Heb jij minimaal 5+ werkbussen op de baan en wil jij jouw complete online marketing uitbesteden zodat je een storm aan unieke & warme aanvragen binnen gaat krijgen? 

En dat allemaal binnen 90 dagen!

Dit is hoe je echt gaat opschalen!

  • Al ruim 8 jaar helpen wij bouw- en klusbedrijven met online marketing!
  • Wij hebben tientallen bedrijven geholpen om €1M+ omzet per jaar te laten genereren
  • Dit aanbod is alleen voor bouw- en klusbedrijven
  • Niet meer aanmodderen, krijg een storm aan klanten!
  • Jouw bedrijf opschalen zonder gedoe of zorgen
  • Meer unieke klanten zonder deze te delen met concurrenten
  • Niet meer afhankelijk zijn van lead platformen
  • De manier hoe je een overvolle agenda krijgt
  • Gegarandeerd binnen 90 dagen een marketing systeem waar consistent klanten uit komen!

Sinds de eerste week dat we live waren, kwamen er al nieuwe aanvragen bij ons binnen

Dakbeheer NL B.V.

"Elke maand minimaal 100 offerte aanvragen"


Wij bouwen een systeem waar 100% klanten uit gaan komen!

Geheel uitbesteed - Gaan wij voor jou aan de slag om:

✅ Een uitgebreid doelgroep onderzoek

✅ Een professionele website te bouwen

✅ Google Ads Volledige Management

✅ Social Media Ads Volledige Management

✅ Zoekmachine optimalisatie

✅ Maandelijkse blog posting op de website

✅ Maandelijkse linkbuilding

✅ Om de 3 dagen een video verslag

✅ Je eigen contactpersoon waar je 24/7 terecht bij kan

Online Marketing Strategie

Wij zetten een online marketing strategie voor jou op welke al heeft bewezen dat het klanten oplevert!

Gegarandeerd meer offertes

Dankzij onze marketing strategie ga jij gegarandeerd meer unieke en warme offerte's ontvangen!

Gegarandeerd meer winst!

Doordat er een groot volume aan offerte's binnen komen ga jij gegarandeerd meer winst draaien!

Al ruim ander half jaar laat ik de marketing doen door Vakman Marketing, vanaf het begin een goede start direct veel aanvragen gekregen. 

Multifix Dakdekkers
            Na 90 dagen heb jij een overvloed aan klanten!             
 null

Wij Bouwen Marketing Machine Welke Klanten Oplevert

Waardoor jij gegarandeerd meer klanten gaat binnen krijgen!


Wij bouwen een marketing machine welke binnen 90 dagen consistent en dagelijks klanten voor jouw oplevert! Niet alleen een marketing machine dit is inclusief een website welke leads & offerte aanvragen voor jou binnen haalt!

 null

Korte Lijntjes, Wij Zitten Er Boven Op!

Om de 3 dagen sturen wij een video update!


Bij ons ben je geen nummertje! Wij zitten strak op de cijfers en zijn dagelijks testen voor jouw aan het uitvoeren om de resultaten met de dag beter te maken! Hierdoor kunnen we garanderen dat het binnen 90 dagen optimaal draait!

 null

Wij Nemen De Complete Online Marketing Voor Je Uit Handen!

De Website en Onderhoud, SEO & Advertenties


Dit zorgt er voor dat jij zorgeloos kan ondernemen, geen om kijken hebt naar het aantal offerte aanvragen omdat er zo goed als ongelimiteerd offerte aanvragen binnen kunnen komen!

