Dakdekker Leads

Dakdekker leads kopen? Zo ontvangt u meer offerteaanvragen voor uw dakdekkersbedrijf

Heeft u een dakdekkersbedrijf en wilt u meer klussen ontvangen? Merkt u dat u het lastig vindt om nieuwe klanten te vinden? Heeft u moeite om uw klantenbestand uit te breiden? Wij hebben de oplossing voor u! Wanneer u bij ons leads koopt voor een dakdekker, stromen de warme offerteaanvragen binnen. Zonder dat u daar verder iets voor hoeft te doen.

Lees alles over ons pakket voor meer leads en aanvragen voor een dakdekker, no cure, no pay! U hoeft alleen nog maar de offerte te versturen en heeft zo een nieuwe klant binnen. Zo kunt u meer klanten werven en uw tijd besteden aan uw bedrijf en uw klussen! En dat kost u weinig. Zo genereert u dus meer omzet, zonder risico’s te lopen.

Wat is een dakdekker lead precies

Een lead is een potentiële klant die via ons een offerteaanvraag doet. Dus wanneer een klant bijvoorbeeld zijn pannendak wil renoveren, kan hij op onze website een offerte aanvragen. Een lead is dus voor een dakdekker gelijk aan een offerteaanvraag. Wij zorgen dat deze bij u terecht komt, u stelt de offerte op en als u zorgt voor een goed aanbod, hengelt u zo de klant binnen.

U kunt daarbij natuurlijk nog een extra moment inbouwen om de lead om te zetten tot opdrachtgever. Denk bijvoorbeeld aan een gratis adviesgesprek, dakinspectie of lekdetectie. Onze persoonlijke contactpersoon kan u hier indien gewenst advies en tips voor geven.

Voor dakdekkers geldt dus dat een lead een aanvraag is voor een dakinspectie of lekdetectie, of (een warme lead) een offerteaanvraag.

Wat voor leads zijn er voor een dakdekker

U kunt als dakdekker meerdere soorten leads kopen en ontvangen. Dit is afhankelijk van uw wensen en budget. Een lead is dus een potentiële nieuwe klant. Wij leveren u enkel warme leads. Warme leads zijn leads die daadwerkelijk op zoek zijn naar een dakdekker, en dus offertes hebben aangevraagd of gegevens hebben achtergelaten voor een contactmoment.

Als dakdekker zijn er verschillende soorten leads, waarbij het afhankelijk is wat u per lead wilt investeren. Wilt u bijvoorbeeld de kosten en de tijd die u met een lead bezig bent laag houden, dan kunt u kiezen voor leads door vergelijken. Hierbij geeft een potentiële klant aan dat hij een offerte wil voor een bepaalde klus, waarop u een offerte stuurt. Maximaal 4 anderen doen dit ook, waarna de klant de offerte kiest die het beste aansluit bij zijn wensen en budget.

Ook kunt u kiezen voor een exclusieve lead. Hierbij bent u de enige die een lead ontvangt. U kunt hierdoor de lead op meerdere manieren invullen. Denk aan:

 • Een offerte. U stuurt de klant een offerte voor de werkzaamheden die hij heeft omschreven.
 • Een gratis dakinspectie of lekdetectie. Hierbij spreekt u met de klant af dat u eerst ter plekke de situatie bekijkt, om daarna een offerte uit te brengen. Voordeel is dat u bovendien andere zaken aan kunt pakken en van tevoren een goed beeld heeft.
 • Een gratis adviesgesprek. Klanten vinden dit vaak een prettige vorm wanneer het om grote werkzaamheden gaat, zoals het vernieuwen van een plat dak of pannendak, of bij een nieuwe aanleg.

Bent u er niet helemaal uit wat voor u het gunstigste is? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies rondom het kopen van uw nieuwe dakdekker leads.

Op deze manieren werft u als dakdekker meer nieuwe klanten

Natuurlijk kunt u als dakdekker op meerdere manieren klanten werven en opdrachten krijgen. Allereerst kan dat via mond-op-mond-reclame, maar helaas is dat netwerk vaak snel uitgewerkt. Ook kunt u natuurlijk allerlei middelen inzetten, zoals een eigen website, social media, adverteren via google of op andere manieren of door middel van telefonische acquisitie. Dit kost echter veel tijd, waarin u niet op het dak kunt staan of uw ploegen kunt aansturen.

