Loodgieter Leads kopen

Loodgieter leads kopen? Zo krijgt u meer offerteaanvragen binnen voor uw loodgietersbedrijf

Wilt u meer omzet halen, meer klanten krijgen en meer winst maken, maar kost het genereren van leads en het krijgen van nieuwe klanten u als loodgieter veel tijd? Wilt u zich weer kunnen focussen op uw klussen en uw bedrijf uitbouwen, en toch nieuwe klanten binnen krijgen? Natuurlijk wilt u zich vooral bezig houden met waar het ooit begonnen was, uw klussen uitvoeren en uw bedrijf laten groeien.

Wij snappen dat als geen ander. Door onze achtergrond in de bouw- en afbouwsector en onze specialisatie in deze bedrijven, weten we precies waar uw focus ligt. Daarom nemen we u het genereren van leads en aantrekken van potentiële klanten graag uit handen. Wij vertellen u op deze pagina hoe we dat doen, hoe het werkt, en vooral hoe u meer omzet kunt genereren terwijl u zich focust op uw klussen en uw bedrijf.

Zo kan u als loodgieter meer klanten werven

Wanneer u als loodgieter klanten wilt werven, dan zijn daar vele manieren voor. De meest gekozen methode is echter nog vaak via mond-op-mond reclame. U krijgt een klus binnen en voert deze natuurlijk goed uit, uw klant is tevreden en belt u de volgende keer dat hij of zij een loodgieter nodig heeft weer, of beveelt u aan bij vrienden, familie en collega’s.

Dit is natuurlijk een prima methode, maar er zit één groot nadeel aan. Namelijk dat deze methode maar een beperkt aantal mensen bereikt. Bovendien kan hij helaas ook de andere kant op werken. Daarom is het prettig om naast deze methode ook voor andere methodes te kiezen.

U kunt bijvoorbeeld ook een goede website opzetten, advertenties inkopen bij Google of Facebook of een advertentie plaatsen in de lokale krant. Echter, wanneer u besluit om bij ons loodgieter leads te kopen, nemen wij dat uit handen en combineren we de sterkste online methodes om unieke leads te genereren. U heeft dan dus uw eigen website bovenaan in Google en een sterke aanwezigheid op social media. Zo haalt u veel resultaat uit een relatief kleine investering en heeft u zelf volledig de controle over het aantal leads dat u binnenkrijgt.

Dit houdt een loodgieter lead in

Een lead is niets anders dan een potentiële klant. Voor een loodgieter betekent dat dus iemand die een offerte aanvraagt of belt met een (spoed)nummer voor een klus. Natuurlijk zijn er vele soorten leads, zoals ‘warme’ en ‘koude’ leads. Als u besluit om bij ons loodgieter leads te kopen, zijn dit altijd warme leads. U hoeft dus geen tijd te steken in het koud bellen van klanten of opzetten van nieuwsbrieven en persoonlijke aanbiedingen.

In plaats daarvan zorgen wij dat u aanvragen krijgt van potentiële klanten die daadwerkelijk een loodgieter nodig hebben. U stuurt vervolgens een offerte of komt een prijs overeen, en als de klant akkoord gaat, heeft u een nieuwe klant. Zo eenvoudig werkt het. Kortom, de formule is: Wij genereren loodgieter leads, u koopt ze bij ons voor een vast bedrag, stuurt uw offerte of neemt contact op met de klant, de klant gaat akkoord en u heeft er een klus en daarna een tevreden klant bij!

Zo genereren wij leads voor een loodgieter

Wij zorgen dus dat u meer potentiële klanten krijgt wanneer u besluit om bij ons uw loodgieter leads te kopen. U krijgt dan altijd warme leads. Dat zijn leads waarbij het zeker is dat de potentiële klant ook daadwerkelijk een dienst nodig heeft die u levert. U hoeft dus niet zelf te gaan bellen, speciale aanbiedingen en reclame te versturen en maar hopen dat er iets uitrolt. Een lead die wij naar u doorsturen, wil altijd of een offerte, of een telefonisch aanbod van u ontvangen.

Welke soort leads u bij ons krijgt, hangt bovendien helemaal van u af. U geeft aan welke werkzaamheden uw loodgietersbedrijf verricht, wij zorgen dat de potentiële klanten bij u uitkomen. Bij ons koopt u altijd exclusieve loodgieter leads. Dit zijn leads waarbij een klant een offerte aanvraagt via uw eigen website, en er dus geen concurrenten zijn. U stuurt dan uw offerte en heeft geen concurrentie van andere bedrijven. Hierdoor is de kans dat u de klant binnenhaalt veel groter.