Het regent letterlijk klanten
“Ik kwam Vakman Marketing tegen via Facebook en ben hier op in gegaan omdat ik zelf nog geen klanten had. Na een goed gesprek te hebben gevoerd heb ik besloten om een website te laten maken en de online marketing uit te laten besteden aan Frenzo en Martien. Nu sinds deze week live en het regent letterlijk klanten! Overigens de site is super mooi afgewerkt ziet er heel professioneel uit! ”
Dakleer Specialist Holland
Elke dag nieuwe aanvragen 
“Voorheen zat ik bij een marketing bureau die weinig tot geen resultaat leverde! Sinds mijn samenwerking met Frenzo van Vakman Marketing is mijn bedrijf enorm vooruit gegaan! Er komen dagelijks nieuwe aanvragen binnen, ik ben elke dag aan het werk en mijn planning raakt ook steeds voller!”
Secuur Woning Onderhoud
Dagelijks nieuwe aanvragen!
“Ik werk nu ongeveer 1,5 jaar  samen met Frenzo van Vakman Marketing. Hierbij hebben zij mijn gehele website vernieuwd en voeren zij online marketing campagnes waardoor ik nu elke dag mailtjes en telefoontjes krijg van mensen die onder andere een lekkage hebben, of mensen wie hun dak willen vernieuwen. Doordat er zoveel klanten binnen zijn gekomen heb ik nou sinds kort een extra ploeg aangenomen om meer werk te verrichten!”
Dakbeheer Couwenberg
Hoge concurrentie op lead platformen
“Ik kocht eerst leads van een platform maar daarbij was de concurrentie zo groot dat ik bijna geen werk binnen kreeg.. Ik kende Frenzo toevallig al via een kennis en ben zo in gesprek gegaan om over de marketing te praten voor mijn bedrijf.. Een heel plan voorgeschoteld gekregen en gelijk aan de telefoon van start gegaan! Op dit moment krijg ik super leuke aanvragen binnen, leuk werk, veel platte daken en mijn bedrijf is enorm aan het groeien door deze klanten die binnen komen! Inmiddels al 2 nieuwe werkbussen er bij aan kunnen schaffen! Dat was me anders nooit zo gelukt!"
Mandemakers Dakdekkers
Binnen 7 dagen was alles live en draaiend
“Ik gebruikte eerst Werkspot maar ik zag dat de concurrentie heel hoog werd.. En het niet meer zoals het jaren geleden was. Zo kwam ik in contact met Frenzo van Vakman Marketing, goed gesprek gehad! Naar mijn akkoord was alles binnen 7 dagen live en draaiend! De kosten per aanvraag zijn spot goedkoop (Soms nog goedkoper als de kosten op werkspot)! En neemt de klant nu contact met mij op, in plaats van dat ik de eerste stap moet zetten! Hierdoor krijg ik echt super veel werk binnen! Ik ben erg tevreden met de online marketing via Vakman Marketing omdat zij niet alleen resultaat leveren, maar ook echt mee denken met goede oplossingen voor de website en om betere resultaten te behalen!”
Schouten Dakwerken
null Wij hebben maar beperkte plekken! 

Krijg je eigen marketing specialist wie altijd met jou mee denkt om resultaten te verbeteren!

Bij Vakman Marketing ben je geen cijfer! Je krijgt je eigen contactpersoon die om de 3 dagen contact met jou heeft om de resultaten continu te monitoren! Heb jij het hier zelf te druk voor dan kan jij jouw desbetreffende medewerker in de groepsapp zetten zodat die persoon de communicatie voor jou waarneemt!


Kortom, wij doen er alles aan om binnen 90 dagen een goed geoptimaliseerde marketing machine voor jou te hebben opgezet waar consistent (en dagelijks) unieke & warme offerte aanvragen uit komt!

"Binnen 90 Dagen Een Geoptimaliseerde Marketing Machine Hebben Draaien Welke Dagelijks Unieke & Warme Klanten Voor Jou Oplevert!"


✅ Wij werken alleen samen met bedrijven die de mankracht hebben om op te schalen

✅ Wij werken alleen met bedrijven die minimaal €2000 advertentie budget te besteden hebben

Zij gingen je al voor

Van ruim €200,- naar €20,- per offerte!
"Via via kwam ik uit bij Vakman Marketing. Ik had eerst een ander marketing bureau wie voor mij de Google Advertentie's beheerde, hier betaalde ik gemiddeld €200,- per offerte aanvraag.. Dit heb ik vervolgens aan Martien van Vakman Marketing laten zien waarbij hij duidelijk veel fouten zag.. Dit heeft mij veel geld gekost. Ze hebben me een goede aanbieding voorgelegd en ben gelijk met ze in zee gegaan. De eerste maand van de lancering van de nieuwe campagnes hebben zij de kosten al ruim x10 verlaagd! Nu voor het zelfde dagbudget komt er dus 10x zoveel klanten binnen! Een echte aanrader!"
Dakospecialisten

Al ruim 9 maanden een tevreden klant!

