning Onderhoud


Waarom zijn wij de juiste marketing partner voor jouw bouw- of klusbedrijf?

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor bedrijven binnen de bouwsector! Bedrijven zoals: Dakdekkers, schilders, stukadoors, loodgieters, tegelzetters noem eigenlijk alle dienstverleners op waarbij vakmensen met hun handen werken! Vandaar onze naam: Vakman Marketing!


Wij ontdekten dat het vrij lastig kon zijn om nieuwe klanten aan te trekken voor bouw- en klusbedrijven, en als je klanten aangeleverd krijgt, er vaak heel veel concurrentie is...


Dat kan anders! En zo hebben wij een marketing strategie ontwikkeld welke consistent nieuwe klanten voor jou kan opleveren! Wij doen dit inmiddels voor 150+ bouw- en klusbedrijven. Wij zorgen er voor dat er unieke en warme offerte aanvragen bij deze bedrijven binnen komen via betaalde advertenties. Waardoor deze bedrijven veel meer werk kunnen aannemen met veel minder concurrentie!


Waardoor je vaak ook nog eens een hogere prijs kunt vragen voor jouw werk 😉

Wat zorgt er voor dat er dagelijks unieke offerte aanvragen bij jouw bedrijf binnen komen?


Een effectieve website!

De best converterende landingspagina's voor jouw bedrijf


Wij bouwen een professionele landingspagina voor jouw bedrijf waarin we jouw specialisatie in verwerken wat uit eindelijk jouw nummer één doelgroep perfect zal aanspreken.


Op deze pagina wordt vermeld wat voor soort werkzaamheden jij uitvoert en waarom deze website bezoeker voor jou moet kiezen. Deze pagina kan je zien als een soort website, als je hier een potentiële klant naar toe stuurt, dan is het de bedoeling dat hij of zij gelijk in staat is om een offerte aanvraag bij jou in te dienen! 

null

Effectieve marketing campagnes

Wanneer we live zijn, komen er vrijwel meteen nieuwe offerte aanvragen binnen!


Wanneer de landingspagina's zijn ontwikkeld dan gaan we zoveel mogelijk relevant verkeer naar deze pagina sturen. Dit doen we door middel van betaalde advertenties via Google of Social media.


Op deze manier kunnen we de mensen wie ook echt opzoek zijn naar de diensten die jij levert, naar jouw landingspagina's sturen waarna er vrij snel nieuwe offerte aanvragen ontstaan!


Direct nieuwe aanvragen in je mailbox!

De marketing campagne optimaliseren en opschalen 🚀


Uiteindelijk wanneer je draaiend bent en de eerste offerte aanvragen binnen stromen. Dan kunnen wij ons werk verder uitvoeren! Wij kunnen er voor zorgen dat jouw marketing budget veel meer rendement gaat opleveren waardoor er simpel gezegd veel meer klanten gaan binnen komen voor hetzelfde geld ;-)


We kunnen precies zien welke zoektermen en welke interesses voor offerte aanvragen zorgen waarna we super hard kunnen gaan opschalen en er (als jij er klaar voor bent) veel meer offerte aanvragen laten binnen komen!

null

Rapporten en inzichten

Ontvang maandelijkse rapportages


Krijg maandelijkse rapportages van jouw marketing campagnes. In deze rapportages zie je welke campagnes het beste presteren, hoe jouw marketing budget besteed wordt, maar ook kunnen we zien waar we in de volgende maand aan kunnen gaan werken.


Betaald adverteren via Social Media of Google Ads!

Wij gaan ervoor zorgen dat jouw bedrijf een gevestigd bedrijf wordt, binnen de regio's waar jij werkt! Dagelijks ben je zichtbaar bij potentiële klanten en dagelijks komen er nieuwe warme en unieke offerte aanvragen binnen! Dit kunnen wij doen door voor jouw bedrijf te gaan adverteren op Social Media en / of Google. Hiervoor is er wel een marketing budget voor nodig!

Wij doen de techniek, jij focust op waar jij goed in bent!

  • Wij zorgen voor de unieke en warme offerte aanvragen, zodat jij makkelijker en meer nieuwe klussen kan binnen halen!
  • Wij zorgen ervoor dat jij vindbaar bent, zodat potentiële klanten jouw bedrijf vinden!
  • Binnen no-time een overvolle agenda met klussen!
  • Jouw bedrijf eenvoudig laten groeien doordat je effectief zichtbaar bent bij jouw "nummer één" doelgroep!
  • Kom nooit meer zonder klanten te zitten doordat er voldoende unieke offerte aanvragen binnen komen

Wat zeggen andere bedrijven over onze samenwerking?

Meer klanten binnen no-time!
"..Nu sinds deze week live en het regent letterlijk klanten!.."
Dakleer Specialist Holland
Ons bedrijf is enorm gegroeid!
"..Voorheen deden wij flyeren waar gemiddeld 10 leads per week uit kwamen.. Dankzij deze marketing strategie komen er nu wekelijks 5x zo veel binnen!.."
Huisbeheer NL B.V.
Dagelijks nieuwe aanvragen!
"..waardoor ik nu elke dag mailtjes en telefoontjes krijg van mensen die onder andere een lekkage hebben, of mensen wie hun dak willen vernieuwen..."
Dakbeheer Couwenberg
                   

Veelgestelde Vragen Vakman Marketing

Voor welke bedrijven werken jullie?

Wij werken uitsluitend samen met: Dakdekkers, schilders, stukadoors, loodgieters, dakkapellen plaatsers, vloeren leggers, tegels, tuinen, bestrating, aannemers.

Wie betaald de advertentie kosten?

De advertentie kosten van jouw bedrijf betaal je zelf. Wij zijn een marketing bureau dat precies weet hoe wij op de juiste manier, met de juiste strategie en landingspagina's voor jouw bedrijf moeten gaan adverteren.

Wat krijg jij hier voor terug?
- Relevant website verkeer
- Naamsbekendheid
- Volgers/likes
- En uiteraard dagelijks unieke en warme offerte aanvragen

Ons betaal je slechts een kleine vergoeding voor het resultaat dat wij voor jou behalen, dus wij zijn erg gedreven om voor jou het juiste resultaat aan te leveren!

Wat als ik al een (goede) of nog geen website heb?

Het maakt niet uit of je juist wel of geen website hebt!

Wij maken een nieuw domein en hosting aan, waarop wij de nieuwe landingspagina's en funnels gaan maken voor jouw bedrijf.

Als je nog geen website hebt kan je dit domein heel goed gebruiken voor op je visitekaartje ;-) Heb je al een website dan wordt deze website naast jouw huidige website gebruikt. Dit doen wij zodat er ook niks kapot kan gaan aan jouw huidige website!

                 

Wil jij ook dagelijks unieke en warme offerte aanvragen

binnen krijgen van potentiële klanten?

null