Hierdoor hoeft u dus nooit te concurreren met offertes van anderen. Het grote voordeel is dat u altijd de controle houdt over de aangeboden prijs op uw offerte. U hoeft namelijk niet onder de prijs te gaan werken om maar een klant te winnen van de concurrentie.

Het principe is dus eenvoudig. U koopt bij ons uw leads, wij zorgen vervolgens dat offerteaanvragen of andere potentiële klussen bij u binnenkomen, u doet een goed aanbod en krijgt zo meer klanten, omzet en tijd om u bezig te houden met uw klussen en met de groei van uw bedrijf. Makkelijk en voordelig dus.

Dit zijn de voordelen van loodgieter leads kopen

Welke leads u ook koopt, en hoe uw campagne er ook uit gaat zien, loodgieter leads kopen heeft vele voordelen. Om te beginnen bent u minder tijd kwijt aan het vinden van klanten. De leads komen namelijk naar u toe, en u hoeft alleen nog maar een offerte te sturen.

Dit zorgt voor meer potentiële klanten, meer omzet, meer winst en een groter klantenbestand. Als u klanten tevreden zijn komen daardoor ook weer meer nieuwe klanten uw kant op. Bovendien geldt dat loodgieter leads kopen door ons prijsmodel voordelig en risicoloos is. Dit betekent dat u veel resultaat haalt uit een relatief kleine investering, die u bovendien veel tijd bespaart. Dubbele winst dus!

Bovendien is het kopen van loodgieter leads een voordelige marketingmethode voor uw loodgietersbedrijf. Het is voor een klein bedrijf of eenmanszaak voordeliger dan het zelf opbouwen van websites, social media of het inkopen van advertenties in Google en Facebook. Dit regelen wij namelijk voor u.

Daarnaast is onze campagne om voor u meer loodgieter leads te genereren helemaal op maat. U bepaalt zelf hoeveel leads u wilt binnenkrijgen, uit welke regio’s deze komen, voor welke klussen deze zijn en wanneer u deze leads ontvangt.

Bovendien heeft u gedurende uw campagne helemaal zelf de controle. Groeit u lekker door en heeft u inmiddels personeel in dienst, dan verhogen wij graag het aantal leads. Heeft u zoveel werk dat u minder nieuwe klussen wilt aannemen? Dan kunnen we de campagne altijd tijdelijk pauzeren of het aantal leads verlagen.

Kortom:

 • U bespaart tijd op het vinden van klanten
 • Maakt meer omzet en winst
 • Heeft meer klanten en een groter klantenbestand
 • Krijgt voordelig een eigen website bovenaan in google en social media zichtbaarheid
 • Heeft een plan op maat voor uw loodgietersbedrijf
 • Houdt helemaal zelf de controle

Op deze manier kunt u nu al loodgieter leads kopen

Bent u enthousiast om loodgieter leads te kopen? Gelukkig kan dat heel eenvoudig. Wij zorgen dat u altijd een pakket krijgt dat past bij de grote van uw bedrijfje en overleggen continue met u wat uw wensen zijn.

Loodgieter leads kopen is dus simpel en snel te regelen. Het gaat zo:

 1. Vul ons contactformulier in en plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek
 2. Bespreek uw wensen en uw budget en kijk samen met onze experts wat het beste bij u past
 3. Bepaal het aantal leads dat u wilt ontvangen en geef aan voor welke regio’s en welke klussen u leads wilt ontvangen
 4. Geef ons vervolgens de opdracht en betaal de lage opstartkosten.
 5. Wij bouwen uw website en zorgen dat potentiële klanten met u in contact treden of offertes gaan aanvragen bij u.
 6. U stuurt uw klanten een offerte. Ons betaalt u een vast bedrag per lead.
 7. Uw potentiële klant geeft u de opdracht en u kunt aan de slag.
 8. Wilt u meer leads ontvangen? Of juist minder, of de leads pauzeren? Dan neemt u contact op met uw vaste contactpersoon bij ons en passen wij de campagne aan.
 9. Wilt u helemaal stoppen? Ook dat is geen enkel probleem. U betaalt geen abonnementskosten en zit dus nergens aan vast. U kunt ieder moment stoppen.