"Sinds mijn samenwerking met Vakman Marketing is mijn bedrijf enorm voor uit gegaan!


Dagelijks komen er nieuwe aanvragen binnen. Van lekkage's tot platte en pannendaken vernieuwen. 


Wij zijn super tevreden en gaan zelfs uitbreiden met 2 extra ploegen! Wat een top resultaat"

Van Dooren Dakonderhoud

Lees hier onder veelgestelde vragen van onze klanten


Veelgestelde Vragen Vakman Marketing

Voor welke bedrijven werken jullie?

Wij werken uitsluitend samen met bouw- en klusbedrijven zoals: Aannemers, Airco installateurs, Architecten, Badkamer installateurs, CV- en Verwarmings, Installateurs, Dakdekkers, Dakkapel specialisten, Elektriciens, Energielabel adviseurs, Gevelreinigers, Gevelspecialisten, Glaszetters, Hoveniers, Isolatiebedrijven, Keukenspecialisten, Kozijnen specialisten, Loodgieters, Ongediertebestrijders, Schilders, Stratenmakers, Stukadoors, Timmermannen, Verhuisbedrijven, Vloerleggers, Vochtbestrijders, Zonnepanelen-installateurs, Zonwering specialisten

Wie betaald de advertentie kosten?

Jij betaald zelf jouw online marketing budget. Dit wordt van je eigen rekening afgeschreven door de advertentie kanalen zoals: Google, Facebook (Meta), Tiktok, Bing

Wat als ik al een (goede) of nog geen website heb?

Het maakt niet uit of je juist wel of geen website hebt! Wij maken een nieuw domein en hosting aan, waarop wij de nieuwe landingspagina's en funnels gaan maken voor jouw bedrijf.

Als je nog geen website hebt kan je dit domein heel goed gebruiken voor op je visitekaartje ;-) Heb je al een website dan wordt deze website naast jouw huidige website gebruikt. Dit doen wij zodat er ook niks kapot kan gaan aan jouw huidige website!

Zit ik ergens aan vast?

Naar 90 dagen is ons traject afgerond! Dat betekend dat je na 90 dagen een geoptimaliseerde marketing machine hebt staan! Na +/- 80 dagen in ons traject gaan we in gesprek met elkaar om te kijken of je de samenwerking voort wilt zetten of met behulp van onze videos het management over wilt nemen! Wil je dat niet? Dan dragen we de website en alle advertentie accounts aan je over!

Zijn er nog externe kosten?

De enige bijkomende kosten zijn eventuele software kosten zoals: Active Campaign, Calendly of andere software welke voor jouw bedrijf nodig zijn. En uiteraard het online marketing budget.

Kan ik ook een proef pakket aanvragen?

Nee wij bieden geen proef pakket aan. Wij krijgen dagelijks tientallen aanmeldingen van bedrijven die met ons willen samenwerken. Wij hebben onze strategieën op honderden bedrijven succesvol toegepast! Behalen wij geen resultaat binnen 90 dagen (Wat haast onmogelijk is)... Dan werken wij de volgende 90 dagen volledig kosteloos!

Waarom ik het beter kan uitbesteden in plaats van een in house marketeer kan nemen?

Wij zijn gespecialiseerd in marketing voor bouw- en klusbedrijven zoals jou! We hebben voor miljoenen aan marketing budget uitgegeven waardoor we weten wat wel werkt, maar ook wat niet werkt! Daarnaast hebben wij een specialist op elk gebied. Denk aan SEO, Google Ads, Meta Ads, Bing Ads en Webdesign! Een eigen in-house marketeer heeft vaak deze ervaring en alle specialiteiten niet.. Daarnaast ben je ook duurder uit met een in-house marketeer!

Mag ik eerst een paar leads / offerte aanvragen uit proberen?

Nee wij bieden leads of offerte aanvragen aan om eerst uit te proberen. Wij krijgen dagelijks tientallen aanmeldingen van bedrijven die met ons willen samenwerken. Wij hebben onze strategieën op honderden bedrijven succesvol toegepast! Behalen wij geen resultaat binnen 90 dagen (Wat haast onmogelijk is)... Dan werken wij de volgende 90 dagen volledig kosteloos!