Want, vindt u ook dat u te veel tijd bezig bent met het werven van nieuwe klanten en opdrachten? Zou u liever meer tijd steken in het uitbouwen van uw bedrijf en het uitvoeren van klussen op het dak? Besteed dan het werven van nieuwe offerteaanvragen en leads aan ons uit. Wij zorgen via onze websites dat er kwalitatieve, warme aanvragen voor offertes (leads) bij u binnenstromen. Door onze prijsconstructie waarbij u na het opstarten per lead een vast bedrag betaalt, loopt u geen enkel risico.

Bovendien heeft u zelf in de hand hoeveel leads u binnenkrijgt. Via uw contactpersoon kunnen we de campagne namelijk helemaal op maat maken. Heeft u het bijvoorbeeld lekker druk door alle eerdere leads van ons, dan kunnen we de campagne tijdelijk stoppen of op een lager pitje zetten. Zo heeft u altijd voldoende werk, maar nooit het risico dat u het niet meer aan kunt.

Welke voordelen heeft u voor het kopen van leads voor een dakdekker?

De manier waarop wij werken en onze campagnes opbouwen, hebben vele voordelen voor u. Lees ze in dit lijstje:

 • No cure, no pay; u betaalt per lead. U bent bij ons geen vast hoog bedrag kwijt, maar heeft de kosten volledig zelf in de hand. U betaalt namelijk per lead voor een dakdekker. Krijgt u nauwelijks leads binnen, of geeft u zelf aan dat het wat rustiger kan, dan betaalt u dus geen hoge abonnementskosten. Voor u kleven er dus geen risico’s aan!
 • U ontvangt altijd sterke leads. Wij zorgen ervoor dat mensen die bij ons een aanvraag doen gecontroleerd worden, waardoor u altijd leads krijgt van een hoge kwaliteit. Zo bent u verzekerd dat een lead ook echt op zoek is naar een dakdekker. Blijkt een lead niet voor uw bedrijf bestemd, dan brengen wij deze niet in rekening.
 • Een sterke online marketingcampagne voor uw dakdekkersbedrijf. Wij zijn al meer dan 8 jaar toonaangevend in online marketing voor vakmensen in de bouw en afbouw sector. Daardoor kennen wij de sector goed.
 • Uw leads genereren we op maat. U kunt zelf kiezen welke leads u wilt en in welke regio. Zo kunt u kiezen voor aanvragen voor offertes, gratis dakinspecties, lekdetecties en/of adviesgesprekken. Ook kunt u kiezen voor leads uit de buurt of juist vanuit heel Nederland. Ook kunt u kiezen voor unieke leads of leads op basis van vergelijken.
 • Geen tijd en geld kwijt aan dure acquisitie, marketing of klantenwerving. Wij regelen dit allemaal voor u, zodat u zich kunt richten op het werk waar u in gespecialiseerd bent; uw dakdekkersbedrijf.
 • Zelf de intensiviteit van de campagne regelen met uw persoonlijke contactpersoon. Met uw persoonlijke marketingexpert kunt u zelf bepalen wanneer en hoeveel leads u wilt ontvangen. Zo heeft u de kosten en uw werkvoorraad altijd zelf in de hand!

Wilt u kijken of onze diensten passen bij uw dakdekkersbedrijf? Neem dan contact met ons op voor een gratis, vrijblijvend online kennismakingsgesprek, en bekijk met onze expert alle mogelijkheden om meer leads te genereren voor u als dakdekker.

Zo koopt u nu meer dakdekker leads en krijgt u meer dakdekker offerteaanvragen binnen

Leads kopen is eigenlijk heel eenvoudig, risicoloos en zorgeloos. U kiest welke soort leads u wilt ontvangen en in welke regio, bijvoorbeeld offertes en gratis dakinspecties in de regio Tilburg. Dan investeert u per lead een vast bedrag, waarna uw potentiële klanten via ons netwerk en onze campagnes bij u terecht komen. Dit gaat via een eenvoudig contactformulier.

Wij krijgen na het versturen van zo’n formulier de leads binnen en zorgen dat deze zodanig gefilterd worden dat u de leads voor een dakdekker binnenkrijgt die passen bij uw eerdere filtering. Zo weet u zeker dat de leads in de door u gekozen regio vallen en dat ze voldoen aan uw wensen. Ook checken we of de leads goed zijn. Dat wil zeggen, zitten alle gegevens erbij en is er een duidelijke lead.

Afhankelijk van uw eerdere keuze komt de lead alleen bij u terecht (unieke leads) of bij u en enkele andere dakdekkers. U zorgt daarna dat u contact opneemt met de klant, een offerte stuurt of een afspraak inplant, en dat uw aanbod goed en aantrekkelijk is. Dus, u hoeft de klant alleen nog maar definitief binnen te halen. Klopt de lead niet, of is deze onvolledig en ketst hij daardoor af? Dan brengen wij uiteraard de kosten voor de lead niet in rekening.