Heel eenvoudig en flexibel dus. Wij zorgen ervoor dat u op een snelle, eenvoudige en efficiënte manier leads kunt kopen bij ons. Leads inkopen bespaart u dus een hoop tijd en levert u veel omzet, winst en nieuwe klanten op. Een kleine investering dus, met groot resultaat

Ook heeft u altijd de controle en kunt u snel de campagne aanpassen, zonder extra kosten. Breidt u uw onderneming uit en neemt u (meer) personeel in dienst? Dan schroeven wij het aantal leads op. Krijgt u zoveel werk binnen dat u niet (nog) meer wilt of kunt doen? Ook dan passen we uw campagne meteen aan en zetten deze op een laag pitje of zelfs helemaal op pauze. Zonder extra kosten.

De redenen waarom u bij ons loodgieter leads kopen wilt

Loodgieter leads kopen is dus een kleine investering, volledig aan te passen aan uw wensen en budget en eenvoudig te regelen. En u krijgt er veel voor terug. Meer omzet, meer werk, meer klanten en meer winst. Daarom is het een slimme manier om te investeren in de groei van uw loodgietersbedrijf.

Natuurlijk wilt u uw loodgieter leads kopen bij een bedrijf dat uw loodgietersbedrijf begrijpt. Kies daarom om uw loodgieter leads te kopen bij ons. U kunt altijd op ons rekenen en krijgt bij ons de volgende voordelen:

 • Een expert op uw vakgebied en in de marketing als uw persoonlijke adviseur. U krijgt uw eigen persoonlijke contactpersoon, met bakken ervaring in de bouwsector en in de marketing. U kunt met hem of haar direct schakelen, bijvoorbeeld om uw campagne aan te passen of te pauzeren.
 • Uw leads inkopen bij een al 8 jaar toonaangevend bedrijf in de bouw en afbouw sector. Onze marketingexperts komen allemaal uit verschillende takken in de bouw. Hierdoor kennen we de sector en de klanten daarvan goed, en zijn we binnen 8 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend marketingkantoor in de bouw- en afbouwsector.
 • No cure, no pay. U betaalt per lead een vast bedrag, naast een kleine opstartprijs. Hierdoor loopt u geen risico’s en haalt u altijd rendement uit uw investering. Ook houdt u altijd de controle over de kosten en kunt u deze eenvoudig van tevoren berekenen. Zo betaalt u nooit te veel.
 • Altijd warme loodgieter leads. Wij controleren handmatig alle leads en sorteren deze op het soort klus en de regio. Zo krijgt u altijd leads die bij u passen. Ook checken we of de contactgegevens kloppen en of de potentiële klant echt op zoek is naar een loodgieter. Zo krijgt u nooit onbruikbare leads. Toch een dode lead ontvangen? Dan brengen wij die uiteraard niet in rekening.
 • Een campagne op maat. Ieder loodgietersbedrijf is anders en daarom is bij ons ook iedere campagne anders. U kunt zelf kiezen hoeveel leads u wilt ontvangen, wat voor soort leads en uit welke regio’s. Of u nu wat extra klusjes wilt aannemen of uw bedrijf wilt uitbouwen door (meer) personeel in dienst te nemen, wij hebben altijd de campagne die bij u en uw budget past.
 • Een eigen website en zichtbaar op social media. Wij bouwen uw website en zorgen dat deze zeer goed zichtbaar is op Google en social media. Groeit u lekker door en wilt u ook andere vormen van marketing inzetten voor uw loodgietersbedrijf? Dan hebben we een speciaal aanbod voor u als vaste klant.

Zoals u leest zijn er vele redenen om voor ons te kiezen. Wilt u meer over ons en onze diensten weten? Boek dan gratis een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons in!

Meer omzet voor uw bedrijf? Regel het nu eenvoudig door bij ons uw loodgieter leads te kopen

Wilt u vandaag al beginnen om meer omzet, winst en klanten te krijgen door loodgieter leads te kopen bij ons? Sla dan nu uw slag en profiteer van ons aantrekkelijk aanbod. Zo kunt u vandaag nog starten met het sturen van uw offertes en krijgen van meer werk en winst. Boek nu gratis een geheel vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek met onze marketing experts in en zie alle mogelijkheden voor een campagne die om uw loodgietersbedrijf is gebouwd!

Over de schrijver
El Yaakoube
Door

El Yaakoube

op 01 Dec 2021

Beste kunnen jullie met ons contact opnemen? We zijn een bedrijf van loodgieters . Haartelijke Bedankt!

Reactie plaatsen

Ontdek hoe jij dagelijks nieuwe klant aanvragen voor jouw bedrijf kan binnen halen!

Ja, dit wil ik zien!


Bekijk de video compleet GRATIS!