Meer vloerenlegger leads

Meer vloerenlegger leads? Verhoog uw offerteaanvragen door vloerenlegger leads te kopen

Wilt u meer omzet, meer winst en meer klanten? Wilt u zich graag bezig houden met het leggen van vloeren en uitbouwen van uw bedrijf? Vindt u dat het werven van nieuwe klanten u onnodig veel tijd kost? Natuurlijk is het antwoord ja, immers iedere vloerenlegger kan met passie vloeren leggen, maar het binnenhalen van meer offerteaanvragen is een heel ander vak. Gelukkig hebben wij de oplossing: U kunt bij ons vloerenlegger leads kopen en zo uzelf weer focussen op het leggen van vloeren en uitbouwen van uw bedrijf.

Wij zijn een toonaangevend marketingbureau in de bouw en afbouwsector. Dat is niet voor niets, want het is de sector waar we zelf ooit in begonnen zijn. Daarom begrijpen we als geen ander dat u liever bezig bent met uw eigen bedrijf opbouwen en vloeren leggen, dan met marketing. Gelukkig hebben we ook daar vakmanschap en passie voor! We vertellen u op deze pagina’s hoe het kopen van vloerenlegger leads werkt en hoe u vloerenlegger leads kunt kopen.

Wat is een vloerenlegger lead

De term lead wordt veel gebruikt, maar in het geval van vloerenlegger leads gaat het om potentiële klanten. Met andere woorden, iemand die een vloerenlegger nodig heeft en daar een offerte voor aanvraagt of een telefoontje voor pleegt.

Dit kan op allerlei manieren zijn. Wat wij bedoelen met vloerenlegger leads zijn warme leads. Dit zijn potentiële klanten met een specifieke opdracht (bijvoorbeeld “laminaat vloer van 110m2 aanleggen”) en kloppende contactgegevens. Het enige wat u met zo’n lead nog hoeft te doen, is een aantrekkelijk aanbod of een aantrekkelijke offerte maken. Gaat de klant met u in zee? Dan heeft u een nieuwe opdracht erbij!

Manieren om als vloerenlegger meer klanten te werven

Vloerenlegger leads kopen is dus een manier om meer klanten te werven. Natuurlijk zijn er ook andere manieren. De meest voorkomende methode bij kleine bedrijfjes en vakmannen is mond-op-mond reclame. Hoewel daar voordelen aan zitten, kleeft er een groot nadeel aan. Uw tevreden klanten vertellen anderen namelijk hoe blij ze met u zijn, maar op een bepaald moment houdt dat op, omdat uw netwerk allemaal al gebruik van uw diensten heeft gemaakt en u dus de eerste 15 jaar niet meer nodig heeft.

U kunt ook voor andere marketing methoden kiezen, zoals bijvoorbeeld een eigen website, adverteren in Google en Facebook of speciale aanbiedingen maken. Deze methode kan behoorlijk prijzig zijn, zeker als u zelf aan de slag gaat of ze bij meerdere derde partijen neerlegt. Bij ons koopt u altijd uw leads in door een combinatie van deze online methoden. Dus, met uw eigen website bovenaan in Google en grote zichtbaarheid op social media.

De voordelen van vloerenlegger leads kopen

Vloerenlegger leads kopen is daarom perfect voor kleine bedrijven en eenmanszaken. Het is namelijk betaalbaar en u houdt er de volledige controle mee. Er zitten vele voordelen aan deze methode om meer klanten te werven:

 • Kleine investering met grote resultaten. Het kopen van vloerenlegger leads is een betaalbare marketingoplossing. U betaalt lage opstartkosten en een klein bedrag per lead, en krijgt daar meer klanten, omzet en winst voor terug.
 • Een groter klantenbestand, ook in de toekomst. Door leads te kopen groeit uw klantenbestand, wat u ook in de toekomst meer klussen oplevert. Een vloer moet namelijk onderhouden worden en op een bepaald moment gerenoveerd of vervangen. Ook tevreden klanten die verhuizen zullen u meteen weer inschakelen.
 • U bepaalt zelf hoeveel potentiële klanten er binnenkomen. Doordat u het genereren van leads kunt versnellen, vertragen en pauzeren, bepaalt u altijd hoeveel leads er op uw bureau belanden. Wanneer u dus bijvoorbeeld zo veel werk heeft dat u tijdelijk niets meer aan kunt nemen, dan pauzeert of verlaagt u de hoeveelheid leads. Wilt u juist meer werken of bijvoorbeeld personeel aannemen? Dan kunt u juist het aantal leads verhogen.
 • U bent minder tijd en geld kwijt aan klantenwerving. Doordat u niet langer zelf hard moet werken of fors moet investeren om leads te genereren. U hoeft niet langer advertenties te maken, aan uw website te werken, vele ´koude’ leads na te bellen of bakken met geld steken in het uitbesteden daarvan. Zo blijft de stroom klanten naar uw website en bedrijf op gang terwijl u bezig kunt zijn met wat u echt leuk vindt: vloeren leggen en uw bedrijf opbouwen.
 • Uw leads zijn afgestemd op uw specialisme en uw regio. Wanneer u vloerenlegger leads gaat kopen, kunt u aangeven welke klussen u wel en niet wilt aannemen. Wilt u bijvoorbeeld laminaatvloeren leggen, maar geen tegels of tapijt? Dan geeft u dat aan. Ook wanneer u bijvoorbeeld enkel onderhoudsklussen wil doen, kunt u dat aangeven. Daarnaast kunt u ook regio’s kiezen, zodat u altijd klussen in de buurt heeft, of juist door heel Nederland.

