Wil jij meer klussen voor jouw bedrijf? Bekijk de video om te ontdekken hoe jij jouw bedrijf enorm hard kan laten groeien!

Meer weten over hoe wij deze unieke en warme offerte aanvragen aan jouw bedrijf kunnen koppelen!

Wij doen de techniek, jij focust op waar jij goed in bent!

  • Wij doen de techniek, jij focust op waar jij goed in bent!
  • Wij zorgen voor de unieke en warme offerte aanvragen, zodat jij makkelijker en meer nieuwe klussen kan binnen halen!
  • Binnen no-time een overvolle agenda met klussen!
  • Jouw bedrijf eenvoudig laten groeien doordat je effectief zichtbaar bent bij jouw "nummer één" doelgroep!
  • Kom nooit meer zonder klanten te zitten doordat er voldoende unieke offerte aanvragen binnen komen

Wat zeggen andere bedrijven over onze samenwerking?

Het regent letterlijk klanten
“Ik kwam Vakman Marketing tegen via Facebook en ben hier op in gegaan omdat ik zelf nog geen klanten had. Na een goed gesprek te hebben gevoerd heb ik besloten om een website te laten maken en de online marketing uit te laten besteden aan Frenzo en Martien. Nu sinds deze week live en het regent letterlijk klanten! Overigens de site is super mooi afgewerkt ziet er heel professioneel uit! ”
Dakleer Specialist Holland
Elke dag nieuwe aanvragen 
“Voorheen zat ik bij een marketing bureau die weinig tot geen resultaat leverde! Sinds mijn samenwerking met Frenzo van Vakman Marketing is mijn bedrijf enorm vooruit gegaan! Er komen dagelijks nieuwe aanvragen binnen, ik ben elke dag aan het werk en mijn planning raakt ook steeds voller!”
Secuur Woning Onderhoud
Dagelijks nieuwe aanvragen!
“Ik werk nu ongeveer 1,5 jaar  samen met Frenzo van Vakman Marketing. Hierbij hebben zij mijn gehele website vernieuwd en voeren zij online marketing campagnes waardoor ik nu elke dag mailtjes en telefoontjes krijg van mensen die onder andere een lekkage hebben, of mensen wie hun dak willen vernieuwen. Doordat er zoveel klanten binnen zijn gekomen heb ik nou sinds kort een extra ploeg aangenomen om meer werk te verrichten!”
Dakbeheer Couwenberg

Nog meer tevreden klanten reviews

Hoge concurrentie op lead platformen
“Ik kocht eerst leads van een platform maar daarbij was de concurrentie zo groot dat ik bijna geen werk binnen kreeg.. Ik kende Frenzo toevallig al via een kennis en ben zo in gesprek gegaan om over de marketing te praten voor mijn bedrijf.. Een heel plan voorgeschoteld gekregen en gelijk aan de telefoon van start gegaan! Op dit moment krijg ik super leuke aanvragen binnen, leuk werk, veel platte daken en mijn bedrijf is enorm aan het groeien door deze klanten die binnen komen! Inmiddels al 2 nieuwe werkbussen er bij aan kunnen schaffen! Dat was me anders nooit zo gelukt!"
Mandemakers Dakdekkers
Binnen 7 dagen was alles live en draaiend
“Ik gebruikte eerst Werkspot maar ik zag dat de concurrentie heel hoog werd.. En het niet meer zoals het jaren geleden was. Zo kwam ik in contact met Frenzo van Vakman Marketing, goed gesprek gehad! Naar mijn akkoord was alles binnen 7 dagen live en draaiend! De kosten per aanvraag zijn spot goedkoop (Soms nog goedkoper als de kosten op werkspot)! En neemt de klant nu contact met mij op, in plaats van dat ik de eerste stap moet zetten! Hierdoor krijg ik echt super veel werk binnen! Ik ben erg tevreden met de online marketing via Vakman Marketing omdat zij niet alleen resultaat leveren, maar ook echt mee denken met goede oplossingen voor de website en om betere resultaten te behalen!”
Schouten Dakwerken
Van ruim €200,- naar €20,- per offerte!
"Via via kwam ik uit bij Vakman Marketing. Ik had eerst een ander marketing bureau wie voor mij de Google Advertentie's beheerde, hier betaalde ik gemiddeld €200,- per offerte aanvraag.. Dit heb ik vervolgens aan Martien van Vakman Marketing laten zien waarbij hij duidelijk veel fouten zag.. Dit heeft mij veel geld gekost. Ze hebben me een goede aanbieding voorgelegd en ben gelijk met ze in zee gegaan. De eerste maand van de lancering van de nieuwe campagnes hebben zij de kosten al ruim x10 verlaagd! Nu voor het zelfde dagbudget komt er dus 10x zoveel klanten binnen! Een echte aanrader!"
Dakospecialisten

Al ruim 9 maanden een tevreden klant!

"Sinds mijn samenwerking met Vakman Marketing is mijn bedrijf enorm voor uit gegaan!


Dagelijks komen er nieuwe aanvragen binnen. Van lekkage's tot platte en pannendaken vernieuwen. 


Wij zijn super tevreden en gaan zelfs uitbreiden met 2 extra ploegen! Wat een top resultaat"

Van Dooren Dakonderhoud

Wil jij gegarandeerd meer klanten krijgen voor jouw bedrijf?

Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek met ons aan waarin we je uitleggen hoe we dit voor jouw bedrijf kunnen toepassen

Ja, ik wil meer klanten!


Geheel vrijblijvend & kosteloos