Wil jij ontdekken hoe jij meer klanten binnen haalt zonder afhankelijk te zijn van leadplatformen waarbij je last hebt van hoge concurrentie!

Gegarandeerd meer klussen voor jouw bedrijf!

Wil jij effectief meer klussen binnen halen voor jouw bedrijf?

Dit werk voor elk soort bedrijf binnen de bouwsector!

Zolang jij binnen de bouwsector werkt en graag offerte aanvragen wilt ontvangen van particulieren klanten wie graag werkzaamheden in of rondom hun woning willen laten uitvoeren. Denk dan aan: Stukadoor, Loodgieter, Schilder, Dakdekker, Zonnepanelen, Vloeren, Tegels en nog veel meer bouw gerelateerde bedrijven!

Ontvang klussen in de regio's waar jij het liefst wilt werken

Je bent compleet vrij om werk te ontvangen vanuit de regio's waar jij het liefste werkt!

Ontvang dagelijks nieuwe klant aanvragen

Ontvang het aantal klant aanvragen dat jij nodig hebt! Heb jij er maar 10 nodig dan is dat mogelijk maar ook als jij 500 klant aanvragen wilt ontvangen!

Je hebt geen website nodig

Je hebt geen website, profiel of reviews nodig om unieke en warme offerte aanvragen te ontvangen!

Je zit niet vast aan een maand abonnement

Je kan zelf ervaren of deze klanten jouw bedrijf kunnen laten groeien. Je zit niet vast aan een abonnement of een bepaald (wurg) contract!

Ervaar zelf of het bij jouw bedrijf past

Op deze manier kan je vooraf zelf bepalen of deze nieuwe manier van nieuwe klanten binnen halen bij jouw bedrijf past!

Wat zeggen andere over ons?

Hoge concurrentie op lead platformen
“Ik kocht eerst leads van een platform maar daarbij was de concurrentie zo groot dat ik bijna geen werk binnen kreeg.. Ik kende Frenzo toevallig al via een kennis en ben zo in gesprek gegaan om over de marketing te praten voor mijn bedrijf.. Een heel plan voorgeschoteld gekregen en gelijk aan de telefoon van start gegaan! Op dit moment krijg ik super leuke aanvragen binnen, leuk werk, veel platte daken en mijn bedrijf is enorm aan het groeien door deze klanten die binnen komen! Inmiddels al 2 nieuwe werkbussen er bij aan kunnen schaffen! Dat was me anders nooit zo gelukt!"
Mandemakers
Binnen 7 dagen was alles live en draaiend
“Ik gebruikte eerst Werkspot maar ik zag dat de concurrentie heel hoog werd.. En het niet meer zoals het jaren geleden was. Zo kwam ik in contact met Frenzo van Vakman Marketing, goed gesprek gehad! Naar mijn akkoord was alles binnen 7 dagen live en draaiend! De kosten per aanvraag zijn spot goedkoop (Soms nog goedkoper als de kosten op werkspot)! En neemt de klant nu contact met mij op, in plaats van dat ik de eerste stap moet zetten! Hierdoor krijg ik echt super veel werk binnen! Ik ben erg tevreden met de online marketing via Vakman Marketing omdat zij niet alleen resultaat leveren, maar ook echt mee denken met goede oplossingen voor de website en om betere resultaten te behalen!”
Schouten

In de video leggen we stap voor stap uit wat er nodig is om klant aanvragen te ontvangen zonder last te hebben van de concurrentie!