Kortom, door vloerenlegger leads te kopen maakt u meer winst, loopt u geen risico, krijgt u meer klanten en werk, houdt u de controle zelf in de hand en kunt u zich focussen op uw vakgebied en specialisme. Wij zorgen altijd voor een aanbod van vloerenlegger leads op maat, zodat het helemaal bij u en uw bedrijf past.

Zo werven wij meer potentiële klanten voor uw vloerenlegbedrijf

Wij nemen u een belangrijk maar moeilijk en tijdrovend deel van uw werk uit handen: Klantenwerving. U hoeft dus niet zelf te werken aan een goede website of iedere keer uw hele netwerk nieuwsbrieven en aanbiedingen te sturen, maar laat dit gewoon aan ons over.

Wat wij doen is een campagne op sociale media, google en een speciale website waarin mensen alles lezen over vloerenleggers en bovendien een specifieke offerte kunnen aanvragen voor de klussen die zij hebben. Ze vullen vervolgens hun gegevens in, en hun klantvraag. Wij kijken al deze aanvragen handmatig na, checken de contactgegevens en klantvraag en zetten diegene die u wilt ontvangen door naar uw bedrijf.

U heeft dus nooit een niet-geïnteresseerde lead of een lead met niet-kloppende contactgegevens. En mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan betaalt u niet voor die lead.

Leads kopen voor gespecialiseerde vloerenleggers

Zoals eerder al beschreven, kunt u bij ons gespecialiseerde leads kopen. Dit is voordelig omdat u altijd die opdrachten krijgt die u wilt en potentiële klanten een goed aanbod kunt doen wat echt bij hun wensen past. Bovendien ervaart u door dit systeem minder concurrentie voor datgene waarin u gespecialiseerd bent.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor uw specialisme en voor de opdrachten die u graag wilt krijgen. Wilt u enkel vloeren aanleggen? Bent u dé specialist op het gebied van houten vloeren? Of bent u juist een ster in het renoveren van natuurstenen vloeren? Dan is dit systeem dus ideaal voor u. Maar ook als u een echte alleskunner bent op de vloer, dan kunt u bij ons als allrounder een brede variatie aan opdrachten binnenhalen door vloerenlegger leads te kopen.

Dit zijn de voordelen om uw vloerenlegger leads bij ons te kopen

De sterke formule die wij gebruiken om meer leads voor u te genereren bewijst al 8 jaar haar waarde. Daardoor heeft het voor u de volgende grote voordelen om uw vloerenlegger leads bij ons te kopen:

