Heb jij een eigen netwerken met vakmannen?

Ontvang maandelijks terugkerende inkomsten door alleen klanten aan te brengen en wij doen de rest!

Jouw klanten kunnen extreem hard groeien!

Als jij een plek hebt waar vakmensen langskomen, zoals een winkel of een netwerk, dan hebben we iets interessants voor je: ons Vakman Marketing Reseller programma. Hiermee kun je ervoor zorgen dat de klanten die bij jou komen, meer werk kunnen krijgen. En het leuke is dat jij daarvoor (doorlopend) beloond wordt!


Stel je voor dat je bijvoorbeeld een winkel hebt waar ze bouwspullen bij jou kopen. Als jouw klanten met ons gaan samenwerken, kunnen ze meer klussen krijgen. En als dat gebeurt, krijg jij een beloning voor elke klant die dankzij jou meedoet. Die beloning kan variëren van €80 tot wel €800 per maand, per klant!


Dus als dit jou aanspreekt, dan kun je je aanmelden voor ons Reseller Programma. Als je dat doet, vertellen we je gelijk meer over hoe we ervoor zorgen dat klanten kunnen groeien door meer klussen binnen te halen.

Wie zijn wij?

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor bedrijven binnen de bouwsector! Bedrijven zoals: Dakdekkers, schilders, stukadoors, loodgieters, tegelzetters noem eigenlijk alle dienstverleners op waarbij vakmensen met hun handen werken! Vandaar onze naam: Vakman Marketing!


Wij ontdekten dat het vrij lastig kon zijn om nieuwe klanten aan te trekken voor bouw- en klusbedrijven, en als je klanten aangeleverd krijgt, er vaak heel veel concurrentie is...


Dat kan anders! En zo hebben wij een marketing strategie ontwikkeld welke consistent nieuwe klanten voor jou kan opleveren! Wij doen dit inmiddels voor 150+ bouw- en klusbedrijven. Wij zorgen er voor dat er unieke en warme offerte aanvragen bij deze bedrijven binnen komen via betaalde advertenties. Waardoor deze bedrijven veel meer werk kunnen aannemen met veel minder concurrentie!


Waardoor je vaak ook nog eens een hogere prijs kunt vragen voor jouw werk 😉

Hoe werkt het?

Heb jij een eigen netwerk vol bouwvakkers?

Heb je een netwerk met vakspecialisten zoals schilders, dakdekkers, stukadoors en zonnepanelen installateurs? Wil je een nieuwe inkomstenstroom opzetten? Dan is ons Reseller Programma jouw kans om echt te groeien. Stel je voor, gemiddeld €80 tot €800 per maand aan doorlopende commissies per klant die je aandraagt!

Jouw Netwerk, Jouw Verdienste!

Bij Vakman Marketing begrijpen we de kracht van jouw netwerk. Daarom hebben we een resellerprogramma opgezet dat niet alleen jouw netwerk en expertise benut, maar ook de groei van jouw inkomsten stimuleert. Onze diensten in marketing en online zichtbaarheid zijn van onschatbare waarde voor vakspecialisten in de particuliere bouwsector. Wij zorgen er simpel gezegd voor dat jouw klanten, meer klanten krijgen waardoor zij nog harder kunnen groeien! Jij kent de behoeften van jouw netwerk; wij bieden de oplossingen.

Verdien Beter, Werk Slimmer!

Stel je voor dat je elke maand extra inkomsten genereert zonder de constante jacht op nieuwe klanten. Met ons resellerprogramma is dat precies wat je kunt bereiken. Jouw connecties hebben de kwaliteit van onze diensten nodig. Door ze naar ons door te verwijzen, help je niet alleen hen, maar ook jezelf. Geniet van een moeiteloze bron van inkomsten terwijl je bouwt aan sterke relaties in jouw branche.

Sluit je Aan en Begin met Verdienen!

Dit is jouw uitnodiging om je inkomstenpotentieel te vergroten. Sluit je aan bij ons Reseller Programma en word een partner in groei. Samen kunnen we jouw netwerk naar nieuwe hoogten tillen terwijl je de voordelen van doorlopende commissies ervaart. Of je nu een individuele specialist bent of een bedrijfseigenaar met connecties, dit is de kans om jouw inkomsten te verhogen. Wacht niet langer, meld je vandaag nog aan!

Wat zeggen onze klanten?