Wat voor leads kan ik precies kopen en wat zijn de mogelijkheden.

Wilt u inderdaad meer leads binnenkrijgen en zich focussen op het binnenhalen van nieuwe opdrachten, de klus uitvoeren en vervolgens een nieuwe tevreden klant in uw bestand hebben? Dat is dus helemaal mogelijk, en slechts een kleine investering. No cure, no pay.

Wij bieden verschillende mogelijkheden aan voor dakdekkers om leads in te kopen. U kunt uw leads daarom helemaal op maat maken voor uw dakdekkersbedrijf. Bovendien kunt u tijdens de campagne besluiten wijzigingen aan te brengen in de campagne, omdat u meer of juist minder leads binnen wilt krijgen. Dat gaat heel gemakkelijk.

U stelt de inkoop van leads als volgt in:

 1. Besluit welke inkoop u wilt, namelijk exclusieve leads, of leads voor vergelijken. In het eerste geval vraagt een klant een offerte of dakinspectie aan, en bent u de enige die daar op in kunt gaan. In het tweede geval krijgt u een offerteaanvraag binnen van een klant die uw offerte wil vergelijken met die van maximaal 4 anderen. Vaak besluit de klant op prijs en klanttevredenheid.
 2. Kies voor een regio of meerdere regio’s, zodat we daarop kunnen focussen.
 3. Kies het type lead, in geval van een exclusieve lead kunt u bijvoorbeeld ook kiezen voor gratis dakinspectie of adviesgesprek. Hiermee creëert u een extra contactmoment waarin de klant uw expertise kan zien.
 4. Bepaal het aantal leads dat u maximaal wilt ontvangen in samenspraak met uw persoonlijke adviseur.
 5. Sluit de deal met ons en ontvang uw leads

Zodra wij uw aanvraag binnen hebben, gaan we vervolgens aan de slag om uw leads te genereren en kunt u profiteren van vele nieuwe potentiële klanten.

De voordelen van bij ons uw dakdekker leads kopen

Wij weten als geen ander dat u uw leads graag regelt via iemand die uw bedrijfstak begrijpt. Daarom is het van belang dat het pakket goed op maat is en u een expert inschakelt op het gebied van leads genereren in uw vakgebied. Als u voor ons kiest, mag u op het volgende rekenen:

 • Uw eigen specialist in marketing voor bouw- en afbouwbedrijven
 • Al 8 jaar toonaangevend
 • No cure no pay, geen vaste abonnementskosten
 • Uw persoonlijke adviseur, direct contact en advies op maat
 • Ten alle tijden de mogelijkheid om uw campagne te wijzigen, pauzeren, intensiveren of de kosten aan te passen
 • Persoonlijk advies, pakketten op maat
 • Te combineren met andere marketingcampagnes en diensten

Kortom, bij ons mag u rekenen op vakmensen die de dakdekkersbranche en de marketingsector door en door kennen. Daarnaast zit u nergens aan vast en kunt u helemaal zelf sturing houden binnen uw campagne.

Wilt u nu dakdekker leads kopen? Regel het snel en voordelig, zonder risico’s

Wilt u ook graag meer omzet maken en uw klantenbestand uitbreiden? Koop dan nu uw dakdekker leads en profiteer van ons aantrekkelijke aanbod. U betaalt enkel opstartkosten en de leads die u ook daadwerkelijk binnen krijgt en kunt gebruiken. U zit dus nergens aan vast! Geniet van het uitbesteden van klantenwerving en zie uw bedrijf, omzet en klantenbestand groeien.

Ja! Ik wil meer leads ontvangen:

Zodra u het contactformulier ingevuld heeft, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om samen te kijken naar alle opties. Dit doen we uiteraard gratis en geheel vrijblijvend. Zo zit u nergens aan vast als blijkt dat het toch niet helemaal is wat u zoekt.

Zorg dat uw bedrijf, uw omzet en uw klantenbestand groeit zonder dat u daar veel energie en geld in hoeft te steden. Besteed uw leadgeneratie uit en ontvang zonder risico regelmatig opdrachten uit uw regio, met vooraf duidelijke kosten en voorwaarden. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn en hoe wij precies te werk gaan? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.

Over de schrijver
Oranjedakbeheer
Door

Oranjedakbeheer

op 09 Dec 2022

Graag zou ik exclusieve leads willen ontvangen en meer informatie.Alvast bedanktmvg oranjedakbeheer

Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!