 • Uw eigen website bovenaan in Google en goed zichtbaar op social media. Wij zorgen voor een professionele website die goed vindbaar is en zichtbaar in de social media. Dit zorgt voor veel relevant verkeer van potentiële klanten naar deze website en hierdoor sterke, unieke leads zonder concurrentie van anderen.
 • De sterke combinatie van marketing en kennis van de bouw en afbouwsector. Wij hebben zelf een achtergrond in de bouw en afbouwsector, en kunnen daardoor onze marketingexpertise uitstekend afstemmen op die sector.
 • Wij zijn al 8 jaar lang dé toonaangevende experts voor leads in die sector. Hierdoor weet u zeker dat uw campagne zichzelf al meermaals heeft bewezen en resultaten opgeleverd heeft.
 • Uw eigen contactpersoon die helemaal voor uw campagne gaat. Zo blijven wij nauw betrokken bij uw bedrijf en kunt u altijd snel schakelen en persoonlijk advies ontvangen.
 • Een unieke campagne op maat, helemaal op uw bedrijf afgestemd. Bij ons heeft u de unieke mogelijkheid om vloerenlegger leads te kopen die helemaal op u zijn toegesneden. Zowel op het gebied van regio en soort klussen als specialisme. Zo hoeft u als tapijtexpert nooit een parketvloer te reinigen als u dat niet wilt.
 • Altijd warme leads. No cure? No pay! U krijgt bij ons altijd vloerenlegger leads die u daadwerkelijk nodig hebben en wiens contactgegevens kloppen. Kloppen ze toch niet, is de lead niet geschikt voor uw bedrijf of krijgt u geen leads binnen? Dan brengen wij die ook niet in rekening. Ook zit u nergens aan vast en betaalt u geen maandelijkse of jaarlijkse abonnementen.
 • Extra voordelig met andere marketingmethodes te combineren. Groeit uw bedrijf zo hard dat u ook blogs wilt gaan inzetten of met andere marketing methoden wilt gaan werken? Dan kunt u onze expertise daarvoor inzetten met een aantrekkelijk vaste-klanten-aanbod.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen en welk mooi aanbod wij voor uw vloerenlegbedrijf hebben klaar staan? Vraag dan nu een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en krijg een aanbod op maat om bij ons uw vloerenlegger leads te kopen.

Vloerenlegger leads kopen, dat regelt u eenvoudig zo

Het kopen van leads voor vloerenleggers heeft vele voordelen, en het is ook nog eens zeer eenvoudig. Wanneer u wilt investeren door vloerenlegger leads te kopen bij ons, dan werkt dat zo:

 1. Bij ons boekt u een gratis en vrijblijvend gesprek in, om kennis met ons te maken en al uw vragen te kunnen stellen.
 2. U geeft ons aan in welke regio en voor welke soort opdrachten (bijv. tegels/pvc/laminaat leggen of onderhoud/renovatie) u leads wilt ontvangen, en bepaalt hoeveel leads u per week of maand wilt ontvangen
 3. Wij doen u een aanbod op maat, dat past bij uw vloerenlegbedrijf.
 4. Daarna gaat u met ons aanbod akkoord en krijgt uw persoonlijke expert als vast aanspreekpunt.
 5. U betaalt onze lage opstartkosten en daarna per lead een vast bedrag. No cure, no pay.
 6. Wij bouwen uw website, zorgen voor relevant verkeer en dus relevante unieke leads, u neemt contact op met uw potentiële klanten of stuurt hen een offerte.
 7. Uw potentiële klanten geven u de opdracht, u voert deze uit en krijgt er omzet en tevreden klanten bij.
 8. Wanneer er iets verandert in uw wensen of situatie, bijvoorbeeld wanneer u te veel werk heeft of juist meer wilt omdat u personeel aanneemt om de groei van uw bedrijf op te vangen, kunt u de campagne pauzeren of aanpassen naar minder of meer leads. U bespreekt dit snel met uw persoonlijke expert.
 9. Wilt u stoppen? Dan kan dat op ieder moment, u betaalt namelijk per lead en heeft geen contracten of abonnementskosten.

Vloerenlegger leads kopen is bij ons dus makkelijk en snel te regelen. Het werkt goed en is altijd flexibel en afgestemd op uw bedrijf. Hierdoor is de kans dat u de leads omzet in opdrachten vele malen groter. Laat het aantrekken van potentiële klanten aan ons over en vergroot intussen uw omzet, winst en klantenbestand door te doen wat u het liefste doet; vloeren leggen en uw bedrijf uitbouwen. Praktisch, simpel en goed voor uw portemonnee!

Meer omzet en klanten door vloerenlegger leads te kopen? Vraag nu een gratis kennismaking aan

Wilt u meer winst maken terwijl u uw tijd en energie stopt in datgene waar u goed in bent? Legt u ook liever vloeren dan dat u probeert potentiële klanten te vinden? Besluit dan nu om uw bedrijf te laten groeien en begin met meer vloerenlegger leads kopen. Simpel, snel en zonder risico. U betaalt een laag instaptarief en daarna een scherpe prijs per lead, die helemaal past bij uw unieke bedrijf. Het kost u bovendien geen tijd en energie. Een kleine investering dus, met zeer groot resultaat.

Begin vandaag nog met het krijgen van meer offerteaanvragen, werk en omzet. Vraag nu een gratis, vrijblijvend kennismakingsgesprek aan en hoor alles over de voordelen en ons unieke aanbod om uw vloerenlegger leads te kopen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!