Het regent letterlijk klanten
“Ik kwam Vakman Marketing tegen via Facebook en ben hier op in gegaan omdat ik zelf nog geen klanten had. Na een goed gesprek te hebben gevoerd heb ik besloten om een website te laten maken en de online marketing uit te laten besteden aan Frenzo en Martien. Nu sinds deze week live en het regent letterlijk klanten! Overigens de site is super mooi afgewerkt ziet er heel professioneel uit! ”
Dakleer Specialist Holland
Elke dag nieuwe aanvragen 
“Voorheen zat ik bij een marketing bureau die weinig tot geen resultaat leverde! Sinds mijn samenwerking met Frenzo van Vakman Marketing is mijn bedrijf enorm vooruit gegaan! Er komen dagelijks nieuwe aanvragen binnen, ik ben elke dag aan het werk en mijn planning raakt ook steeds voller!”
Secuur Woning Onderhoud
Dagelijks nieuwe aanvragen!
“Ik werk nu ongeveer 1,5 jaar  samen met Frenzo van Vakman Marketing. Hierbij hebben zij mijn gehele website vernieuwd en voeren zij online marketing campagnes waardoor ik nu elke dag mailtjes en telefoontjes krijg van mensen die onder andere een lekkage hebben, of mensen wie hun dak willen vernieuwen. Doordat er zoveel klanten binnen zijn gekomen heb ik nou sinds kort een extra ploeg aangenomen om meer werk te verrichten!”
Dakbeheer Couwenberg
Hoge concurrentie op lead platformen
“Ik kocht eerst leads van een platform maar daarbij was de concurrentie zo groot dat ik bijna geen werk binnen kreeg.. Ik kende Frenzo toevallig al via een kennis en ben zo in gesprek gegaan om over de marketing te praten voor mijn bedrijf.. Een heel plan voorgeschoteld gekregen en gelijk aan de telefoon van start gegaan! Op dit moment krijg ik super leuke aanvragen binnen, leuk werk, veel platte daken en mijn bedrijf is enorm aan het groeien door deze klanten die binnen komen! Inmiddels al 2 nieuwe werkbussen er bij aan kunnen schaffen! Dat was me anders nooit zo gelukt!"
Mandemakers Dakdekkers
Binnen 7 dagen was alles live en draaiend
“Ik gebruikte eerst Werkspot maar ik zag dat de concurrentie heel hoog werd.. En het niet meer zoals het jaren geleden was. Zo kwam ik in contact met Frenzo van Vakman Marketing, goed gesprek gehad! Naar mijn akkoord was alles binnen 7 dagen live en draaiend! De kosten per aanvraag zijn spot goedkoop (Soms nog goedkoper als de kosten op werkspot)! En neemt de klant nu contact met mij op, in plaats van dat ik de eerste stap moet zetten! Hierdoor krijg ik echt super veel werk binnen! Ik ben erg tevreden met de online marketing via Vakman Marketing omdat zij niet alleen resultaat leveren, maar ook echt mee denken met goede oplossingen voor de website en om betere resultaten te behalen!”
Schouten Dakwerken
Van ruim €200,- naar €20,- per offerte!
"Via via kwam ik uit bij Vakman Marketing. Ik had eerst een ander marketing bureau wie voor mij de Google Advertentie's beheerde, hier betaalde ik gemiddeld €200,- per offerte aanvraag.. Dit heb ik vervolgens aan Martien van Vakman Marketing laten zien waarbij hij duidelijk veel fouten zag.. Dit heeft mij veel geld gekost. Ze hebben me een goede aanbieding voorgelegd en ben gelijk met ze in zee gegaan. De eerste maand van de lancering van de nieuwe campagnes hebben zij de kosten al ruim x10 verlaagd! Nu voor het zelfde dagbudget komt er dus 10x zoveel klanten binnen! Een echte aanrader!"
Dakospecialisten

Al ruim 9 maanden een tevreden klant!

"Sinds mijn samenwerking met Vakman Marketing is mijn bedrijf enorm voor uit gegaan!


Dagelijks komen er nieuwe aanvragen binnen. Van lekkage's tot platte en pannendaken vernieuwen. 


Wij zijn super tevreden en gaan zelfs uitbreiden met 2 extra ploegen! Wat een top resultaat"

Van Dooren Dakonderhoud

Aanmelden voor ons Reseller Programma?

Klik op de knop om meer informatie te ontvangen